Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Şekil olarak güzel olmuş canm dikişlerde biran evvel mis gibi iyileşir inşallah ,kendimize çok iyi bakalım,sigara yok ağır hareket yok allah şifa versin
Çok sağol canım benim ya 15 yıldır günde birpaket sigara içen ben bir haftadır ağzıma sürmüyorum ben dahil herkes şokta tamamen bırakacam inşallah

heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana[/QU
Her cikan iyiyim rahaIyi geçer insaalah çıkınca oh kurtulmuşsun
heyecanlıyım iraz korkuda var sanırım saat 09.00 ameliyata alıcaklar inşallah kurtuluca Rabbım yardım et bana
Hadi hayirlisi bakalim kurtuluyorsun şükür Gir ve ve cik çıkınca da bir kelime de olsa yaz insaalah

Kizlar murat sarici yi aradim kendisi henuz gelmemis yardimcisi hastalar hakkinda bilgi verme yetkim yok dedi uzatamadim... kombi ariza yapti ev buz anneme geciyorum simdi ben

Kizlar murat sarici yi aradim kendisi henuz gelmemis yardimcisi hastalar hakkinda bilgi verme yetkim yok dedi uzatamadim... kombi ariza yapti ev buz anneme geciyorum simdi ben
Deseydin ameliyat olan bayani arayip seni kadinlar kulubunden merak etmisler foruma bekliyorlarmis diye .neyse belki soylerler .saol serapcim aradigin icin sevgiler.

Deseydin ameliyat olan bayani arayip seni kadinlar kulubunden merak etmisler foruma bekliyorlarmis diye .neyse belki soylerler .saol serapcim aradigin icin sevgiler.
Ben 13 subat carsamba gunu meme kucultme ameliyati olan hastanin bi arkadasiyim o gun icin ameliyat olucagini soylemisti bidaha haber alamadim doktoruda murat bey diye biliyorum bilgi almam mumkunmu dedim yada en azindan o gun icin ameliyatlar sorunsuz gectimi ? Dedim 13 subat carsamba gunu meme kucultme ameliyati yapmis murat bey ama hasta mahremiyeti acisindan bilgi veremiyolarmis ee adini bile bilmiyoruzki doktor beye sorsam yardimcisiyla gorustum funda hanimla ..ogleden sonra tekrar doktor beyle gorusmeye calisirim gercekten cok merakdayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…