Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benim büyütmem değil küçültmem gerekiyor :-) fazla dolgunlar silikon sanıyor herkes, spor yaparken çok rahatsızlık veriyor

:1: ınsallah olmaz cnm ama gordugun uzre ne dedıysem cıkıyo ve bende olanlar sırayla hepınızde de oluyo o yuzden uzgunum:26:

evet evet ben bikini bölgemi aldım 2 gün sonra regl oldum heralde o yüzden dedim reglden önce alınıca dahakalın ve daha çabuk çıkıyomuş diye duymuştum ama kaşlarımıda ogün almıştım onlarda çabuk ve daha kalın çıktı reglli sonrasımı telkinmi etki ediyo bilemyorum artık ama sanırım telkin hormonlarımızı bozdu memişleri düzeltmek için. memişler büyüsünde tüy işine de el atmak lazım.

birde dün diyete başladım ama sınırsız yemek serbest yani aç kalmıyorum ki bugün tavuk günüm sınırsız tavukk yiyebiliyorum açlıktan olmaması gerek ama ayağa kalkınca bi baş dönmesi oluyo ki bugün ara ara yine telkini dinledim yarın hep dinlicem 3 günlük ara yeter artar bile bana zaten :53:

walla bitek şimdi çörek otu yağına başladımm 4gün faln oldu henüz bi mucize yokkk:):( ama telkin denen olaya kendmi henüz inandıramadğm için denemyede başlamadmmm inanınca onada başlıcam inşallahh

yanlıs anlamazsan bısey soracam sana cnm tamam belkı telkıne ınanmıyosun olabılır pekı burda bızım yazdıklarımıza buyuyo dedıgımıze de mı ınanmıyorsun tamam belkı tanımıyoruz gercek hayatta bırbırımızı ama herkesde etkısı oluyo her deneyen evet buyuyo dıyo yanı buda mı etkı etmedı sende hıc:44: ayrıca corek otunu 20 gun kullandım gogusumun kendısınde ve gogus uclarında kıllanma yaptı sıyah sekılde ucunda yanı hıc oyle abartıldıgı gıbı bısey de degıl 2cm buyudu kuru kuruya oda gerı gectı zaten:50:bosa zaman kaybedıyosun demısdı dersın:34:

evet evet ben bikini bölgemi aldım 2 gün sonra regl oldum heralde o yüzden dedim reglden önce alınıca dahakalın ve daha çabuk çıkıyomuş diye duymuştum ama kaşlarımıda ogün almıştım onlarda çabuk ve daha kalın çıktı reglli sonrasımı telkinmi etki ediyo bilemyorum artık ama sanırım telkin hormonlarımızı bozdu memişleri düzeltmek için. memişler büyüsünde tüy işine de el atmak lazım.

birde dün diyete başladım ama sınırsız yemek serbest yani aç kalmıyorum ki bugün tavuk günüm sınırsız tavukk yiyebiliyorum açlıktan olmaması gerek ama ayağa kalkınca bi baş dönmesi oluyo ki bugün ara ara yine telkini dinledim yarın hep dinlicem 3 günlük ara yeter artar bile bana zaten :53:

offff bu kıllanma kılların cabuk cıkması ve bas donmesı olayı canımı sıkdı benım yaa dıger agrı sızı neysede bu belırtıler cok sınır bozucu oldu :47: yok cnm aclıkdan degıl ben gun boyu yıyom bıseyler goguslere de gıdıyo dıye ayrıca gunde bır hurma kılo yapmasa gerek:34:

Nez bişey soracam konunun başında vardı tibetin 5 hareketi diye ya da çörekotu yağıyla ilgili konuda mıydı neydi o hareketler göğsü ciddi anlamda dikleştiriyor mu? ama garip geldi o hareketler bana

yanlıs anlamazsan bısey soracam sana cnm tamam belkı telkıne ınanmıyosun olabılır pekı burda bızım yazdıklarımıza buyuyo dedıgımıze de mı ınanmıyorsun tamam belkı tanımıyoruz gercek hayatta bırbırımızı ama herkesde etkısı oluyo her deneyen evet buyuyo dıyo yanı buda mı etkı etmedı sende hıc:44: ayrıca corek otunu 20 gun kullandım gogusumun kendısınde ve gogus uclarında kıllanma yaptı sıyah sekılde ucunda yanı hıc oyle abartıldıgı gıbı bısey de degıl 2cm buyudu kuru kuruya oda gerı gectı zaten:50:bosa zaman kaybedıyosun demısdı dersın:34:

yok doğrudur tabiki ama diorum ya inanmakla alakalı aslnda müzik falanda bahane tamamen düşünce gücüyle ilgli bi durum sanrm ama ne biliym bn daha somut şelere takılıorm galba aslnda biliorm çörek otuda işe yaraaamas ama deniorm işte:)

doğum kontrol hapı kullanınca ii biras irileşioo göğüsler amaa nereye kadar kullanbilirissski:)

ya ben de regl sancısı için gittiğimde vermişti hatta sevindim bi yandan büyütme yapar diye yapmamıştı hatta flat to fab kitabında büyüttüğü söylenenden vermişti doktor

Nez bişey soracam konunun başında vardı tibetin 5 hareketi diye ya da çörekotu yağıyla ilgili konuda mıydı neydi o hareketler göğsü ciddi anlamda dikleştiriyor mu? ama garip geldi o hareketler bana

cnm o hareketler de hormonları harekete gecırıyo o yuzden goguslerı buyutuyo mus ama ben telkınle ılk gunlerde yaptım sonra spor once kucultuyo dedıler korktum bırakdım bıde kollarımda agrı cok oldu hem telkınden hem ondan bende telkıne devam ettım o hareketlerı bırakdım cnm ama deneyenler ıse yarıyo demısler eger telkın olmasaydı baya yapardım cnm sanırım sonuc alana kadar yanı:34:

yok doğrudur tabiki ama diorum ya inanmakla alakalı aslnda müzik falanda bahane tamamen düşünce gücüyle ilgli bi durum sanrm ama ne biliym bn daha somut şelere takılıorm galba aslnda biliorm çörek otuda işe yaraaamas ama deniorm işte:)

anladım cnm ama dınlerken ılla ınanmak sart degılmıs yanı yınede sonuc alınıyomus ınanmasan bıle dınlerken yerınde olsam en azından denemek adına 21 gun dınlerdım cnm :16:

arkadaşlar ne yazık ki genetik burada çok önemli ancak bu bilinçaltı yoluna da inanıyorum faydası vardır

Back
X