Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim E cup dan B ye düştü henüz 9.günüm bantlar çıkarılmadı daha, şişim ve morluklarım var. Dikişlerle birebir tanışmadık henüz :) hatice07051975 hatice07051975 cnm benimde çok kaşınıyor daha şimdiden, hani sağlam olsa kaşımaktan yırtarım derimi o derece
Benim bir gece kaşıntı çok oldu(7-10 günlük iken) duş alınca biraz rahatladı Dr Um antihistaminik al (claritine) dedi benim evde zyrtec vardı birkaç gün aldım sonra rahatladı azaldı bu da geçicek kızlar.

Cnm şişlerin indi mi senin? Bütün bu bantlar ne zaman çıkacak soyulma zamanı ne zaman oluyor acaba. Dikişlerdeki siyahlıklar nasıl gidecek? Birazcık banyı kaldırıp bakayım dedim göğüs ucu çevresindez kabuk gibi kalkacak oldu geri kapattım. Benim morluklar dağılıyor yavaş yavaş ama hala sol taraf daha şiş
Canım benim ameliyattan sonra pek şiş değildi o yüzden bir ayda pek değişmedi ameliyattan sonra da çevresi 95 idi şimdi de öyle.dr da pek değişmez dediğine göre ödem olmadı ben de diye düşünüyorum.benim yalnız en altta kabuk oldu diğer yerlerde olmadı her kontrolde o bantları açıp pansuman yapıp azalttı 3 hafta iken en alttakiler de çıktı onlar çıkınca biraz desteksiz hissettim batma ağrı oldu hafif.bugün tam bir ay oldu çok şükür:) hemen hemen hepsi geçti bugün bikini alacağım malum ptesi Antalya dayım, Dr son kontrolde normal memeden fark yok denize rahatça girersin tuzlu suda son kabukların iplerin dökülür yalnız güneş kremi sürmeyi unutma dedi, son halini merak edenler için söylüyorum inşallah bronz tenli bikini izli olanı koyacağım biraz bekleyiniz;)

Canım benim ameliyattan sonra pek şiş değildi o yüzden bir ayda pek değişmedi ameliyattan sonra da çevresi 95 idi şimdi de öyle.dr da pek değişmez dediğine göre ödem olmadı ben de diye düşünüyorum.benim yalnız en altta kabuk oldu diğer yerlerde olmadı her kontrolde o bantları açıp pansuman yapıp azalttı 3 hafta iken en alttakiler de çıktı onlar çıkınca biraz desteksiz hissettim batma ağrı oldu hafif.bugün tam bir ay oldu çok şükür:) hemen hemen hepsi geçti bugün bikini alacağım malum ptesi Antalya dayım, Dr son kontrolde normal memeden fark yok denize rahatça girersin tuzlu suda son kabukların iplerin dökülür yalnız güneş kremi sürmeyi unutma dedi, son halini merak edenler için söylüyorum inşallah bronz tenli bikini izli olanı koyacağım biraz bekleyiniz:KK66:
O Ortancaa3 sana kaç cc takıldı hangi yöntemle acaba??

Canım benim ameliyattan sonra pek şiş değildi o yüzden bir ayda pek değişmedi ameliyattan sonra da çevresi 95 idi şimdi de öyle.dr da pek değişmez dediğine göre ödem olmadı ben de diye düşünüyorum.benim yalnız en altta kabuk oldu diğer yerlerde olmadı her kontrolde o bantları açıp pansuman yapıp azalttı 3 hafta iken en alttakiler de çıktı onlar çıkınca biraz desteksiz hissettim batma ağrı oldu hafif.bugün tam bir ay oldu çok şükür:) hemen hemen hepsi geçti bugün bikini alacağım malum ptesi Antalya dayım, Dr son kontrolde normal memeden fark yok denize rahatça girersin tuzlu suda son kabukların iplerin dökülür yalnız güneş kremi sürmeyi unutma dedi, son halini merak edenler için söylüyorum inşallah bronz tenli bikini izli olanı koyacağım biraz bekleyiniz:KK66:
Ortanca nasılsın özellikle karın germe ameliyatını merak ediyorum... Benimde karın sırt ve yanlara lipo yapıldı hiç fark yok yani başarısız... Ama memeler süper oldu...beni de izlemeye alsana fotoları merak ettim

Ortanca nasılsın özellikle karın germe ameliyatını merak ediyorum... Benimde karın sırt ve yanlara lipo yapıldı hiç fark yok yani başarısız... Ama memeler süper oldu...beni de izlemeye alsana fotoları merak ettim
Karışıklık oldu sanırım bende sadece küçültme yapıldı

Benim de bugün 16. Günüm bandajlarım küçültüldü diren yerlerim hala çok şiş onun dışında problem yokve doktor iz kremine başlamamı söyledi. Sizce biraz erken değil mi? BiSpA BiSpA ve O Ortancaa3 beni de iZlemeye alabilir misiniz rica etsem

Benim de bugün 16. Günüm bandajlarım küçültüldü diren yerlerim hala çok şiş onun dışında problem yokve doktor iz kremine başlamamı söyledi. Sizce biraz erken değil mi? BiSpA BiSpA ve O Ortancaa3 beni de iZlemeye alabilir misiniz rica etsem
Bana Dr mun söylediği iz kreminin olağanüstü bir özelliği yok o bölgeyi yağlı nemli tutmak önemli o yüzden bana 15-30 gün arası bebeyağı, hindistancevizi yağı sürebilirsin dedi bende bir aylık iken başladım ama ben contratubex i pek sevmedim yağlı değil, kokusu güzel değil istediğim rahatlığı yumuşaklığı vermiyor, bana kalsa ben bepanthol ile devam etmek isterdim

Bana Dr mun söylediği iz kreminin olağanüstü bir özelliği yok o bölgeyi yağlı nemli tutmak önemli o yüzden bana 15-30 gün arası bebeyağı, hindistancevizi yağı sürebilirsin dedi bende bir aylık iken başladım ama ben contratubex i pek sevmedim yağlı değil, kokusu güzel değil istediğim rahatlığı yumuşaklığı vermiyor, bana kalsa ben bepanthol ile devam etmek isterdim
Canım benim de bir ay oldu bana da doktorum kabuklar tamamen düştükten sonra iz kremine başla dedi zaman belirtmedi ben de bugün başladım sabah akşam sürcem scarex benim iz kremim. Günde bir kere de kantaron yağı sürücem bakalım inşallah iyi olur

Canım benim de bir ay oldu bana da doktorum kabuklar tamamen düştükten sonra iz kremine başla dedi zaman belirtmedi ben de bugün başladım sabah akşam sürcem scarex benim iz kremim. Günde bir kere de kantaron yağı sürücem bakalım inşallah iyi olur
Scarex Nasıl? Ben sürünce rahatlatan bir krem istiyorum contratubex, scarex in iki katı fiyatta ama acaba hangisi daha iyi? Contratubex sürünce birazcık yakma anlamında rahatsızlık veriyor

O Ortancaa3 N Nesepalamudu1 xeragel kullanmaya başladım ben de doktorun tavsiyesi ile. Daha kabuklarım duruyor biraz bandaj da var ama doktor görünen yerlere sür dedi. Bu arada ortanca süper olmuşsun çok beğendim benimkiler bu kadar iyi olmadı

Scarex Nasıl? Ben sürünce rahatlatan bir krem istiyorum contratubex, scarex in iki katı fiyatta ama acaba hangisi daha iyi? Contratubex sürünce birazcık yakma anlamında rahatsızlık veriyor
Bugün başladım henüz bi yan etkisni görmedim ben. Doktoruma contratubex i sordum onu neden yazmadnz diye eskiden onu yazıyorduk ama scarex şu an en iyisi onu 6 kere sürmen bunun tek sürüşüne bedel dedi öyle diyince scarex aldım. Silikonlu bi krem sürdüğün anda emilip kuruyor rahatsz edici bişeyi de yok inşallah etkili olur ama

O Ortancaa3 N Nesepalamudu1 xeragel kullanmaya başladım ben de doktorun tavsiyesi ile. Daha kabuklarım duruyor biraz bandaj da var ama doktor görünen yerlere sür dedi. Bu arada ortanca süper olmuşsun çok beğendim benimkiler bu kadar iyi olmadı
Tamam Canım çok teşekkür ederim acele etmemek gerekiyormuş şeklini alması birkaç ayı buluyormuş inşallah istediğiniz gibi olur

Bugün başladım henüz bi yan etkisni görmedim ben. Doktoruma contratubex i sordum onu neden yazmadnz diye eskiden onu yazıyorduk ama scarex şu an en iyisi onu 6 kere sürmen bunun tek sürüşüne bedel dedi öyle diyince scarex aldım. Silikonlu bi krem sürdüğün anda emilip kuruyor rahatsz edici bişeyi de yok inşallah etkili olur ama
Tamam Can'ım bana dermatalog verdi elimde var deyince de Dr um da kullanabilirsin dedi bende gelişmelere bakar belki alırım

Dün doktora pansumana gittim bana her şey yolunda iyi gidiyor dedi ama 16 gün olmasına rağmen yine kocaman bandajlarla sarınca şüphelendim ve eve gelince bandajı açtım bu manzarayla karşılaştım. Sizce bu normal mi sizlerde de oldu mu böyle ben mi kuruntu yapıyorum? :(
image.webp

Ben meme büyütme ameliyatı için forumu takip ediyorum. Yanlışlıksa küçültme kısmına girince fotoğrafınızı görmüş bulundum. Gerçekten şaşkınlık yaşıyorum, meme altı ters T ve meme başından aşağı Lolipop kesi küçültme ameliyatlarında uygulanır ve dikişler de çok olur ama sizin dikişlerinizi estetik algısı gelişmiş bir plastik cerrah elinden çıkmışa benzemiyor. Alt kısımdaki dikiş üstü enfekte olmuş gibi görünüyor. Benim hiç estetik tecrübem yok belki ben yanlış biliyorum ama bunlar muntazam dikişlere benzemiyor. Başka bir plastik cerrahtan tavsiye almanızı öneririm. Forumda tecrübesi olanlar yardımcı olacaktır zaten.

Dün doktora pansumana gittim bana her şey yolunda iyi gidiyor dedi ama 16 gün olmasına rağmen yine kocaman bandajlarla sarınca şüphelendim ve eve gelince bandajı açtım bu manzarayla karşılaştım. Sizce bu normal mi sizlerde de oldu mu böyle ben mi kuruntu yapıyorum? :KK43: Eki Görüntüle 1836207
Bayağı kötü gözüküyor çok
Üzüldüm, bence kesinlikle normal değil, bir an önce iyileşmek için bence bir dermatalog A gidin öncelikle...

Bayağı kötü gözüküyor çok
Üzüldüm, bence kesinlikle normal değil, bir an önce iyileşmek için bence bir dermatalog A gidin öncelikle...
Bana bir de iz kremine başla dedi doktor. Benimle alay mı ediyor yoksa işini mi bilmiyor anlam veremiyorum. Aydın'daki en kötü doktoru seçmişim sanırım meme uçlarım da yuvarlak değil oval oldu ve biri içine göçmüş vaziyette düzelir diyor ama artık hiç güvenmiyorum doktora başka bir plastik cerrahtan randevu aldım bakalım o ne diyecej

Back
X