Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

tek bı sebep soyleyebılırmısın sende etkı etmemesı ıcın bayan degılmısın hormonların yokmu herseyımız aynı cnm aynı kafandan sıl at bu dusuncelerı ıster ıstemez dolgunluk etkı olana kadar kafanın ıcınde olacak bu seyler ama zamana bırak takma ınankı oluyo bak :34:

Eksik olma tatlım moral veriyosun hep :54: ben de size inanıyorum zaten yoksa dinlemezdim dolgun memişimiz olcak =)

Eksik olma tatlım moral veriyosun hep :54: ben de size inanıyorum zaten yoksa dinlemezdim dolgun memişimiz olcak =)
ben sadece gerceklerı soyluyorum tatlım burda herkes sonuc alıyo yası kucuk buyuk herkes yanı ıhtıyacımız olan tek sey zaman ve sabır sımdı senı cok ıyı anlıyorum ama emın ol zaman gectıkce daha cok artacak ınancın ve hevesın etkısı baslayınca bıde dolgunluk oldukca o zaman gorecem ıste senı ben tatlım ok:52:

senın adına cook sevındım demekkı durdu durdu bırden ataga gecdı senınkıler sımdı anlıyomusun cm ın onemı yok cnm demek ıstedıgım buydu ıste benımde nıhayet dolgunlugu anladın yaa valla cnm hep soruyodun ben mı anlamıyorum yoksa olmuyomu falan dıye:62:

evet yaa ya gelişme yok dolgunluk yok yada ben anlamıyorum dolgunluğu diyodum ki gerçkten gözle görülür bi değişim oldu yada ellediğim için artık anlıyorumki eski halimden eser yok şimdiiiii. seni şimdi daha çok anlıyorum canım benimmmm :54: cm e de ihtiyacım var tabi ama önce içi büyüyor.

yaa benim asıl derdim 2. 21 için vaktimin olmaması hiç ara vermsem 14 gün dinlemiş oluyorum poff işin içinden çıkamadım

2. 21de gün atlasak nolur ki 3 gün ara versem yani 9 + 12 olarak dinlesem nolur olmaz mı ki

kızlaar bu hurma bildiğimiz ramazanda yenen dimi, elma gibi olan değil, günde kaç tane yemek gerekiyo, etkisi kalıcı mı :131:

evet yaa ya gelişme yok dolgunluk yok yada ben anlamıyorum dolgunluğu diyodum ki gerçkten gözle görülür bi değişim oldu yada ellediğim için artık anlıyorumki eski halimden eser yok şimdiiiii. seni şimdi daha çok anlıyorum canım benimmmm :54: cm e de ihtiyacım var tabi ama önce içi büyüyor.

yaa benim asıl derdim 2. 21 için vaktimin olmaması hiç ara vermsem 14 gün dinlemiş oluyorum poff işin içinden çıkamadım

2. 21de gün atlasak nolur ki 3 gün ara versem yani 9 + 12 olarak dinlesem nolur olmaz mı ki
cm elbette olsun ama ıcındekı tum katmanlar dolsun o sekılde olsun bos bos olmasın cnm suan ıcın dolgunluk olması guzel bızım ıcın cm de elbet olacakdır ılerde:32: cnm ne zaman musaıt oluyorsan o zaman dınle derım ben ara vermek ıyı olmuyo parfaıt de ozellıkle gun atlamayın dedı ılk 21 gun bıtınce ne zaman musaıt oluyosan o zaman basla bı degılde ıkı hafta ara ver mesela yada 21 gun yerıne bı ay dınle sen bılırsın:34:

kızlaar bu hurma bildiğimiz ramazanda yenen dimi, elma gibi olan değil, günde kaç tane yemek gerekiyo, etkisi kalıcı mı :131:
evet normal kuru ramazan hurması cnm etkılı oldugunu dusunuyoruz yanı hurma zaten kadınlar ıcın de cok faydalı telkınle bırlıkde zaten yedıklerımız de onemlı ya o yuzden dedım
:52: yaaaa ama yatarken demiştiiiiimm :69:
şu an tipimi görsen gerçekten boşver yatarken bakarsın dersin laptop kucağımda yanımda kitaplar sınav hazırlıyorumm uzun işş yaniii :77:

yaaa:43: alt tarafı ıkı dk yatıp kontrol edeceksın yanı:9: bu arada agrı hala devam edıyo cok uzun oldu yıne hep aynı bosluklar agrıyo:32:

nez merhaba,taaa doğal göğüs büyütme yöntemlerinde kalmıştık en son hatırlıyo musun??:)
Ne durumdasın,var mı bi ilerleme?Bende yok,en son 1 sene kadar önce çilek yağıyla masaj fln yapıyodum.Bi faydasını göremeyince bırakmıştım.o zamandan beri de bir şey uygulamıyorum,çabalasam da bir sonuç elde edemedim..Bir ara ameliyat olsam mı diye düşündüm,sonra doğal halinde kalsın istedim..Şimdi gene takar durumdayım küçüklüğü...Doğal bir şekilde büyümicek onu anladım,silikon mu yaptırsam acaba:)

:32:
cm elbette olsun ama ıcındekı tum katmanlar dolsun o sekılde olsun bos bos olmasın cnm suan ıcın dolgunluk olması guzel bızım ıcın cm de elbet olacakdır ılerde:32: cnm ne zaman musaıt oluyorsan o zaman dınle derım ben ara vermek ıyı olmuyo parfaıt de ozellıkle gun atlamayın dedı ılk 21 gun bıtınce ne zaman musaıt oluyosan o zaman basla bı degılde ıkı hafta ara ver mesela yada 21 gun yerıne bı ay dınle sen bılırsın:34:

hımm benm yarın son günüm sonra 1 hafta ara vereyim sonra dinleye bildigim kadar dinliyeyim 3 gün evde olmicam geldkten sonra sil baştan 21 yapayım. şimdi yazda geliyor ya o kadar boş vakit bulamıyorum evde durulmuyor pek iş değişikliğine gitcem şuan bi düzenim var o yüzden böle rahat rahat dinledim bakalım tekrar düzene sokana kadar hiç dinlememektense parça parça inlemek iyi olcak sanırım sonra boşluk verdiğimde sil baştan yaparım artık.

senin gelişmeler nasıl canım 2. 21in kaçıncı günündesin. Benim çok ama çok hafif bi sızı oluyo olmuyo arası yok gibi bişi ki ergenliktede öleydi sanırım. ama şimdi karıncalarım var iş başında bazen karıncalarım da çok heycanlanıyo ısırıyo arada. :9:

nez merhaba,taaa doğal göğüs büyütme yöntemlerinde kalmıştık en son hatırlıyo musun??:)
Ne durumdasın,var mı bi ilerleme?Bende yok,en son 1 sene kadar önce çilek yağıyla masaj fln yapıyodum.Bi faydasını göremeyince bırakmıştım.o zamandan beri de bir şey uygulamıyorum,çabalasam da bir sonuç elde edemedim..Bir ara ameliyat olsam mı diye düşündüm,sonra doğal halinde kalsın istedim..Şimdi gene takar durumdayım küçüklüğü...Doğal bir şekilde büyümicek onu anladım,silikon mu yaptırsam acaba:)

cnm senı tekrar gormek ne guzel hatırladım tabı hıc unutumuyum o gunlerı:43: ben zaten olmuyo dıye kustum formada gırmedım valla ıkı sene bırakdım ama sonra yıne dondum sahalara :52: telkını dınle tatlım 21 gun boyunca 6 8 saat arası acayıp buyutuyo yaa masaj caylar haplar kremler hepsssı hıkayeymıs bunu anladım zamanımız bosa gectı bunu anladım oyle seylerle olacak ıs degılmıs bunu anladım yanı dısardan mudahaleyle olmazmıs meger bu ıs ergenlıkdekı gıbı buyuyo tatlım resmen gelısme olmaz mı son bı ayda acayıp sekılde var bende valla :53:

evet cnm var:34: hıc bı baslıga uymayan seyler bolumunde sanırım

yaa aslına bakarsan bende zayıflamak istiyorum biraz göbüşüm var göbüşüm gitse gögüslerim sanki daha çok belirgin olcaklar bacaklarımda kalın bacaklarımı inceltmek istiyrm yani gögüs altında bi incelmeye gidebilsem süper olur ama memişleirm kalsın tabi. :9:

Back
X