Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya şimdi ben iki çocuk emzirdim ve göğüslerim ne diyim yumuşacık oldular ben eskisi gibi sert olsun istiyorum büyüklüğünden pek şikayetçi değilim ama puding gibiler ya ayaktayken ii ama yatınca dümdüz oluyo yayılıyo çok moralim bozuluyo bide eşimin yanında off çok özledim eski hallerini onun içinde işe yararmı çok muzdaribim bu konuda yarın ilk işim telefonuma kulaklık almak olucak birde yatarken taksam gece sabaha kadar 10 saat geçse bişey olmaz dimi

Senle aynı şikayetten dolayı burdayız bende çocuk emzirdim ve benimkiler hamilelikte çatladı ölçümden memnundum ama içleri boşaldı.İçlerini doldurarak bir dirilik kazandırmaya çalışıyorum.Bence bu telkin tam senlik neden biliyor musun sen zaten kilo vermeye çalışıyormuşsun işte vücudundaki fazla yağlar memelere giderek dolgunluk oluşturursun..Artık kocana açıp açıp gösterirsin sana yeniden hayran kalır:82:Ben bu telkine başlayalı 12 gün oldu ve eşim değişiklikleri hemen farketti.Bak burdaki arkadaşların samimiyetine inan çünkü bende başlamadan kararsızdım ama kızlar bana moral oldu.:4::23:

triendy şekerim bak eğer memem fazla büyümesin dersen eğer ben bunu yapmayı çok istiyorum sen bu telkini dinle memelere yağ dolmaya başlayınca şınav çek sıkılaşır taş gibi meme olur hem fazlada büyüp sarkmaz..Sonuçta burdaki çoğu arkadaşlarımız doğum yapmamış sıfır kilometre memeyle bu işe başladılar bizim durum daha farklı bizim hem doldurup hem sıkılaştırmamız lazım...:79:

toparlayıcı kullan
ya zaten dışarda günlük hayatta kullanıyorum benim şikayetim eşimden yana yani üzülüyorum böyle olduğu için birazdaha büyüsün dolgunlaşsın istiyorum sertleşsin
triendy şekerim bak eğer memem fazla büyümesin dersen eğer ben bunu yapmayı çok istiyorum sen bu telkini dinle memelere yağ dolmaya başlayınca şınav çek sıkılaşır taş gibi meme olur hem fazlada büyüp sarkmaz..Sonuçta burdaki çoğu arkadaşlarımız doğum yapmamış sıfır kilometre memeyle bu işe başladılar bizim durum daha farklı bizim hem doldurup hem sıkılaştırmamız lazım...:79:

evet canım ya çok saol inşallah daha ii olur bende yararını görürüm ya bişi sorcam biz birde foto falanmı bakıcaz hep öyle yapıyolarda meme fotoları falan koymuşlar nedir napıcaz

Resme bakmamızdaki amaç şimdi bu telkinle memeler büyüyor ama nereye kadar büyümesini istediğimiz için bakıyoruz.Mesela ben 80den fazlasını istemem o yüzden bilinçaltımıza hayal ettiğimiz istediğimiz görüntüyü göndermek için kolay bir yolu seçtik herkes isteiği memenin resmine aklına geldikçe bakarak işini kolaylaştırıyor.Telkinin içinde geçen metin sayfanın başında yer alıyor onu aklına geldikçe telkini dinlerken oku o zaman anlayacaksın neden böyle yaptığımızı.Bilinçaltımızı istediğimiz ölçülere yönlendiriyoruz.Bu arada sana diğer mesajımda yazmayı unuttum şekerim bence telkini cep telefonundan dinleme çünkü zaten telkin ilk zamanlar ve ara ara başağrısı yapıyor bide ayrıyeten telefonun verdiği zararıda alma ben telden bişey dinlesem ağrı yapıyor inan burnundan gelir kötü bir mp3 çalar al.Bak bu telkinin işe yaradığını gör daha beraber ne telkinler dinlicez inşallah:52:

Bu arada aynı durumdan bende muzdaribim eşimin yanında üstüm çıplak duramıyorum haliyle o da eski memelerime gösterdiği ilgiyi bu sarkmışlara göstermiyor ne kadar çaktırmasada anlıyorum ve bu bende yatakta güven eksikliği yaptı.Ama bu telkinle değişiklikleri eşim bile farketti ve sulandı sende bir başlada bakalım seninki napıcak:52:

bu arada aynı durumdan bende muzdaribim eşimin yanında üstüm çıplak duramıyorum haliyle o da eski memelerime gösterdiği ilgiyi bu sarkmışlara göstermiyor ne kadar çaktırmasada anlıyorum ve bu bende yatakta güven eksikliği yaptı.ama bu telkinle değişiklikleri eşim bile farketti ve sulandı sende bir başlada bakalım seninki napıcak:52:

ya biri beni ikna etsin nolur,, benimkilerde çok küçük 75'i bile tam doldurmuyo giydigiğim kıyafetler güzel durmuyo ama müziği hiç sevmedim günde 6 saat dinleyemem ki:18::18::18:

ya biri beni ikna etsin nolur,, benimkilerde çok küçük 75'i bile tam doldurmuyo giydigiğim kıyafetler güzel durmuyo ama müziği hiç sevmedim günde 6 saat dinleyemem ki:18::18::18:

canm sana dinleyemezmişsin gibi geliyo ama bak 2 3 gün dişini sık bi dinle sonra nasıl alışcaksın gör. müziği ilk 1 saat falan duyuyosun sonra baska işlerle ilgilenirken onu duymuyosun bile sadece bilinçaltın duyuyo algılıyo o yüzden bu kadar problem yapma bence. hem dinleyip sonuc alınca da o kadar kötü gelmiyo müzik kulağa canm :34:

canm sana dinleyemezmişsin gibi geliyo ama bak 2 3 gün dişini sık bi dinle sonra nasıl alışcaksın gör. Müziği ilk 1 saat falan duyuyosun sonra baska işlerle ilgilenirken onu duymuyosun bile sadece bilinçaltın duyuyo algılıyo o yüzden bu kadar problem yapma bence. Hem dinleyip sonuc alınca da o kadar kötü gelmiyo müzik kulağa canm :34:

telefonla kulakla dinlenir mi pekii

Oldu canım başka:27: İyi valla hem cam kenarı hem şöfor arkası olsun:52: Hayatcım o zaman sana iki önerim var ya parfaitin gelmesini bekle o gelince rica edersin ona istediğin müziğe göre verir ya da evlenmeyi beklersin çünkü evlenince yarım beden büyüyor zaten. Onun dışında bu müziği şifa niyetine dinle sonuçta hedefe giden her yol bişeydi ama aklıma gelmedi cümlenin sonu:52: Belkide bu müziği sevmemenin bir nedeni de gerçekten sen memenin büyümesini gönülden istemiyorsun yoksa bu kadar bunu kendine sorun etmezdin.Bak ben gece uyurken az açarak dinliyorum öyle dolduruyorum 6 saati yoksa gün içinde zor oluyor ve dediğin gibi sıkabiliyor ama kitab okurken kulaklığı takıyorum inan dışardaki sesleri kulağım duymadığı için konsantre olmuş bir şekilde kitabı daha hızlı okuyorum.Biraz alışmaya çalış sonuçta bizde bayılmıyoruz bazen bıkkınlık veriyor ama sonucu güzel:21:

telefonla kulakla dinlenir mi pekii

afroditcim bende bişey demek istiyorum telefonla kulaklığı takıp dinlenir ama ben kişisel görüşüm telefonla dinlemeyin çünkü daha fazla ağrıya neden oluyor ama zor durumda kalırsın dinlersin onun dışında mp3 le dinleyin zaten telkin ilk başlarda ve ara zamanlarda baş ağrısı yapıyor bide bundan dolayı telkine suçlama yapmayalım olumsuz bakmayalım aslında telkin inanın bu konuda en pratik ve kalıcı sonuç verecek bize hatta veriyorrr.Öpüyorum sizi kızlarrr:23::23::23::23:

Oldu canım başka:27: İyi valla hem cam kenarı hem şöfor arkası olsun:52: Hayatcım o zaman sana iki önerim var ya parfaitin gelmesini bekle o gelince rica edersin ona istediğin müziğe göre verir ya da evlenmeyi beklersin çünkü evlenince yarım beden büyüyor zaten. Onun dışında bu müziği şifa niyetine dinle sonuçta hedefe giden her yol bişeydi ama aklıma gelmedi cümlenin sonu:52: Belkide bu müziği sevmemenin bir nedeni de gerçekten sen memenin büyümesini gönülden istemiyorsun yoksa bu kadar bunu kendine sorun etmezdin.Bak ben gece uyurken az açarak dinliyorum öyle dolduruyorum 6 saati yoksa gün içinde zor oluyor ve dediğin gibi sıkabiliyor ama kitab okurken kulaklığı takıyorum inan dışardaki sesleri kulağım duymadığı için konsantre olmuş bir şekilde kitabı daha hızlı okuyorum.Biraz alışmaya çalış sonuçta bizde bayılmıyoruz bazen bıkkınlık veriyor ama sonucu güzel:21:

dogadan canim simdi ben anlamadim bu dosyayi 6 saat dinleyince gögüslerde büyüme mi oluyor??

evlenince gögüslerin yardim beden büyüdügü yanlismis benim duydugum.. sadece iliski aninda o anki zevkten büyüyebiliyormuslar..

simdi beni bilgilendirseniz sevinirim..

9 ay icinde 9 kilo verdim gögüslerimde de haliyla kücülme oldu..
ve arada bir aklima takiliyor 'cokmu kücükler' diye :78:
75 c beden kullaniyorum 54 - 55 kilo arasiyim 165 boyum..
normalmi büyüklügü yoksa degilmi? :44:

kompleks yapmama ramak kaldi yarim sene bir sene sornada dügünüm var cünkü :61: :9:

afroditcim bende bişey demek istiyorum telefonla kulaklığı takıp dinlenir ama ben kişisel görüşüm telefonla dinlemeyin çünkü daha fazla ağrıya neden oluyor ama zor durumda kalırsın dinlersin onun dışında mp3 le dinleyin zaten telkin ilk başlarda ve ara zamanlarda baş ağrısı yapıyor bide bundan dolayı telkine suçlama yapmayalım olumsuz bakmayalım aslında telkin inanın bu konuda en pratik ve kalıcı sonuç verecek bize hatta veriyorrr.Öpüyorum sizi kızlarrr:23::23::23::23:

haklısın canm tabi ki ben de zaten mümkün olduğunca pcde falan dinlemeye calışıyorum mecbur kalınca telden kulaklıkla dinliyorum.eksik söylemişim düzeltmen iyi oldu tatlım:107:

:69::69::69::69::69:

dogadan canim simdi ben anlamadim bu dosyayi 6 saat dinleyince gögüslerde büyüme mi oluyor??

evlenince gögüslerin yardim beden büyüdügü yanlismis benim duydugum.. sadece iliski aninda o anki zevkten büyüyebiliyormuslar..

simdi beni bilgilendirseniz sevinirim..

9 ay icinde 9 kilo verdim gögüslerimde de haliyla kücülme oldu..
ve arada bir aklima takiliyor 'cokmu kücükler' diye :78:
75 c beden kullaniyorum 54 - 55 kilo arasiyim 165 boyum..
normalmi büyüklügü yoksa degilmi? :44:

kompleks yapmama ramak kaldi yarim sene bir sene sornada dügünüm var cünkü :61: :9:
Canım doğadana sormuşsun ama ben de fikrimi söyleyeyim sana, bence hemen başla 6 aya kadar istediğin göğüslere kavuşmuş olursun:34: senin hem varmış kilo verdiğin için küçülmüş. Burdaki çoğu kişinin yoktan varoldu :) Ergenlikteki gibi büyütüyor göğüsleri, boş boş değil dolu dolu büyütüyor, geçiçi değil kalıcı oluyor yağlanarak büyüyor. Mesela ben ilk 21 günümü bitirdim, eskiye göre hem şeklinde hem boyutunda değişiklik var. 21 gün günde 6 saat olacak şekilde dinliyorsun, 6-8 saat arası yapabilirsin. bunu dinlerken isteidğin her şeyi yapabilirsin, işlerinden alıkoymuyor seni. ama mesela kiminde 10 gün 15 gün sonra oluşmaya başladı etkiler kimide 2. gününde başladı. Önemli olan umudunu kaybetmeden dinlemen er ya da geç mutlaka işe yarıyor. herkesin bünyesi bir değil, yavaş ya da hızlı mutlaka birşeyler oluyor canım:34:

21günde bilinçaltı bunu kodluyormuş, sonra dinlemesen de büyüme devam ediyormuş. ama telkinler genelde, 1 hafta arayla 3 kere 21 yapılabiliyormuş. Oyüzden biz de işi sağlamlaştıralım diye 2. 21i yapmaya kara verdik, hatta 2. 21in ortasına gelenler de var, sonuçlardan memnunlar :)

Son düzenleme:
Canım doğadana sormuşsun ama ben de fikrimi söyleyeyim sana, bence hemen başla 6 aya kadar istediğin göğüslere kavuşmuş olursun:34: senin hem varmış kilo verdiğin için küçülmüş. Burdaki çoğu kişinin yoktan varoldu :) Ergenlikteki gibi büyütüyor göğüsleri, boş boş değil dolu dolu büyütüyor, geçiçi değil kalıcı oluyor yağlanarak büyüyor. Mesela ben ilk 21 günümü bitirdim, eskiye göre hem şeklinde hem boyutunda değişiklik var. 21 gün günde 6 saat olacak şekilde dinliyorsun, 6-8 saat arası yapabilirsin. bunu dinlerken isteidğin her şeyi yapabilirsin, işlerinden alıkoymuyor seni. ama mesela kiminde 10 gün 15 gün sonra oluşmaya başladı etkiler kimide 2. gününde başladı. Önemli olan umudunu kaybetmeden dinlemen er ya da geç mutlaka işe yarıyor. herkesin bünyesi bir değil, yavaş ya da hızlı mutlaka birşeyler oluyor canım:34:

fugy canim tesekkür ederim :) yani gercekten sadece bu dosyayi dinlemek yetiyormu? hic bir egzersiz filan yapmaya gerek yokmu? :44: o yüzden pek inandirici gelmiyor bana kac kere bu konu basligini gördüm ama önem vermemistim.. sahiden sadece bunu dinlemekle bi degisiklik oluyormus yani öylemi?

fugy canim tesekkür ederim :) yani gercekten sadece bu dosyayi dinlemek yetiyormu? hic bir egzersiz filan yapmaya gerek yokmu? :44: o yüzden pek inandirici gelmiyor bana kac kere bu konu basligini gördüm ama önem vermemistim.. sahiden sadece bunu dinlemekle bi degisiklik oluyormus yani öylemi?

Rca ederim canım hiç birşey yapmana gerek yok canım sadece dinlemen yeterli:) bir de kafanda bi göğüs oluştur, mesela biz fotoğrafa bakyıoruz daha iyi tanımlayabilmek için hangi bedende istediğimizi, ne istediğini bilirsen daha iyi olur;) ben günde 2kere falan bakıyorum, gece yatarken de bakıp yatıyorum :)

bir önceki yazdığım mesajımın sonuna birşeyler daha ekledim onları da oku canım ;)

kızlarrr:18: ben dün gece dinlemeye başladım ama dosyayı aç demişim kaydolmamış.şimdide indiremiyorum bir türlü,nasıl inidrdiniz hangi linkten .. ilk sayfadaki linklerden indiremiyorum.valla bi heves başladım dün gece sabah uyandım bütün gün dinlerim diye bi baktım yok yok yok ..bildiğin üzüldüm..nasıl indircem ben bunu yaaaa:59:

Back
X