ne acayip şey ya :) kızlar ne kadar süreden sonra bi acıma kıpraşma hissediyosunuz![]()
kısıye gore degısıyo benım ılk gunlerde basladı etkısı ılk haftada da oldu dolgunluk az bısey cnm ama bazılarında on gunu gecıyo hıc etkısı bıle hıssedılmıyo yanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne acayip şey ya :) kızlar ne kadar süreden sonra bi acıma kıpraşma hissediyosunuz![]()
ıcerde bı kıpırtı hıssedebılırsın hemen ama oyle yumusama anında olmuyo cnm :44:ya ben ilk defa dinliyorum göğüs uçlarım acıyo ve yumuşadı normal mi bu kdr çabk bana mı öyle geliyo?
tamm bi deneyeyim bakayım nasıl olacak![]()
kısıye gore degısıyo benım ılk gunlerde basladı etkısı ılk haftada da oldu dolgunluk az bısey cnm ama bazılarında on gunu gecıyo hıc etkısı bıle hıssedılmıyo yanı21gun boyunca 6 8 saat arası dınle kolay gelsın cnm
ben dün ilk defa dinledim. Annemde duydu taktı kulağına kulaklığı diyo kız bu ne böyle tanıdık geliyo ama...Dedim düşün düşün tanıdıktır bulursun mutlaka
Türk filmi müziği diye biliyo
Sağol canım ben dinlemeye çalışırım çokça yarar umarm =)
bi tek sen de mi etki gösterdi ya ben bi tek seni gördüm burda:d
Hadı bakalım cnm ıyıce cogaldı yaa dınleyenler ama cıdden etkısı super bı ay sonunda falan dınleyenler cok memnun kalacaklar
turk fılmı gıbı zaten muzık
![]()
kızlar annelerınıze neden soylemıyonuz kı yahuböyle anlatınca çok hevesleniyorm ya bi umut işte boş boş beklemekle büyümicek bunlar dinliyip göriyim daha iyi![]()
Annem öyle bilsin biz büyütmeye bakalım yehuu![]()
kızlar annelerınıze neden soylemıyonuz kı yahuErkeklere neysede bayanlar bılsın ne olacak kı ayrıcada kulaklıkla dınle cnm daha etklı oluyo sankı
![]()
ben soyledım valla oda fark ettı buyumeyı ama eskısı gıbı olursa gerı dedı bende yok olmaz o melodı kotuydu ondan bu farklı dedım[ı]oooo anneme söylesem allahım şu kıza akıl ver diye bi başlar dilinden düşürmez artık[/ı]
kızlar annelerınıze neden soylemıyonuz kı yahuErkeklere neysede bayanlar bılsın ne olacak kı ayrıcada kulaklıkla dınle cnm daha etklı oluyo sankı
![]()
ben soyledım valla oda fark ettı buyumeyı ama eskısı gıbı olursa gerı dedı bende yok olmaz o melodı kotuydu ondan bu farklı dedımZaten yıllardır ugrastıgımı bılıyo o yuzden ne yaparsam yapayım buyumesı ıcın once zararı olursa dıye korkar sonra bakarkı ben bıldıgımı yapıyom sonra karısmaz
![]()
ya annem artık bişey yaptığımda senin akıl sağlıgından korkuyorum allah akıl fikir versin diyo hepKadın beni anormal olarak görüyo o yüzden söyleyemiyorum bişey diyeceğinden değil ama tuhaf tuhaf bakım yüzüme okuyup üflemesi bile yetiyo
![]()
Nzlgl
etkisini gören çok kişi var ama nizinde değigi gibi herkes okuyup geçiyo ki nez öncümüzdür.
18. Günümdeyim çamaşırsız oturuyorum şuan bol bi tşort var üstümde sanki silikonlu çamaşir varmış gibi duruyo önceden belli olmuyodu dar giydiğimde dümdüz oluyodu şimdi kendini gösteriyo yavaş yavaş. şuan itibariylede sırtımda karıncalar harekete geçmiş gibi bazen göbüşümde filnda oluyo yağlar yukarıya çıkıyor biliyorum. Memişlerim büyüyor. Mutluyum mutlusun mutlu mutluyuz mutlusunuz mutlular. Kafayı yiyorum sevinçten artık siz etkileişimi düşünün.
az büyürse ben de söylerim inanır ozaman hem bakarsın kendide dinlerKulaklıkla dinle demiştin canım ben yatarken kıssam sesini uyusam olurmu acaba öyle 6 saati geçer başka türlü 6 saati nasıl ederim bi fikir bulamadım :26:
uykuda halıyle oyle yaparsın cnm ama gunduz kulaklıkla dınlersın gece kulaklık duser hem hemde yan yatınca rahatsız ederKızlar koltuk altındakı agrılar arttı benım yaa
![]()
benim 3 gündür vardı ağrı,ama bugün yok..:44: Dolgunlaşma bariz var ama cm ölçmüyorum..![]()
uykuda halıyle oyle yaparsın cnm ama gunduz kulaklıkla dınlersın gece kulaklık duser hem hemde yan yatınca rahatsız ederKızlar koltuk altındakı agrılar arttı benım yaa
![]()
sızına kadar dinlerim artık :)) vayy be bi müzik neler yapıyo ağrıdığına göre seninkiler iş başında![]()
aynen bende kıyafetlerden daha ıyı anlıyom farkı onceden boyle degıldı falan dıyorum ayy senı su ıkı gundur daha ıyı anladım her yerınde karınca gezer gıbı oluyo bıde bacaklarımda acı yanma kasınma oldu popom zaten kasınıyo gunlerdır demek bu yuzden bak ama sen benden sonra basladın bu etkıler bende yenı cıkıyo sen bıde bende etkısı az dıyodun senın agrısız buyuyo bence cnm![]()