Bir gece bir gunduz kullandim dediginiz gibi egildigimde biriken sut akiyo daha da sikinti yaratiyor. Ustelik sutumde azalma yapti 45 dakika durmasi gerektigini bilmiyordum gece onunla uyudum sanirim o yuzden azaldi sütumBen almıştım ama kullanamadımbenimde çok süt sızıyo göğüs pedi yetmiyor hatta birazdan bununla ilgili bir topic açacam. Göğüs kalkanı 45dk dan uzun süre kalmaması gerekiyor deniyor süt kanallarına baskı yaptığı için. Ben kullanamadım çünkü içinde biriken süt hareket edince alt kısmından akıveriyor daha fena ıslanıyor üstüm siz nasıl kullanıyorsunuz sızdırmıyor mu?
Benimki de philips ama aldigima pisman oldum resmen. Kullanan nasi kullaniyo anlayamıyorumBenimki philips idi sizinki hangi marka?
Sakin o takiliyken yatma canim oturur vaziyetteyken kullan hem biriken sutun dokulmesini onlersin hem de gerçekten sut kanallarina baski yapiyo ben 2 gun sutum azaldigindan baya sıkıntı cektimBende yeni aldım.. bir saattir takılı.. daha dün aldım. Göğüslerim yara olduğu için. Hava alması gerekti. O kadar iyi şeyler duydum ki bunlarla ilgili. İçine dolan sütü de çay kaşığıyla bebeğe içirdim. Birazdan çıkarırım heralde.
Yok zaten yatmadım. Ama namaz kılarken bütün içindekiler üstüme döküldüSakin o takiliyken yatma canim oturur vaziyetteyken kullan hem biriken sutun dokulmesini onlersin hem de gerçekten sut kanallarina baski yapiyo ben 2 gun sutum azaldigindan baya sıkıntı cektim
Cok sevindim canim yara icin iyi oluyo gogus ucunun ic camasirina surtmesini önlüyo falan. Ben biraktim kullanmayi zaten bende yara yoktu sizmalar icin kullanmak istedim ama rahat edemedim gogus pediyle devam ediyorum artikArkadaşlar şimdilik kalkandan memnunum şükür. . Sabah uyanınca takıyorum öğlen çıkarıyorum. Akşam tekrar takıyorum yatana kadar.. elimden gelse hiç çıkarmam çok rahat.. göğüslerim yara olduğu için bir yere değince ağrıyor kalkan koruyor.
Cok sevindim canim yara icin iyi oluyo gogus ucunun ic camasirina surtmesini önlüyo falan. Ben biraktim kullanmayi zaten bende yara yoktu sizmalar icin kullanmak istedim ama rahat edemedim gogus pediyle devam ediyorum artik
Nazar mı ettim kendimi naptım.. bugün birazda hareketliyim diye midir nedir.. Bugün hep kayıp durdu..Cok sevindim canim yara icin iyi oluyo gogus ucunun ic camasirina surtmesini önlüyo falan. Ben biraktim kullanmayi zaten bende yara yoktu sizmalar icin kullanmak istedim ama rahat edemedim gogus pediyle devam ediyorum artik
Hahaha hic iyi degil dicen hic kullanisli degilmis falan annem sıkı sıkı tembihler ediyo bana soran olursa cok yaramaz hic uyumuyo de diye o geldi aklimaNazar mı ettim kendimi naptım.. bugün birazda hareketliyim diye midir nedir.. Bugün hep kayıp durdu..
Aynen benim ürünler. . Ama hala tam iyileşmedi. 40 dk bana az geliyo en az 4 saat takıyorum. Ama bende farkettim aktığı için sütüm azaldı.Merhaba , ben de aventin kalkanını kullanıyorum, bu arada 1 aylik oğlum var. Neyse , şöyleki ilk hafta göğüs uçların yara olmuştu, bu kalkanları alınca ve tabi kremler filan rahatladı , ama halen çok acıyor. Ama 40 dk dan fazla taktiğim için gogsumm o kadar rahatsız olduki sol memede aşırı hassasiyet ve sertlik oldu , dolayısıyla her zaman değil sadece , ornegin emzirdikten sonra lansiloh krem surdum mesela, yada sadece sürümle islattigim mememi sudyene temasını engellemek için en fazla 1 saat takiyorum delikli olanı. Sonra mutlaka çıkarıyoruz. Yalniz sıcakta bazen terletiyor bu kalkanlar. Yinede kullanışlı bir urun...
Aslında sütün şimdi en fazla olması zamanlar... bebek fazla ememediği için göğüslerin dolu dolu olması lazım.. ama canını sıkma.. bebeğin kilo alımı iyiyse sütün yetiyordur. Bi sağlık ocağına git bebeğini tarttır. O zaman anlarsın.Ben sadece gögüslerim yara olduğu için kullanıyorum oda sütyen takabildiğimde daha 20 gün oldu evde salaş gezdiğimden sütyen takmıyorum kalkanda durmuyor malum . Benim daha 20 gün olduğundan mı içinde öyle süt birikecek duruma gelmiyor yoksa sütüm mü az acaba ? Bir de bu gögüs yaraları için denediğim bin bir şeyden sonra dün ayva bulduk ve ayva çekirdeğini denemeye başladım inşallah geçeer artık dayanmak çok zorlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?