Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar ben 5. günden sonra bıraktım dinlemeyi olmuyoya iki çocukla dinleyemiyorum kulağımda durdurmuyolar sonra yatarkende imkansız o şeylerle rahat edemiyorum napcam bilmem tühh

kızlar ben 5. günden sonra bıraktım dinlemeyi olmuyoya iki çocukla dinleyemiyorum kulağımda durdurmuyolar sonra yatarkende imkansız o şeylerle rahat edemiyorum napcam bilmem tühh

güzelim sabah çocuklardan erken kalkıyorsan 1 saat ordan çocuklar öğlen uykusuna yatmıyormu 2 saat de ordan akşamlarıda erken yatıyordur 2 3 saatte ordan oldumu 5 6 saat çocuklar piyasada yokken hemen aç işlerine bak

canım benim başın sağolsun..Sen telkini dinle zaten bilinçaltın emri alıyo,kendini çok zorlama..

saol canım,dinliyorum halen daha çalıyor kulağımda.
ama artık ara vermek istiyorum, belki ikinci başladığında daha güçlü olurum.
neyseki çarşamba son.
a çarşamba yarın de mi. kafa kalmadı ki, ben dünde kaldım hala

Elmaşekeri kaç cmlik bir büyüme oldu peki? kaç beden kullanıyordun önceden?ayrıca ne kadar sevindirici bi durum bu böyle darısı bizlerin başına

75i zor dolduruyodum smdi tasiyorlar. cm olarak fark yapmadi ama dolgunlugu gozle ve elle farkedilir derecedeler. farkediyorumda asil buyume yeni basliyo. darisi basiniza canlarim

doğruda onlar uyurkende ev işlerimi yapıyorum oturamıyorum pcye telimede bi kulaklık bulamadım ühüüüü

13. günümdeyim kızlar..yeni başlayanlar bıkmadan usanmadan dinlesin derim başka da bişi demem,,13 günde bu kadar fark olduysa 21. günün sonunda hatta 2. 21 de neler olacak heyecan içindeyim 75'i doldurmayan göğüsler şimdi sıkışıp kalır haldeler ama çok fena sivilcelendi yüzüm:18::18: sivilce sorunu olan varmı başka..telkini dinlediğim sürece devam edrmiki ya..ergenlikte bile bu kadar sivilcem olmamaıştı benim

kizlar bosa uzuluyosunuz panik oluyosunuz. yarin 2. 21 bitiyor buyume hatsafhada. hizlandi. patlicaklarini dusunuyorum ve asil gelisme buyume daha yeni basliyo. sona gelince hakverceksiniz bana

inş. elma şekeri benim 2. 21in ilk haftası doldu 2 hafta kaldı az bi süre değil ama regl dönemi işte moral bozuyor ilginçtir regl dönemi şişen göğüsler bu telkin döneminde şişmeden geçiyorlar, neyse artık büyüsünlerde reglde şişmiş şişmemiş önemli değil sonra sönünce olan hayal kırıklığındansa şişmesin kalsınlar öyle mert olsunlar

başınız sağolsun, sen yine de dinlemekten geri kalma, farketmesen de vücudun yapması gerekenleri yapıyor, canım Allah sabır versin

tatlım melekotu çayı nasıl içiyosun ne kadar ve günde kaç kere

günde 1 kere içiyorum canım kaynar suya atıp 5 dk demlendiriyorum o kadar üzerinde öyle yazıyodu zaten. bu arada kızlar benimkiler bu gün bi dolgundu bi dolgundu anlatamam çok mutluyum yaa ilk defa bu kadar dolgun ve büyük duruyolardı 2.21 de hızlansın büyüme gelsin koca koca memeler kavuşmasın düğmeler

Nasıl yani canım?
Bu melek otu ne ise yarıyor acaba..

evet cnm popoyu cok etkılıyo benım gobegımde dumduz oldu Kasıntıların ardından gıdıyo yaglar yukarıya zaten cnm ıyı barı dınleyebılmıssın sevnıdım
nez yok mu göremedim büyüttüde unuttumu biziii
sehır dısındaydım cnm gıremedım kac gundur guzel haberlerle dondum ama
soyle soyleyım cnm ıkı gun kadar erken regl oldum ancak bende regl sıslıgı yok ama buyume var bugun ıkıncı 21ın son gunu elmasekerının tum dedıklerıne katılıyorum artık o lıf lıf yaglanmalar falan acayıp ele gelıyo otururken falanda bugun son dınleyıp ara verıyorum bakalım duruma gore ucuncuyu yapabılırım uc gun once sag gogsume yatarken bı agrı gırdı boyle bı yandan da atıyo gıbı olur ya oyle sanıyelık oldu gecdı ust uste ama sıddetlı sekılde cnm sabah bakdım sag gogsum sola yetısmıs Dolgunlukda devam edıyo cok sukur gerıleme yok benım artık sutyensız rahatsız etmeye basladı ama takmak da ıstemıyorum off cok sallanıyolar yolculukda zorlandım bırazbende karıncalar da devam edıyo cnm ama bı anda olmuyo kızlar moral bozmayın dınleyın yeter yanı
hıc merak etme cnm gecen hafta sol gogusum acayıp ondeydı ama bı kac gun once esıtlendıler yıne sol onden gıdıyo ama sag onu yakalıyo

ay kızllar benm dün gece ve bu sabah sol göğsümün altı fena sancıdı yaa resmen uykumdan uyardı tam sancı da değil de böle ara ara 2 3 saniyelik bişidi telkindendir dimi:26: ve de baktım bugun düne nazaran daha iyi durumdalar

bişi sormak istiyorum ayrıca kızlar bilgisi olan yardm etsin yaa göğüsler iyi hoş dolgunlaşıyo falan da biri bi tarafa bakıyo diğeri bi tarafa yok mu bunları öne doğru bakıtacak bi yol yöntem:97:

Son düzenleme:

afroditcim umarım değildir ama uyarmak isterim. bende de dediğin gibi sol tarafta bir sancı ile uyanma oluyordu 1-2 sene önce. hatta göğsümden şüphelendim kist falan mı var da uykumdan uyandırıyor beni böyle diye doktora gittim ultrasonla baktılar bir şey çıkmadı. sonrasında ise çok dar giyindiğim bir gün ayaktayken yere doğru eğilmemle çarpıntı başladı. aşırı bir çarpıntıydı dk da 250 kadar çok ve acile gittim de ilaçla normale döndü. ritim bozukluğu teşhisi konuldu. seni korkutmak istemem ama dikkat et sadece. çok dar giyinme, sol tarafa yattığında mı oluyor kendini bir kontrol et. ben sol tarafıma yatmıyorum artık mesela.

hmm uyardığın için saol canm ya dikkat ederim takip edicem bakalım bikaç gün boyunca.inşallah öle bişi değildir:105:

cnm bana bu bitkisel hapin adini verirsmisin bende telkinle beraber alirim onu..ben bulabilirim bende yurtdisindayim....:81:

benımde gece sag tarafımda sankı kalbıne bı sancı gırer ya oyle oldu solda olsa korkardımda sag olunca gogusden dedım cnm bu aralar benımde kalbım bıraz daha hızlı atıyo yatınca ozellıkle anlamadım
bişi sormak istiyorum ayrıca kızlar bilgisi olan yardm etsin yaa göğüsler iyi hoş dolgunlaşıyo falan da biri bi tarafa bakıyo diğeri bi tarafa yok mu bunları öne doğru bakıtacak bi yol yöntem:97:

cnm buyume asamasında oldugu ıcın sureklı sekıl degıstırıyo benım bı ara ucu yukarı bakıyodu sonra yanlara dogru egılım gosterdı sımdı daha normal duruyo yanı bı taraflardan doldukca oyle oluyo cnm normal yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…