Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

O kadrr yazı varki okuyamadım ya kusura bakmayın sizi de uğraştırdım ama...
öyle merak ettim iyi bişe yani bu büyüyo yani güzel... :D:64:
senın ıcın demedım cnm sadece herkes ıcın gecerlı bu hem sızın acınızdan daha ıyı olur bılgılenmek yenı baslayan herkes ıcın dedım en azından korku olmaz bı gelısme olunca bılırsın kı telkınden ok:34: yoksa zahmet degıl cvp vermek tatlım:9:
Amannn haa,bi bakıyomuşsun dağlar kadar olmuş seninkiler:23::1::9:

:1::1: bu agrıya dıyorum yaa bı beden buyumeyı hakettım sımdı yanı:52::52:

yaa kızlarrr mutlu bir ilişki için telkinii çekicilik için telkiniiiboy uzatmak için olan telkini buldum bi türlü şu zayıflamayla oaln telkini bulamadım 60 sayfaya baktım nerdeyse daha önce bakan varsa bi adresi atabilirmisiniz

yaa kızlarrr mutlu bir ilişki için telkinii çekicilik için telkiniiiboy uzatmak için olan telkini buldum bi türlü şu zayıflamayla oaln telkini bulamadım 60 sayfaya baktım nerdeyse daha önce bakan varsa bi adresi atabilirmisiniz

canım onu zayıflama bölümüne attı diye biliyorum bakıyım ben hemen

Canım,kilo verme telkini var.Dur ben sana msj atayım.

Ya kızlar,aklıma ne geldi.Telkinlerin etkisi kalıcı oluyo ya.Sonuçta o cümleler bilinçaltımıza yerleşiyo.Hiç durmadan büyümeye devam ederlermiş:9::9::9:

Kız allah canını almasın emiii ay bu meme değil başka bişey emzik veya biberon.Kızma ama bu kadar emeği ziyan etme daha güzel bişey hayal et bu şekilde meme sevmeyen erkek çoktur eminim hem bikini falan giysen sorun olur herkes sana bakar dişisinden tut erkeğine kadar:50:

Ya kızlar,aklıma ne geldi.Telkinlerin etkisi kalıcı oluyo ya.Sonuçta o cümleler bilinçaltımıza yerleşiyo.Hiç durmadan büyümeye devam ederlermiş:9::9::9:
bu hepımızın aklına geldı ama orda gecen bı cumle varya cnm ıstedıgım boyuta gelene dek dıye o yuzden mutlaka kafanızda bı hedef olsun belırleyın yanı bı gogus boyutu

pekii parfaitin telkinini dinleyen diğerleri de söyleyebilir mi rüyalarında değişme oldu mu diyee ona görer karar vericem aradan sonra hangisini dinleyeceğime :77:

Niliş, ben bu telkine başladığımda ilk tuhaf rüyalar gördüm ayrıca bi gece yataktan fırlayıp oğlum yok diye bağırıp eşimi kaldırdım ve tabi çocuğun odasına gidip çocuğu görmeme rağmen oğlum yok diye bağırıp kendime geldim tansiyonum düştü sonra bu olaydan sonra yine gece birden uykudan uyanıp anlamsız kelime söylediğimi hatırlıyorum ama bunlar birkaç gün sürdü şuan yok sadece zor kalkıyorum sabahları çok yorgun uyanıyorum o kadar.Bende bugün hayatım değişti.comdaki teli aradım telkinleri sormak için bence bir amaç için verilmiş bir 50tl fazla değil önemli olan değmesi ders çalşma için almayı düşünüyorum ne dersin?

Niliş, ben bu telkine başladığımda ilk tuhaf rüyalar gördüm ayrıca bi gece yataktan fırlayıp oğlum yok diye bağırıp eşimi kaldırdım ve tabi çocuğun odasına gidip çocuğu görmeme rağmen oğlum yok diye bağırıp kendime geldim tansiyonum düştü sonra bu olaydan sonra yine gece birden uykudan uyanıp anlamsız kelime söylediğimi hatırlıyorum ama bunlar birkaç gün sürdü şuan yok sadece zor kalkıyorum sabahları çok yorgun uyanıyorum o kadar.Bende bugün hayatım değişti.comdaki teli aradım telkinleri sormak için bence bir amaç için verilmiş bir 50tl fazla değil önemli olan değmesi ders çalşma için almayı düşünüyorum ne dersin?

bak ordaki telkinler kesinlikle işe yarıyor diyebilirim yani ben suçluluk duyguları ego güçlendiriciden başlayıp daha sonra mutluluk, zinde uyanma, şimdi hatırlamadığım başka telkinler de dinledim ve hepsi işe yaradı.. tavsiye ederimm ama yanlış hatırlamıyorsam ben kolayıma geldiği için genelde gece yatarken dinledim yalnız baştan karmaşık rüya görmeye başlayınca öyle devam etti işte dinleyince gördüm dinlemeyince görmedim diye bir olay yok.. ne zaman ki bıraktım telkinleri 1 ay kadar falan sonra düzelmeye başladı benim rüyalar.. yani gündüz dinlemeni tavsiye edicem her ihtimale karşı o ruh hali acayip bişey :50:

Kız allah canını almasın emiii ay bu meme değil başka bişey emzik veya biberon.Kızma ama bu kadar emeği ziyan etme daha güzel bişey hayal et bu şekilde meme sevmeyen erkek çoktur eminim hem bikini falan giysen sorun olur herkes sana bakar dişisinden tut erkeğine kadar:50:

Meme değil emzik veya biberon:9::9::9: koptum yaaa,ama hakikaten biberona benziyo:1:

kızlar ben sınav hazırladığım için cevap vermek istediğim çok soruya cevap veremedim de şunu yazayım içimde kalmasın, kilo verme vs bütün diğer telkinler doğal göğüs büyütme yöntemleri başlığının altında parfait'ten telkin istekleriniz adlı konuda mevcut...

bende telkinde ikinci 21 ime başladım.bende öyle çok ağrı olmuyor ilk dinlediğim günler olmuştu sonra kesildi ara ara hafif hafif oldu ama büyüme var.yanlara doğru yayıldı ve alt iyice dolmaya başladı.bu arada ben geceleride dinliyorum ve dinlediğim günden beri saçma sapan karışık rüyalar görüyorum çoğu zaman hatırlayamıyorum ve sabahları uyanmakta zorlanıyorum bende bir tek bana mı oluyor diyordum

Back
X