- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
kızlar ben 5. günden sonra bıraktım dinlemeyi olmuyoya iki çocukla dinleyemiyorum kulağımda durdurmuyolar sonra yatarkende imkansız o şeylerle rahat edemiyorum napcam bilmem tühh
canım benim başın sağolsun..Sen telkini dinle zaten bilinçaltın emri alıyo,kendini çok zorlama..
saol canım,dinliyorum halen daha çalıyor kulağımda.
ama artık ara vermek istiyorum, belki ikinci başladığında daha güçlü olurum.
neyseki çarşamba son.
a çarşamba yarın de mi. kafa kalmadı ki, ben dünde kaldım hala
basinsaolsun canim evet bi sure ara ver kafani topla canim
Elmaşekeri kaç cmlik bir büyüme oldu peki? kaç beden kullanıyordun önceden?ayrıca ne kadar sevindirici bi durum bu böyle darısı bizlerin başına
kizlar bosa uzuluyosunuz panik oluyosunuz. yarin 2. 21 bitiyor buyume hatsafhada. hizlandi. patlicaklarini dusunuyorum ve asil gelisme buyume daha yeni basliyo. sona gelince hakverceksiniz bana
kızlar bana biraz moralllnolur
5 gündür oralı bile değiller, reglle beraber bi anda herşey başa döndü.
sürekli dinliyorum, ama bu ara kafam yerinde değil. üzücü şeyler yaşıyorum. hele dün aldığım ölüm haberi beni perişan etti. bu kadar kötüyken telkin ne derece etki eder şu durumda bilmiyorum.
bir de 5 gün öncesine kadar dolgunluk ağrı sızı vardı en azından motive ediyorlardı ama şimdi hiç birşey yok ve ben sadece alışkanlıktan kulağıma takıp dinliyorum, dinlediğim de yok ya çalıyor işte.
bu moralsizliğe çöküşe rağmen.. offf of umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama heyecanımı kaybettim ben
tatlım melekotu çayı nasıl içiyosun ne kadar ve günde kaç kere
günde 1 kere içiyorum canım kaynar suya atıp 5 dk demlendiriyorum o kadar üzerinde öyle yazıyodu zaten. bu arada kızlar benimkiler bu gün bi dolgundu bi dolgundu anlatamam çok mutluyum yaa ilk defa bu kadar dolgun ve büyük duruyolardı 2.21 de hızlansın büyüme gelsin koca koca memeler kavuşmasın düğmeler
evet cnm popoyu cok etkılıyo benım gobegımde dumduz oldunezcim cnm dün gece çok uykum olduğundan taktım kulaklığı yattım uyumuşum döndüğümde değiştirdim kulağımdan öyle hatırlıyorum 4 de kalktım we cıkardım hafta sonu zor oluyor benim için inş dinlerim son haftam zaten sağ göğsümde ara ara sancıdı bugün haydı hayırlısı
birde benim popomda birazcık küçülmüş bu gün kaşındı da bakalım ne olucak
sehır dısındaydım cnm gıremedım kac gundur guzel haberlerle dondum amanez yok mu göremedim büyüttüde unuttumu biziii
soyle soyleyım cnm ıkı gun kadar erken regl oldum ancak bende regl sıslıgı yok ama buyume var bugun ıkıncı 21ın son gunu elmasekerının tum dedıklerıne katılıyorum artık o lıf lıf yaglanmalar falan acayıp ele gelıyo otururken falanda bugun son dınleyıp ara verıyorum bakalım duruma gore ucuncuyu yapabılırım uc gun once sag gogsume yatarken bı agrı gırdı boyle bı yandan da atıyo gıbı olur ya oyle sanıyelık oldu gecdı ust uste ama sıddetlı sekılde cnm sabah bakdım sag gogsum sola yetısmıskızlar benn geldimm nasılsınız bakalım gelişmeler ne durumda
nezcim senin durum ne alemde son haftaya girdinmi kaçıncı günene denk geldin.
Ben en son 4 günlük aradan sonra sil baştan bugün yeniden başladım ama hiç bir gelişme mevcut değil hatta eskisi gibi kaşıntı karıncalanmalarda durdu bu süre zarfı içinde cıvıklık yok dolgunlukta yok le saf saf duruyo benimkiler valla nolcak bilmiyorum sinirlerim bozulmaya başladı artık.
hıc merak etme cnm gecen hafta sol gogusum acayıp ondeydı ama bı kac gun once esıtlendıler yıne sol onden gıdıyo ama sag onu yakalıyobugün hastalandım sonunda sabah biraz cıvıma vardı ama şuan normal eski haline dönmedi neyseki
Ama sol göğsüm sağdakinden daha dolgun ve daha hızlı büyüyoSizde nasıl kızlar iki göğsünüz arasındaki fark çok mu yoksa biraz mı özellikle 2.21dekilerinkini merak ediyorum fark açılmaz umarım
ay kızllar benm dün gece ve bu sabah sol göğsümün altı fena sancıdı yaa resmen uykumdan uyardı tam sancı da değil de böle ara ara 2 3 saniyelik bişidi telkindendir dimi:26: ve de baktım bugun düne nazaran daha iyi durumdalar
afroditcim umarım değildir ama uyarmak isterim. bende de dediğin gibi sol tarafta bir sancı ile uyanma oluyordu 1-2 sene önce. hatta göğsümden şüphelendim kist falan mı var da uykumdan uyandırıyor beni böyle diye doktora gittim ultrasonla baktılar bir şey çıkmadı. sonrasında ise çok dar giyindiğim bir gün ayaktayken yere doğru eğilmemle çarpıntı başladı. aşırı bir çarpıntıydı dk da 250 kadar çok ve acile gittim de ilaçla normale döndü. ritim bozukluğu teşhisi konuldu. seni korkutmak istemem ama dikkat et sadece. çok dar giyinme, sol tarafa yattığında mı oluyor kendini bir kontrol et. ben sol tarafıma yatmıyorum artık mesela.
hmm uyardığın için saol canm ya dikkat ederim takip edicem bakalım bikaç gün boyunca.inşallah öle bişi değildir:105:
ben iki ccocuktan sonra dusun goguslerimin seklini.... evet bi ara bitkisel haplar kullaniyordum, ama sadece bir ay icin kullanmistim, ama gercekten buyumuslerdi, boyle avucumdan tasiyorlardiama gorunus harikaydi, hamile donemindeki gibi .ama sonra biraktim, ve ben bagarsak enfeksiyonuna yakalandim, ve cok kilo verdim, ve yine sonduler,, ama bu sefer,, daha uzun bi sure kullanicam.. canim ben yurtdisinda yasiyorum ondan, isim versem bile bulamazsin.. ama ben KK´de arastirmistim HAYIT tohumu yada yapragi da buyutuyor gogusleri, rengl agrilarini duzeltiyor, ama ben bulamamistim aktar´da,, istersen bide bunun cayini ic,, yada konunun linkini vereyim istersen, kendin oku. (bu konuyu okuduktan sonra, ona benzeyen bi bitkiyi bu ilacta buldum, ve gercekten ise yaradi)
benımde gece sag tarafımda sankı kalbıne bı sancı gırer ya oyle oldu solda olsa korkardımda sag olunca gogusden dedım cnm bu aralar benımde kalbım bıraz daha hızlı atıyo yatınca ozellıkle anlamadımay kızllar benm dün gece ve bu sabah sol göğsümün altı fena sancıdı yaa resmen uykumdan uyardı tam sancı da değil de böle ara ara 2 3 saniyelik bişidi telkindendir dimi:26: Ve de baktım bugun düne nazaran daha iyi durumdalar
bişi sormak istiyorum ayrıca kızlar bilgisi olan yardm etsin yaa göğüsler iyi hoş dolgunlaşıyo falan da biri bi tarafa bakıyo diğeri bi tarafa yok mu bunları öne doğru bakıtacak bi yol yöntem:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?