Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ne acayip şey ya :) kızlar ne kadar süreden sonra bi acıma kıpraşma hissediyosunuz :9:

kısıye gore degısıyo benım ılk gunlerde basladı etkısı ılk haftada da oldu dolgunluk az bısey cnm ama bazılarında on gunu gecıyo hıc etkısı bıle hıssedılmıyo yanı:34: 21gun boyunca 6 8 saat arası dınle kolay gelsın cnm

ya ben ilk defa dinliyorum göğüs uçlarım acıyo ve yumuşadı normal mi bu kdr çabk bana mı öyle geliyo?
ıcerde bı kıpırtı hıssedebılırsın hemen ama oyle yumusama anında olmuyo cnm :44:
tamm bi deneyeyim bakayım nasıl olacak :1:

kolay gelsın cnm gun atlamadan 21 gun boyunca aksatmadan dınlemenı ve 6 8 saat arasında gunluk dınlemenı tavsıye ederım umarım sende guzel sonuc alırsın :34:

kısıye gore degısıyo benım ılk gunlerde basladı etkısı ılk haftada da oldu dolgunluk az bısey cnm ama bazılarında on gunu gecıyo hıc etkısı bıle hıssedılmıyo yanı:34: 21gun boyunca 6 8 saat arası dınle kolay gelsın cnm

Ben dün ilk defa dinledim. Annemde duydu taktı kulağına kulaklığı diyo kız bu ne böyle tanıdık geliyo ama... :9: Dedim düşün düşün tanıdıktır bulursun mutlaka :9: Türk filmi müziği diye biliyo :64::64: Sağol canım ben dinlemeye çalışırım çokça yarar umarm =)

ben dün ilk defa dinledim. Annemde duydu taktı kulağına kulaklığı diyo kız bu ne böyle tanıdık geliyo ama... :9: Dedim düşün düşün tanıdıktır bulursun mutlaka :9: Türk filmi müziği diye biliyo :64::64: Sağol canım ben dinlemeye çalışırım çokça yarar umarm =)

:1::1: Hadı bakalım cnm ıyıce cogaldı yaa dınleyenler ama cıdden etkısı super bı ay sonunda falan dınleyenler cok memnun kalacaklar:32:turk fılmı gıbı zaten muzık:9:

:1::1: Hadı bakalım cnm ıyıce cogaldı yaa dınleyenler ama cıdden etkısı super bı ay sonunda falan dınleyenler cok memnun kalacaklar:32:turk fılmı gıbı zaten muzık:9:

Böyle anlatınca çok hevesleniyorm ya bi umut işte boş boş beklemekle büyümicek bunlar dinliyip göriyim daha iyi :1:
Annem öyle bilsin biz büyütmeye bakalım yehuu :66:

böyle anlatınca çok hevesleniyorm ya bi umut işte boş boş beklemekle büyümicek bunlar dinliyip göriyim daha iyi :1:
Annem öyle bilsin biz büyütmeye bakalım yehuu :66:
kızlar annelerınıze neden soylemıyonuz kı yahu:1: Erkeklere neysede bayanlar bılsın ne olacak kı ayrıcada kulaklıkla dınle cnm daha etklı oluyo sankı :34:

[ı]oooo anneme söylesem allahım şu kıza akıl ver diye bi başlar dilinden düşürmez artık:9:[/ı]
ben soyledım valla oda fark ettı buyumeyı ama eskısı gıbı olursa gerı dedı bende yok olmaz o melodı kotuydu ondan bu farklı dedım:9: Zaten yıllardır ugrastıgımı bılıyo o yuzden ne yaparsam yapayım buyumesı ıcın once zararı olursa dıye korkar sonra bakarkı ben bıldıgımı yapıyom sonra karısmaz:1:

kızlar annelerınıze neden soylemıyonuz kı yahu:1: Erkeklere neysede bayanlar bılsın ne olacak kı ayrıcada kulaklıkla dınle cnm daha etklı oluyo sankı :34:

ya annem artık bişey yaptığımda senin akıl sağlıgından korkuyorum allah akıl fikir versin diyo hep :9: kadın beni anormal olarak görüyo o yüzden söyleyemiyorum bişey diyeceğinden değil ama tuhaf tuhaf bakım yüzüme okuyup üflemesi bile yetiyo :9:

nzlgl

etkisini gören çok kişi var ama nizinde değigi gibi herkes okuyup geçiyo ki nez öncümüzdür.

18. günümdeyim çamaşırsız oturuyorum şuan bol bi tşort var üstümde sanki silikonlu çamaşir varmış gibi duruyo önceden belli olmuyodu dar giydiğimde dümdüz oluyodu şimdi kendini gösteriyo yavaş yavaş. şuan itibariylede sırtımda karıncalar harekete geçmiş gibi bazen göbüşümde filnda oluyo yağlar yukarıya çıkıyor biliyorum. memişlerim büyüyor. mutluyum mutlusun mutlu mutluyuz mutlusunuz mutlular. kafayı yiyorum sevinçten artık siz etkileişimi düşünün.

ben soyledım valla oda fark ettı buyumeyı ama eskısı gıbı olursa gerı dedı bende yok olmaz o melodı kotuydu ondan bu farklı dedım:9: Zaten yıllardır ugrastıgımı bılıyo o yuzden ne yaparsam yapayım buyumesı ıcın once zararı olursa dıye korkar sonra bakarkı ben bıldıgımı yapıyom sonra karısmaz:1:

Az büyürse ben de söylerim inanır ozaman hem bakarsın kendide dinler :1: Kulaklıkla dinle demiştin canım ben yatarken kıssam sesini uyusam olurmu acaba öyle 6 saati geçer başka türlü 6 saati nasıl ederim bi fikir bulamadım :26:

ya annem artık bişey yaptığımda senin akıl sağlıgından korkuyorum allah akıl fikir versin diyo hep :9: Kadın beni anormal olarak görüyo o yüzden söyleyemiyorum bişey diyeceğinden değil ama tuhaf tuhaf bakım yüzüme okuyup üflemesi bile yetiyo :9:

Nzlgl

etkisini gören çok kişi var ama nizinde değigi gibi herkes okuyup geçiyo ki nez öncümüzdür.

18. Günümdeyim çamaşırsız oturuyorum şuan bol bi tşort var üstümde sanki silikonlu çamaşir varmış gibi duruyo önceden belli olmuyodu dar giydiğimde dümdüz oluyodu şimdi kendini gösteriyo yavaş yavaş. şuan itibariylede sırtımda karıncalar harekete geçmiş gibi bazen göbüşümde filnda oluyo yağlar yukarıya çıkıyor biliyorum. Memişlerim büyüyor. Mutluyum mutlusun mutlu mutluyuz mutlusunuz mutlular. Kafayı yiyorum sevinçten artık siz etkileişimi düşünün.

aynen bende kıyafetlerden daha ıyı anlıyom farkı onceden boyle degıldı falan dıyorum ayy senı su ıkı gundur daha ıyı anladım her yerınde karınca gezer gıbı oluyo bıde bacaklarımda acı yanma kasınma oldu popom zaten kasınıyo gunlerdır demek bu yuzden bak ama sen benden sonra basladın bu etkıler bende yenı cıkıyo sen bıde bende etkısı az dıyodun senın agrısız buyuyo bence cnm :1:

az büyürse ben de söylerim inanır ozaman hem bakarsın kendide dinler :1: Kulaklıkla dinle demiştin canım ben yatarken kıssam sesini uyusam olurmu acaba öyle 6 saati geçer başka türlü 6 saati nasıl ederim bi fikir bulamadım :26:

uykuda halıyle oyle yaparsın cnm ama gunduz kulaklıkla dınlersın gece kulaklık duser hem hemde yan yatınca rahatsız eder :1: Kızlar koltuk altındakı agrılar arttı benım yaa:9:

benim 3 gündür vardı ağrı,ama bugün yok..:44: Dolgunlaşma bariz var ama cm ölçmüyorum..:52:

ılk 21ı dınlerken benım bazı gunler hıc olmuyodu agrı ama ıkıncı 21e basladıgım dan berı hergun mutlaka oluyo etkısı cnm az yada cok hergun bıseyler oluyo:8: Cm zaten cok gereksız bencede olcme yanı cmle buyumeyı anlamak mantıksız cunku bunu bu telkın sayesınde daha ıyı anladım cm demek buyume demek degıl:63:

uykuda halıyle oyle yaparsın cnm ama gunduz kulaklıkla dınlersın gece kulaklık duser hem hemde yan yatınca rahatsız eder :1: Kızlar koltuk altındakı agrılar arttı benım yaa:9:

Sızına kadar dinlerim artık :)) Vayy be bi müzik neler yapıyo ağrıdığına göre seninkiler iş başında :9:

sızına kadar dinlerim artık :)) vayy be bi müzik neler yapıyo ağrıdığına göre seninkiler iş başında :9:

gun boyu ıs basındalar zaten cnm agrılar hep var ama ben onlarla yasamaya cook alısdım ve mutluyum agrılarımla:60: Dınle cnm dınle ama bu normal bı muzık degıl tabıkı ılk sayfadakı ıcınde gecen sozlerıde oku cnm dınlerken oda ıyı oluyo ben oyle yapıyom tabı karsımada ıstedıgım gogus boyutundakı resımı acıyorum super oluyo valla kafanızda mutlaka bı boyut belırleyın cunku sozlerınde de gecıyo ya ıstedıgınız boyuta ulasana dek buyume devam edecek dıye o yuzden kafanızda bı beden olsun:16:

aynen bende kıyafetlerden daha ıyı anlıyom farkı onceden boyle degıldı falan dıyorum ayy senı su ıkı gundur daha ıyı anladım her yerınde karınca gezer gıbı oluyo bıde bacaklarımda acı yanma kasınma oldu popom zaten kasınıyo gunlerdır demek bu yuzden bak ama sen benden sonra basladın bu etkıler bende yenı cıkıyo sen bıde bende etkısı az dıyodun senın agrısız buyuyo bence cnm :1:

evet canım yaa bende aklımdan onu geçiriyodum şimdi ya herkesde ki etkileşim farklı oluyo yada sırası farklı oluyo yada dedigin gibi hissiz büyüyor. çünkü bazen hiç bişi olmuyo ölçüm gerilemiş oluyo bazen cıvıma oluyo ama şuan bomba :32: çok mutluyum çokkk günden güne karıncalarım artıyor karıncalarım çok çalışkan çokkk ben oturuyorum onlar çalışıyoo ohh gel keyfim gel bi hikaye vardı ogustos böceğiyle karıncamıydı o geldi aklıma :32:

Back
X