amaç o zaten, önce kendini sevmek, sevmediğin sürece mümkün değil büyüme elde edemeyiz, benim göğüslerim küçük ve kendimden memnun değilim mesajı ben kendimden memnun olmamaya da devam edicem bu değişmiycek anlamını taşıyor; göğüslerimi büyütmem gerek düşüncesi bir eksiklik ve zihin de hep o eksikliğin farkında olarak veriyor komutlarını... bunu terse döndürdüğümüz anda yani göğüslerimi ve bedenimi seviyorum düşüncesine sahip olduğumuzda benim bunlara ihtiyacım yok aciz değilim sinyali beyne ve vücuda yayılıyor ve tıkalı kapıları açıyor büyümeyi engelleyen her ne varsa kalkıyor ortadan sonuçta ergenlikte her ne sebeple olursa olsun büyüme durmuş bi şekilde biz de bunu şimdi tamamlıyoruz. telkinin faydası direk bilinçaltına gitmesi, eğer bunları biz telkin dinlemeden kendimiz sürekli tekrarlasaydık bi yandan bilinçaltına yerleşmiş kalıplar bunu engelleycekti,bizim olumlamalarımıza itiraz edecekti, ama şu anda birçoğumuz bunu aşmış durumdayız artık zihin de vücut da aldı komutları yapması gerekeni yapıyor yapmaya da devam edicek istediğimiz ölçüye kavuşana kadar

ayrıca plasebo etkisiyle hiç alakası yok bunun o başka bişey, bu çok başka öyle olsa şimdiye kadar yuttuğumuz haplar sürdüğümüz kremler içtiğimiz çaylar bitkiler yaptığımız masajlar her neyse etkili olurdu, inanarak kullanabilseydik, burada pek çok kişi şu kesin işe yarıyor deneyin diye konu açtı hepimiz denedik çoğumuzda benim buna ihtiyacım var düşüncesi olduğundan bunlardan sonuç alamadı, telkin bu kalıpları kırdığı için etkili oluyor