Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gecmis olsun sureci ameliyat oncesi ve sonrasini anlatirmisin nekadar doku cikti anestezi rahatmi gecti..
Anastazi alarjim vardı benim onu soyleyince kırmızı bileklik taktılar normalde cok şişip kasınırdım. Ama bişi olmadı sadece cok fazla üşüdüm birde kusacagımmmm diye bagırdım ama kusmadım öle sanmısım

Alerjin oldugu halde hemde korkmadan oldun vede bisi olmadi harikaaa ayyy yine beni hevesler kapladi yaaa valla oluyum bian once bitsin diye hislerdeyim :) Evr38

Alerjin oldugu halde hemde korkmadan oldun vede bisi olmadi harikaaa ayyy yine beni hevesler kapladi yaaa valla oluyum bian once bitsin diye hislerdeyim :) Evr38
Evet 3 dogum yaptım 3undede asırı dokundu bilinç kaybı olup hastaneyi basıma toplamıslıgım bile varsadece dedim benim alarjim var tamam dediler okadarkırmızı bileklik taktılar artık ne yaptılarsa bişi olmadı cok sukur

Son zamanlardaki foruma katilim surec anlatimlari resimler muhabbetler nekadar tesekkur etsem az hepinize arkadaslar yani başarirsam sayenizde olucak Allah in izniyle icimde en fazla istek oldugu donem gordukce belkide onca bayan yapiyoken sende yaparsin serap diyorum herseferde ayyy yine agladim yaaa bu konu cok hassas benim icin ❤ bu kalp hepinize

:)) sorunsuz ağrısız olacak inşallah seninde haberlerini bekliyorum sürekli

Benim sizin kadar guzel olsa fizigin dakika durmazdım sizdeki değişim 10 numara olacak. Bana herkez sen kilomu verdin diyor. Siz zaten zayıfsınız harika olacak

Evet burda büyükmüş gerçekten eski fotolarda güzel duruyor ama demek ki dediğin gibi sonradan büyümüş. Artık hiç kilo almamamız gerekiyor her 1 kiloda 50gr meme büyüyormuş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…