Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bu telkini 21 gün boyunca her gün 6-8 saat arası dinlememiz lazım ya,benim bazen 4 saat oluyo :32: bu sekilde bazı günler eksik dinlersek sonuc alamaz mıyız? Gece dinliyim dedim,bi süre sonra rahatsız etti:41:

sahi gece uyurken dinlersek etksini göremezmiyiz kizlar?

gorursun cnm zaten gece uykuda dınleyenlerde var formda:34: duyacagın kadar ac yanına koy uyu yanı:53:
bonbonsekerı cnm aynen dedıgın gıbı karınca sankı gercek gıbı dıyorum ya vurup olduresım gelıyo bazen:30: gobek gerı gecıyo cnm hıc merak etme benım gectı:34:

sahi gece uyurken dinlersek etksini göremezmiyiz kizlar?
gECE DİNLERSEN ETKİSİNİ GÖRÜRSÜN CANIM, HATTA DAHA ÇOK GÖRÜLECEĞİ SÖYLENİYOR, ÇÜNKÜ UYURKEN BİLİNÇ KAPALI BİLİNÇALTI AÇIK OLDUĞU İÇİN DAHA ETKİLİ OLUYORMUŞ. AMA BEN UYUYAMAMIŞTIM, TELKİNİ DİNLEMEY BAŞLADIĞIM İLK HAFTA DENEMİŞTİM GECE DİNLEMEYİ OLMADI RAHAT UYUYAMADIM, SÜREKLİ UYANDIM SAĞA SOLA DÖNDÜM.

bu telkini 21 gün boyunca her gün 6-8 saat arası dinlememiz lazım ya,benim bazen 4 saat oluyo :32: bu sekilde bazı günler eksik dinlersek sonuc alamaz mıyız? Gece dinliyim dedim,bi süre sonra rahatsız etti:41:
bırısı yazmıs cnm 21 gun bıttı ama degısıklık yok ama 6 saat dınleyemedım ondan mı falan dıye ne kadar cok dınlersen o kadar cok da sonuc alıyosun:32:

Yağlı saçlara genellikle hormonel düzensizlikler neden oluyomus kızlar yanı saclardakı yaglanmada telkınden yaa ne cok sey yaptı bızde bu telkın hormonlarda degısıklık oluyo ya hadı hayırlısı :26:

:1:

kizlar yanlis anlamisim ben o zaman :1:

ninni misali dinlemek gerekir simdi anladim :71:

insaAllah dügüne kadar azicik bi büyüme olur cok fazla biseyde istemiyorum ama birazcik daha bi dolgunlassalar cok daha rahat ederdi icim sanirim..

simdi hep daha fazla terredütte kaliyorum acaba kücükmüler acaba iyimiler acaba pa$ami memnun edebilecekmiyim bu halde.. :78:

insanin aklina gelmeyen sey kalmiyor gercekten.. :6:

gun ıcerısıne yayıp dınlemeye bakın :) TV felan ızlerken de acık olsun.. merak etmeyın bılıncaltımız cok hassas etraftan gelen nelerı alıyor gun ıcerısınde bır bılsenız :)

bu arada olumsuz dusunmek yok.. olmayacak deyıp dınlersenız bılıncaltınıza yukledıgınız bu verılerle bılıncınız celısır.. o yuzden olumlu dusunme + bu telkın :):)

beslnmenıze sporunuza ozen gostermeyı de unutmayın :66::66:

parafit spordanda bahsetmiiis :(

ben hic spor yapmiyorum kizlar.. cok tembelim bu konuda.. :31:

:1:

kizlar yanlis anlamisim ben o zaman :1:

ninni misali dinlemek gerekir simdi anladim :71:

insaAllah dügüne kadar azicik bi büyüme olur cok fazla biseyde istemiyorum ama birazcik daha bi dolgunlassalar cok daha rahat ederdi icim sanirim..

simdi hep daha fazla terredütte kaliyorum acaba kücükmüler acaba iyimiler acaba pa$ami memnun edebilecekmiyim bu halde.. :78:

insanin aklina gelmeyen sey kalmiyor gercekten.. :6:

Senin göğüslerin var canım en azından, o yüzden sen daha hızlı sonuç alırsın kafandaki soru işaretlerini kaldıracak kadar sonucu bence ilk 21inde alacaksın yani dolgunluk olacak. için rahatlayacak ;) mesela kim olduğunu hatırlamıyorum ama göğüsü 80 olan biri denedi bunu hemen sonuç aldı, tam hatırlayamıyorum ama demek istediğim şu ne kadar büyükse o kadar hızlı oluyor. çünkü bizde meme oluşumu süreci de vardı, sizde zaten meme yapısı oluşmuş olduğu için ;) ;)

ben de hiç yapmıyorum

insaAllah canim insaAllah bir sonuc elde edebilirim..
sizede tekrar basarilar dileirm yada kolay gelsin ne diyeyim bilmiyorum bu durumda :)
ama ruhsal sagligimiz icin ve psikolojik saglimiz icin buda cok önemli bisey sanirim..

herkes istedigi sonuca kavusur insaAllah.. :61:

birde spor yapmis olsaydik belki onunda faydasini görürdük dimi kizlar..

Kızlar daha önce bunu yazan odu mu bilmiyorum o kadar çok sayfa var ki hepsini okuyamıyorum. Daha önce Atakan beyin telkin sayfasında okumuştum: bu telkinleri dinlerken başka müzik de dinleyebiliriz. Aynı müziği üst üste çok fazla dinleyince baş ağrısı yapıyor. Ben media playerdan telkini winamptan da istediğim müzikleri açıyorum. Bu şekilde de dinlenilebiliyormuş. Çünkü burda asıl önemli olan müzik değil müziğin içine gömülü olan ses telkini. Telkin çalarken başka müzik açsak da telkini algılıyoruz. Hem böyle dinlemek daha kolay oluyor. :3:

en en etkılı sey masaj zararsız bır yag ıle bırde spor cnm bıde bu telkın ısı ucunu bır arada bır ay duzenlı yapsak guzel sonuc alırız gıbı gelıyo bana:34:

evet kizlar masajinda baya etkili oldugunu duydum ben ama bu masajin tam olarak nasil yapildigini anlamis degilim kimileri diyor ki banyo yaptiktan sonra soguk su tutup masaj yapilirsa gögüslere etkisi oluyormus.. :44:

kimse kusura bakmasin ama ben gögüscüklerimi soguk suyun altinda donmasina izin veremeeem :9:

evet kizlar masajinda baya etkili oldugunu duydum ben ama bu masajin tam olarak nasil yapildigini anlamis degilim kimileri diyor ki banyo yaptiktan sonra soguk su tutup masaj yapilirsa gögüslere etkisi oluyormus.. :44:

kimse kusura bakmasin ama ben gögüscüklerimi soguk suyun altinda donmasina izin veremeeem :9:

canım yazmış olabilrsin ama bakındım göremedim senin ölçülerin en tam olarak yani gögüs altından ve ortasından ölçtügünde kaç cm çıkıyor

soğuk su tene dirilik verir, sıkılaştırır... sporsa vücudu düzgün bir şekle sokar.. her ikisini de yapın kızlar...

ha bir de ben bu arada 1-2 kilo da verdim, spor da yaptım, dolgunlaşmalarında herhangi bir gerilik de olmadı, bilginiz olsun :16:

kızlar valla ya çok mutluyum benimkiler resmen atağa geçtiler :66: çok süper bi duygu ya. bundan sonra söndü diye üzülmek yok. resmen şuan bıngıl bıngıl geliyolar elime :52:

canım yazmış olabilrsin ama bakındım göremedim senin ölçülerin en tam olarak yani gögüs altından ve ortasından ölçtügünde kaç cm çıkıyor

canim 75c kullaniyorum
54-55 kg
165cm boyum..

ölcülerimi bi yere yazsmistim ama aylar oluyor onlari atali..

ilerleyen günlerde tekrar ölcülerimi yazarim canim :)

Back
X