buraya yazmak yerine bunun için uygun düzgün fetva sitelerine sorman senin için daha yararlı olur.
gogus buyutmenınde gunah olcagını dusunmuyorum..hıc yoksa ve psıkoljını bozuyosa yaptırmak grekır bence..ozguvenım yerıne gewldı bundan gusel sey varmı??
arkadaşım bende fikrimi söylemek istiyorum yukarıda yazılanlar göz önünde bulundurulursa büyük göğüs allahın yarattığı bir şey tabiiki ama yukarıda şöyle diyor toplum içinde psikolojik sıkıntı,aşağılık duygusuna kapılıyor, şahsiyeti rencide oluyor; bu hali kendisini hakir ve çirkin gösteriyorsa; böyle bir ârızanın giderilmesi bir çeşit tedavi mahiyetini taşır.bence bu cümle herşeyi çözüyor benimde göğsüm büyük ve ameliyatım çok yakın ben bu sıkıntıları her daim yaşıyordum doğumdan sonra özellikle dahada kötü oldu ve gerçekten psikolojimi bozdu bu durum ve bu nedenle günah olmadığını düşünüyorum ve yaptıracağım tabii bu benim şahsi fikrim bilir kişi değilim.....
teşekkürler arkadaşım.çok güzel özetlemişssin.
arkadaşım bende fikrimi söylemek istiyorum yukarıda yazılanlar göz önünde bulundurulursa büyük göğüs allahın yarattığı bir şey tabiiki ama yukarıda şöyle diyor toplum içinde psikolojik sıkıntı,aşağılık duygusuna kapılıyor, şahsiyeti rencide oluyor; bu hali kendisini hakir ve çirkin gösteriyorsa; böyle bir ârızanın giderilmesi bir çeşit tedavi mahiyetini taşır.bence bu cümle herşeyi çözüyor benimde göğsüm büyük ve ameliyatım çok yakın ben bu sıkıntıları her daim yaşıyordum doğumdan sonra özellikle dahada kötü oldu ve gerçekten psikolojimi bozdu bu durum ve bu nedenle günah olmadığını düşünüyorum ve yaptıracağım tabii bu benim şahsi fikrim bilir kişi değilim.....
arkadaşlar göğüslerim çok küçük..18 ay emzirdim oğlumu çok bi deformasyon olmadı...ama çok küçükler estetik düşünüyorum ama ya günahsasonuçta allahın verdiğini beğenmiyorum..çok karasızım eşim benim için sakıncası yok çok istiyorsan yaptıralım diyor......sizler neler düşünüyosunuz.fikirleriniz benim için önemlii.şimdiden teşekkürler
mrb arkadasim bende yaptirmak istiyordum ama gunah oldugu icin vaz gectim. islamiyyetve sorular diye ste var ordan gunah oldugunu oyrendim. zaten anneyiz bu dunya yalandir onemli olan ebedi dunyaya kavusmaktir. 5gunluk omurcin deyermi picak altina yatmak.hem gunah hemde saliga cok zarar.bence arastir tabi bunlar benim fikirlerim.allahdan korkan boyle bi is yapmaz allah verdiyi en guzeli. :enbuyukkkpuyorumnanaktan
bence bu siteye girmiş olman da günah o zaman,silikon taktıranın allah inancını bu sekilde nasıl ifade edebiliyosunuz aklım almıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?