ya şimdi ben iki çocuk emzirdim ve göğüslerim ne diyim yumuşacık oldular ben eskisi gibi sert olsun istiyorum büyüklüğünden pek şikayetçi değilim ama puding gibiler ya ayaktayken ii ama yatınca dümdüz oluyo yayılıyo çok moralim bozuluyo bide eşimin yanında off çok özledim eski hallerini onun içinde işe yararmı çok muzdaribim bu konuda yarın ilk işim telefonuma kulaklık almak olucak birde yatarken taksam gece sabaha kadar 10 saat geçse bişey olmaz dimi
Senle aynı şikayetten dolayı burdayız bende çocuk emzirdim ve benimkiler hamilelikte çatladı ölçümden memnundum ama içleri boşaldı.İçlerini doldurarak bir dirilik kazandırmaya çalışıyorum.Bence bu telkin tam senlik neden biliyor musun sen zaten kilo vermeye çalışıyormuşsun işte vücudundaki fazla yağlar memelere giderek dolgunluk oluşturursun..Artık kocana açıp açıp gösterirsin sana yeniden hayran kalır:82:Ben bu telkine başlayalı 12 gün oldu ve eşim değişiklikleri hemen farketti.Bak burdaki arkadaşların samimiyetine inan çünkü bende başlamadan kararsızdım ama kızlar bana moral oldu.