Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Harikaaa ... ben minicik istedigimden banada buyuk gorundu ama asla abartili durmuyo eed iniceklermisde daha ne olsun uzme kendini boş yere optum ..

Sağol canım, vücuduma göre iyiler evet göbek var çünkü 64 kiloyum. Ama insan öyle bıkıyorki minnacık olsun diyor o zaman sanki iyi mi duracak hayır, sende iyi durur minyon oldugun için. Sağlık olsun.

Ben 6 kilo doku çıkarılan bayanı cok merak ediyorum.Ameliyat kaç saat sürdü.Süreç onun icin nasıl ilerledi.Kaç cup sutyenkullaniyordu.Şimdi kaça düştü

Yeşille gösterdğm yerden Albumlere giriyorsun ordanda yeni album oluştur diyorsun

Eklentiler

• sketch-1549117780740.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 36
Yok sıkıyor şuan, ayarları var ama biraz inse şişler arkadan sıkarım. Balensiz başka bir sutyene geçebilirsin istersen dedi bugün ama bir süre daha bunu kullanırm.

Yok sıkıyor şuan, ayarları var ama biraz inse şişler arkadan sıkarım. Balensiz başka bir sutyene geçebilirsin istersen dedi bugün ama bir süre daha bunu kullanırm.
Aynen canım kullan şekle girmesi ve şişliğin inmesi için korse sütyen önemli. Normal sporcu sütyenleri daha çok ödem yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…