Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu telkini 21 gün boyunca her gün 6-8 saat arası dinlememiz lazım ya,benim bazen 4 saat oluyobu sekilde bazı günler eksik dinlersek sonuc alamaz mıyız? Gece dinliyim dedim,bi süre sonra rahatsız etti
![]()
sahi gece uyurken dinlersek etksini göremezmiyiz kizlar?
gECE DİNLERSEN ETKİSİNİ GÖRÜRSÜN CANIM, HATTA DAHA ÇOK GÖRÜLECEĞİ SÖYLENİYOR, ÇÜNKÜ UYURKEN BİLİNÇ KAPALI BİLİNÇALTI AÇIK OLDUĞU İÇİN DAHA ETKİLİ OLUYORMUŞ. AMA BEN UYUYAMAMIŞTIM, TELKİNİ DİNLEMEY BAŞLADIĞIM İLK HAFTA DENEMİŞTİM GECE DİNLEMEYİ OLMADI RAHAT UYUYAMADIM, SÜREKLİ UYANDIM SAĞA SOLA DÖNDÜM.sahi gece uyurken dinlersek etksini göremezmiyiz kizlar?
bırısı yazmıs cnm 21 gun bıttı ama degısıklık yok ama 6 saat dınleyemedım ondan mı falan dıye ne kadar cok dınlersen o kadar cok da sonuc alıyosunbu telkini 21 gün boyunca her gün 6-8 saat arası dinlememiz lazım ya,benim bazen 4 saat oluyobu sekilde bazı günler eksik dinlersek sonuc alamaz mıyız? Gece dinliyim dedim,bi süre sonra rahatsız etti
![]()
[ı]fugy nez canlar o zaman ben gece dinlemeyi deneyim bi bakalim..
Ama o zamanda bir süre sonra uyuya kalirim iste oda var :))
[/ı]
fugy nez canlar o zaman ben gece dinlemeyi deneyim bi bakalim..
ama o zamanda bir süre sonra uyuya kalirim iste oda var :))
gun ıcerısıne yayıp dınlemeye bakın :) TV felan ızlerken de acık olsun.. merak etmeyın bılıncaltımız cok hassas etraftan gelen nelerı alıyor gun ıcerısınde bır bılsenız :)
bu arada olumsuz dusunmek yok.. olmayacak deyıp dınlersenız bılıncaltınıza yukledıgınız bu verılerle bılıncınız celısır.. o yuzden olumlu dusunme + bu telkın :):)
beslnmenıze sporunuza ozen gostermeyı de unutmayın![]()
kizlar yanlis anlamisim ben o zaman
ninni misali dinlemek gerekir simdi anladim
insaAllah dügüne kadar azicik bi büyüme olur cok fazla biseyde istemiyorum ama birazcik daha bi dolgunlassalar cok daha rahat ederdi icim sanirim..
simdi hep daha fazla terredütte kaliyorum acaba kücükmüler acaba iyimiler acaba pa$ami memnun edebilecekmiyim bu halde.. :78:
insanin aklina gelmeyen sey kalmiyor gercekten..![]()
ben de hiç yapmıyorum
parafit spordanda bahsetmiiis
ben hic spor yapmiyorum kizlar.. cok tembelim bu konuda..![]()
ben de hiç yapmıyorum
en en etkılı sey masaj zararsız bır yag ıle bırde spor cnm bıde bu telkın ısı ucunu bır arada bır ay duzenlı yapsak guzel sonuc alırız gıbı gelıyo bana![]()
evet kizlar masajinda baya etkili oldugunu duydum ben ama bu masajin tam olarak nasil yapildigini anlamis degilim kimileri diyor ki banyo yaptiktan sonra soguk su tutup masaj yapilirsa gögüslere etkisi oluyormus.. :44:
kimse kusura bakmasin ama ben gögüscüklerimi soguk suyun altinda donmasina izin veremeeem![]()
canım yazmış olabilrsin ama bakındım göremedim senin ölçülerin en tam olarak yani gögüs altından ve ortasından ölçtügünde kaç cm çıkıyor