- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #32.401
Beni de izlermisiniz acabaKızlar ameliyattan öncesi ve 10 gün sonrası fotoğraflarımı albüme yükledim bakabilirsiniz
Harikaaa ... ben minicik istedigimden banada buyuk gorundu ama asla abartili durmuyo eed iniceklermisde daha ne olsun uzme kendini boş yere optum ..Herkese selam, 12. günümdeyim ve kontrole gittim bu sabah. Gayet iyi durumdaymışımBüyüklük konusunda hocam çok net, inecek şişlerin korkma dedi:) Tekrar bantladı onbeş gün sonraya randevu verdi, herşeyi yapabilrsin kritik evreyi atlattın dedi.
9 bin tl. Devlette iyi bir hoca isteyince emin olun ücret 3 katına çıkıyorGecmis olsun tesekkur ederim cevap icin ⚘ baya çikmis yani nekadara oldunuz
Tamamdır ekledimYeşille gösterdğm yerden Albumlere giriyorsun ordanda yeni album oluştur diyorsun
Şimdi baktım senin resimlerine. Kullandığın sütyen tam sarıyormu bol gibi göründü gözüme sanki ?Yeşille gösterdğm yerden Albumlere giriyorsun ordanda yeni album oluştur diyorsun
Tamamdır ekledim
Benide izlermisinTamamdır ekledim
Aynen canım kullan şekle girmesi ve şişliğin inmesi için korse sütyen önemli. Normal sporcu sütyenleri daha çok ödem yapıyormuşYok sıkıyor şuan, ayarları var ama biraz inse şişler arkadan sıkarım. Balensiz başka bir sutyene geçebilirsin istersen dedi bugün ama bir süre daha bunu kullanırm.
Kızlar nası albüm yapılıyor hele anlatın
Merhaba geçmiş olsun. Sorunsuz geçirmenize sevindim. İzleyebilir misiniz beni de acaba?Tamamdır ekledim
Benide izlermisinizSelam kızlar ameliyatım 1 ay oldu bugün foto koydum
Geçmiş olsunBenide izlemeye alırmısın
Benim sorunsuz giderken Meme ucundan alta giden dikişlerimde damar tıkanıklığı olmuş oksijen gitmiyormuş biraz uzun olucak iyileşme dedi dün doktorum moral sıfır((
Ameliyattan sonra tek tük başladım ama bu durumdan sonra 1/2içiyorum ondan da oluyor sanırımGeçmiş olsunailemm sigara kullanıypr musın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?