- 11 Aralık 2007
- 404
- 455
- 628
- Konu Sahibi ---Lily---
- #22.881
Dün doktora pansumana gittim bana her şey yolunda iyi gidiyor dedi ama 16 gün olmasına rağmen yine kocaman bandajlarla sarınca şüphelendim ve eve gelince bandajı açtım bu manzarayla karşılaştım. Sizce bu normal mi sizlerde de oldu mu böyle ben mi kuruntu yapıyorum?Eki Görüntüle 1836207
Size bir önerim olacak. Ben hukukçuyum. Sanırım Aydın'da oturuyorsunuz. Yarın Aydın Asliye Hukuk Mahkemesinden (tüketici mahkemesi sıfatı ile) delil tespiti isteyin. Kendi el yazınızla meme küçültme ameliyatı olduğunuzu, ameliyat üzerinden şu kadar gün geçmesine rağmen iyileşme sağlamadığınız, kuşkulanıp bandajı açtığınızda ise dikişleri gördüğünüzü, İzmir Adli Yargı Bilirkişi isim listesinden bir plastik cerrah bilirkişi olarak görevlendirilip deliller kaybolmadan delil tespiti yaptırmak istediğinizi dilekçenize yazın. Avukata gerek yok. Ancak bilirkişinin ücretini yatırmanız gerekir. Birkaç gün sonra sizi arayıp keşif günü söylerler. Doktor gelir sizi muayene eder. Elinizde bir doktorun raporu, renkli fotoğraflarınız olur. Sonra da gider o rapora dayanarak hem çektiğiniz üzüntü için manevi tazminat davası açarsınız hem de bundan sonra iyileşmek için sarf etmeniz gereken masrafları da istersiniz. Hem de o doktor bundan sonra işini baştan savma yaparak bir kadını bu duruma getirmez.