Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

unlu oldukları halde yaptırmıyolar ne ılgınc demı bız olsak valla hemen yaptırırdık:1: Oyle tatlım unlu ya onlar kucuk olunca bıle kotu durmuyo valla:9: Benımde yaa vucuduma gore kucuk gercı artık eskıye gore cok daha ıyı oldular telkınden sonra ama ıste yınede daha var su buyumenın hızlanacagı zaman gelse keske:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

belki şu an hıızzzzla büyüyordur yarın bize yazarsın kızlaaarr bi kalktım göğüslerim tam istediğime yakın olmuşlar diye :64::66::66::66::66:

belki şu an hıızzzzla büyüyordur yarın bize yazarsın kızlaaarr bi kalktım göğüslerim tam istediğime yakın olmuşlar diye :64::66::66::66::66:

:1:bıde bugun cok baktım gogus resımlerıne sabaha kocaman uyanmazsam dogru dıyosun cnm:9: Ama cıdden fark artıyo yanı az az ılk 21 gun dınledıgımden daha hızlandı sankı tabı yıne yavas ama ona nazaran daha hızlandı buyume:8:

:60::60: ıs oraya dogru gıdıyo :66: Yaa ben hayalımdekı gogus gıbı olmazsa ıstemem yaa oyle degısık sekıllı falan:1: Tam yusyuvarlak olsun bıde hıc sarkıklık olmasın dımdık olsun yoksa tıksınıyorum ben oyle zaten alısmısız bunca yıldır demı :60:

evet evet kesinlikle ben de çok büyük göğüs beğenmiyorum öyle sarkık markık uğraşıp duruyorlar sütyenle toparlamaya, bizimkiler tam istediğimiz gibi olacak ben daha önce demiştim orta boy bir greyfurt kıvamında :82:

:1:bıde bugun cok baktım gogus resımlerıne sabaha kocaman uyanmazsam dogru dıyosun cnm:9: Ama cıdden fark artıyo yanı az az ılk 21 gun dınledıgımden daha hızlandı sankı tabı yıne yavas ama ona nazaran daha hızlandı buyume:8:

aslında bi süre belirleyip o kadar sürede bir fotosunu çekip koysaydık kenara farkı görmek açısından, gözle görünce daha bir pekişirdi inancımız

evet evet kesinlikle ben de çok büyük göğüs beğenmiyorum öyle sarkık markık uğraşıp duruyorlar sütyenle toparlamaya, bizimkiler tam istediğimiz gibi olacak ben daha önce demiştim orta boy bir greyfurt kıvamında :82:

aynen cnm tam ıdeal olanı yanı portakal kucuk kalırda greyfurt tam yanı ayy cokda ac gozluyuz valla gozumuz hep yukseklerde bunca sene nın yoklugu ama ne yapalım cok gormesınler:52:

bende baktım şimdi ama inan sayfanın aşagısına inince ikiz güzeller büyülüyor a tıklayınca işte budur dedim.

SENINDE AKLIN HEP BUYUK GOGUSLERDE HICDE GOZUNDEN KACMIYO CNM:9: BEN SANA KUCUK GOGUS KOYMUSUM SEN HEMENDE BUYUGUNU BULMUSUN VALLA:1: YOK TATLIM YAA EZIK EZIK BEN SEVMIYOM OYLE BAK MESELA BOYLE OLMASINI DA ISTEMEM SU AN KI KENDI HALINI TERCIH EDERIM - Amatr ve iri gsl - Resim 45

ben çok geç kalmış sayılmam fazla gelişme göstermemişken yapayım bari, haftada bir mi çeksem fark yok fark yok deyip göremediğim milimetrik farkı fotolarda görürüm belki :60:
ayy yok hıc ugrasamam ben zaten mılım mılım anlıyom valla aynaya bakınca falan yada dokununca hemen dıyom hımm aynı yada hımm gelısme var dıye:9:
ben görmemiştim, bakmıycam da şimdi hasetliğe girmeye gerek yok, biz kendimize bakalım bize ne başkasından :63:

yanı kucuklere bakıp aaa unlulerın bıle boyleyse benım kı ondan daha buyuk dıye sevınmek varken ne dıye kocaman kocaman goguslere bakıp moral bozacaksın haklısın valla:1:

bu arada kızlar göğüs büyütme olayında uykunun önemi de büyük, büyüme hormonları uyurken salgılanıyor ve 8 saatlik uykunuzu muhakkak alın yazıyordu flat to fab kitabında... ben aslında 11i geçirmezdim çünkü bi yerde de gece 11de vücudun bu hormonları salgılamaya başladığını ve karanlıkta hatta uyurken daha çok salgılandığını okumuştum ama bu gece buraya takıldım, neyse yarın pazar tamamlarım uykumu, size doyum olmaz ben yatıp hormonlarımı çalıştırıyorum, hepinize iyi geceleerr :54: memocanlarımızla mutluluklar :16:

SENINDE AKLIN HEP BUYUK GOGUSLERDE HICDE GOZUNDEN KACMIYO CNM:9: BEN SANA KUCUK GOGUS KOYMUSUM SEN HEMENDE BUYUGUNU BULMUSUN VALLA:1: YOK TATLIM YAA EZIK EZIK BEN SEVMIYOM OYLE BAK MESELA BOYLE OLMASINI DA ISTEMEM SU AN KI KENDI HALINI TERCIH EDERIM - Amatr ve iri gsl - Resim 45

yok canım ya bende sevmiyorum öle kocamnları yuvarlak dik olcak o kadar hiç hoş değil ki o ikizler büyülüyrdada en son resimde siyh çamşrlı kadınn gögüs büyklüğü olblr ama gözüm çokda büyüklerde değil şuankinn 2 katı diri dik yuvarlak ortaboy gryfurt yada büyük bi portakal diyelim ama mandalina olmasın artık yaaa

bu arada kızlar göğüs büyütme olayında uykunun önemi de büyük, büyüme hormonları uyurken salgılanıyor ve 8 saatlik uykunuzu muhakkak alın yazıyordu flat to fab kitabında... Ben aslında 11i geçirmezdim çünkü bi yerde de gece 11de vücudun bu hormonları salgılamaya başladığını ve karanlıkta hatta uyurken daha çok salgılandığını okumuştum ama bu gece buraya takıldım, neyse yarın pazar tamamlarım uykumu, size doyum olmaz ben yatıp hormonlarımı çalıştırıyorum, hepinize iyi geceleerr :54: Memocanlarımızla mutluluklar :16:

benım 8 saatıde gecıyo :1: Uykuyu cok severım zaten sanada ıı geceler cnm:16:

yanı kucuklere bakıp aaa unlulerın bıle boyleyse benım kı ondan daha buyuk dıye sevınmek varken ne dıye kocaman kocaman goguslere bakıp moral bozacaksın haklısın valla:1:

eveettt bu arada nicole kidmanın da öyle, eyes wide shut filminde transparan çamaşırla görünce şaşırmıştım ve onu da beğendim vayy çirkin durmuyormuş diye hatta güvenim gelmişti kendime o zaman ama işte ayna karşısına geçince iş değişiyordu.. şimdi ayna karşısına geçince canlarım benimm sizi çok seviyorumm Allah parfaitten razı olsun :71:

yok canım ya bende sevmiyorum öle kocamnları yuvarlak dik olcak o kadar hiç hoş değil ki o ikizler büyülüyrdada en son resimde siyh çamşrlı kadınn gögüs büyklüğü olblr ama gözüm çokda büyüklerde değil şuankinn 2 katı diri dik yuvarlak ortaboy gryfurt yada büyük bi portakal diyelim ama mandalina olmasın artık yaaa

yavas yavas terfı edıyoz ıste tatlım portakal olacak once sonra greyfurt:1: Cıdden ya ınsallah sekıl olarak guzel olur yoksa hıc sevmem ben oyle tıksınıyo ınsan gorunum olarak suan kı yenı gelısme ucu yukarı dogru olmus benım neden kı:1:

hım birde bugn dışarda bi kız gördüm memişleri kocamandı direk aklımdan geçen yok ya bu kadar da büyük olmasın ne o öle hem büyük gögüslüler zayıf bile olsa ilk bakışta şişko gibi geliyo ki birde yazları gögüs altları pişik oluyomuş sanırım ki ben buraya takılmadan önce kabullenmistim nasıl olsa evlenince büyür diye kendimi teselli ediyordum ama şimdi 2 cup büyürse süper olcak bden Dye bi geçsem daha ne isterimm..

ayy şimdi bi hesap yaptımda perşembe günü sonuncuyu dinlicem ki ara vermeden dinlemek için sevgilimle buluşmaya gitmemiştim. yoksa 9 günü çöpe atacaktım. inanıyorum nezcim tam istediğimiz gibi olcak. geceleri sırtımda karnımda omuzlarımda gögsümde karınca geziyomuş gibi hissediyorum biliyorumki yaglarım gögüslerime dogru hareket ediyor sabaha kadar gögüsüme ulaşmış olcak yaza kadar süper memişlerimiz olcakk. gögüs uclarımda büyürse süper olur. istekler hiç bitmiyooo :9:

ayy şimdi bi hesap yaptımda perşembe günü sonuncuyu dinlicem ki ara vermeden dinlemek için sevgilimle buluşmaya gitmemiştim. Yoksa 9 günü çöpe atacaktım. Inanıyorum nezcim tam istediğimiz gibi olcak. Geceleri sırtımda karnımda omuzlarımda gögsümde karınca geziyomuş gibi hissediyorum biliyorumki yaglarım gögüslerime dogru hareket ediyor sabaha kadar gögüsüme ulaşmış olcak yaza kadar süper memişlerimiz olcakk. Gögüs uclarımda büyürse süper olur. Istekler hiç bitmiyooo :9:
ınsallah cnm bırde sen demıstın ya damarlar cıkmıs dıye o normalmıs korkma dennıs shady bu konuda bılgılendırdı bızı sagolsun o yuzden tereddut etme cnm:32: Sende bıtırıyosun nıhayet hadı bakalım guzel gelısmeler paylasmanı beklıyoruz:34: Benım artık gogus agrısı dısında agrım kalmadı suan ıcın cnm:9:

Back
X