- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.041
Çok sağol canım benim ya 15 yıldır günde birpaket sigara içen ben bir haftadır ağzıma sürmüyorum ben dahil herkes şokta tamamen bırakacam inşallahŞekil olarak güzel olmuş canm dikişlerde biran evvel mis gibi iyileşir inşallah ,kendimize çok iyi bakalım,sigara yok ağır hareket yok allah şifa versin
Beni de izler misinizAlbüm ekledim arkadaslar :)
samsun liv hospital 9000tl saat 9daKime ve nerde olacaksınız acaba ? Ay bir söylediniz bir kayboldunuz
heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et banaHayirliolsun simdiden gecmis olsun varmi heyecan korku :) nerde ve hangi doktora olucaksiniz suan meme bedeniniz kac ?
yıllardır bu anı hem bekledim hem erteledim inşallah kurtulurum az kaldıheyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
yıllardır bu anı hem bekledim hem erteledim inşallah kurtulurum az kaldı
bedenim şu an 90 d samsun liv hospital çağlayan beye 9000 tlheyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana[/QU
Her cikan iyiyim rahaIyi geçer insaalah çıkınca oh kurtulmuşsun
Hadi hayirlisi bakalim kurtuluyorsun şükür Gir ve ve cik çıkınca da bir kelime de olsa yaz insaalahheyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
bedenim şu an 90 d samsun liv hospital çağlayan beye 9000 tl
Allah yar ve yardimciniz olsun ..heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
Kurtuldun sayilir rahat ol mutlu cikacaksin ameliyattan.Simdiden gecmis olsun bol sans..heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
Deseydin ameliyat olan bayani arayip seni kadinlar kulubunden merak etmisler foruma bekliyorlarmis diye .neyse belki soylerler .saol serapcim aradigin icin sevgiler.Kizlar murat sarici yi aradim kendisi henuz gelmemis yardimcisi hastalar hakkinda bilgi verme yetkim yok dedi uzatamadim... kombi ariza yapti ev buz anneme geciyorum simdi ben
Ben 13 subat carsamba gunu meme kucultme ameliyati olan hastanin bi arkadasiyim o gun icin ameliyat olucagini soylemisti bidaha haber alamadim doktoruda murat bey diye biliyorum bilgi almam mumkunmu dedim yada en azindan o gun icin ameliyatlar sorunsuz gectimi ? Dedim 13 subat carsamba gunu meme kucultme ameliyati yapmis murat bey ama hasta mahremiyeti acisindan bilgi veremiyolarmis ee adini bile bilmiyoruzkiDeseydin ameliyat olan bayani arayip seni kadinlar kulubunden merak etmisler foruma bekliyorlarmis diye .neyse belki soylerler .saol serapcim aradigin icin sevgiler.
riseros çıktımı ameliyattan ??
Yeni arkadaşlar izledim sizi bakabilirsiniz fotolara.
riseros ameliyatta mi kizlar bugün bakamadım foruma?
Sevgili dostlarriseros Ameliyattan cikti mi..
Nerde ve hangi doktoramisstk
Aradilarmi seni benim aradigimi soyledilermi cok merak ettik iyi olda insallah canim yazarsinCiktim suan daha iyiyimm rahatsizliklarimdan dolayi narkozu zor atlattim biraz surekli uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?