bende başlıyorummmmm uyurkende dinleniyormuş kulaklıkla öleyapım bende
gece gunduz farketmez cnm dınle yeterkı gunduz vaktı olmayanlar gece dınlıyo kulaklıkla yan yatıp uyuyamazsın ıstersen duyacagın kadar acık bırak yanında ve oyle uyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende başlıyorummmmm uyurkende dinleniyormuş kulaklıkla öleyapım bende
tek bı sebep soyleyebılırmısın sende etkı etmemesı ıcın bayan degılmısın hormonların yokmu herseyımız aynı cnm aynı kafandan sıl at bu dusuncelerı ıster ıstemez dolgunluk etkı olana kadar kafanın ıcınde olacak bu seyler ama zamana bırak takma ınankı oluyo bak![]()
ben sadece gerceklerı soyluyorum tatlım burda herkes sonuc alıyo yası kucuk buyuk herkes yanı ıhtıyacımız olan tek sey zaman ve sabır sımdı senı cok ıyı anlıyorum ama emın ol zaman gectıkce daha cok artacak ınancın ve hevesın etkısı baslayınca bıde dolgunluk oldukca o zaman gorecem ıste senı ben tatlım okEksik olma tatlım moral veriyosun hepben de size inanıyorum zaten yoksa dinlemezdim dolgun memişimiz olcak =)
senın adına cook sevındım demekkı durdu durdu bırden ataga gecdı senınkıler sımdı anlıyomusun cm ın onemı yok cnm demek ıstedıgım buydu ıste benımde nıhayet dolgunlugu anladın yaa valla cnm hep soruyodun ben mı anlamıyorum yoksa olmuyomu falan dıye![]()
nılımmmm aksam oldu artıkkk![]()
cm elbette olsun ama ıcındekı tum katmanlar dolsun o sekılde olsun bos bos olmasın cnm suan ıcın dolgunluk olması guzel bızım ıcın cm de elbet olacakdır ılerdeevet yaa ya gelişme yok dolgunluk yok yada ben anlamıyorum dolgunluğu diyodum ki gerçkten gözle görülür bi değişim oldu yada ellediğim için artık anlıyorumki eski halimden eser yok şimdiiiii. seni şimdi daha çok anlıyorum canım benimmmmcm e de ihtiyacım var tabi ama önce içi büyüyor.
yaa benim asıl derdim 2. 21 için vaktimin olmaması hiç ara vermsem 14 gün dinlemiş oluyorum poff işin içinden çıkamadım
2. 21de gün atlasak nolur ki 3 gün ara versem yani 9 + 12 olarak dinlesem nolur olmaz mı ki
evet normal kuru ramazan hurması cnm etkılı oldugunu dusunuyoruz yanı hurma zaten kadınlar ıcın de cok faydalı telkınle bırlıkde zaten yedıklerımız de onemlı ya o yuzden dedımkızlaar bu hurma bildiğimiz ramazanda yenen dimi, elma gibi olan değil, günde kaç tane yemek gerekiyo, etkisi kalıcı mı :131:
yaaaa ama yatarken demiştiiiiimm
şu an tipimi görsen gerçekten boşver yatarken bakarsın dersin laptop kucağımda yanımda kitaplar sınav hazırlıyorumm uzun işş yaniii![]()
ama bakar bakmaz yazıcam sözz :26:
cm elbette olsun ama ıcındekı tum katmanlar dolsun o sekılde olsun bos bos olmasın cnm suan ıcın dolgunluk olması guzel bızım ıcın cm de elbet olacakdır ılerdecnm ne zaman musaıt oluyorsan o zaman dınle derım ben ara vermek ıyı olmuyo parfaıt de ozellıkle gun atlamayın dedı ılk 21 gun bıtınce ne zaman musaıt oluyosan o zaman basla bı degılde ıkı hafta ara ver mesela yada 21 gun yerıne bı ay dınle sen bılırsın
![]()
evet cnm varbu telkinli müziklerin zayıflamak için olanıda var mı acep:44::44:
evet cnm varhıc bı baslıga uymayan seyler bolumunde sanırım
nez merhaba,taaa doğal göğüs büyütme yöntemlerinde kalmıştık en son hatırlıyo musun??:)
Ne durumdasın,var mı bi ilerleme?Bende yok,en son 1 sene kadar önce çilek yağıyla masaj fln yapıyodum.Bi faydasını göremeyince bırakmıştım.o zamandan beri de bir şey uygulamıyorum,çabalasam da bir sonuç elde edemedim..Bir ara ameliyat olsam mı diye düşündüm,sonra doğal halinde kalsın istedim..Şimdi gene takar durumdayım küçüklüğü...Doğal bir şekilde büyümicek onu anladım,silikon mu yaptırsam acaba:)
senın ıcın aradım ama bulamadım cnm yaa bu bolumde de vardı sanırım baslarda oku bıraz cıkar karsına paylasmısızdır yanı lınkı oyle hatırlıyorum bu bolumdetam olarak biliyomusun canım nerde olduğunu..
evet cnm varhıc bı baslıga uymayan seyler bolumunde sanırım