- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.121
Estagfurullah canim ..tesekkur ederim hemen bakiyim merakla :) optummBen bunca zaman seni izlemeyi nasil atlayabilirim acabaayip bana .. izledim canim
Kizlarr ilk fotolar geldi .. onceki halini silmisim hep doktorumdan alip koyucam hafta ici.. bir gogus ucum cok morardi dun gece sicak havlu koydum gecti hemen fotogtaflardaki mor hali.
Hos buldum tatlım :)Aramiza hosgeldin canim..
Merhaba hos buldum canım Evet haklısın gercekten meme fazlalılığı gercekten fazlasıyla kilolu gösteriyor ancak zayıflamayı istememin nedenı karaciğer enzimlerim yüksek cıktı bi tanıdık doktor zayıfla enzimlerin düşsün bu sekil ameliyata girme dedı.. Hos kiloda veremiyorum ya o ayrı mesele :) olacam inşallah yakın zamanda nakit ve vakıt ayarlayabilirsem.Merhaba hoşgeldin ..kiloya takilma bian önce ol kurtul ,kiloyu dert edenler ameliyat oldukdan sonraa okadarda kilolu degilmisim diyo bu koca memeler bizi sisko ve yaşlı gosteriyoinsallah hepimiz kurtuluruz .:) sevgiler
Hos buldum canım. Ya sizin boyunuz kemik yapınız nasıl bilmiyorum ama kendimden bahs edeyim iri yapılı bir kadınım dogum dan sonra kalan kiloları hıc veremedim üstelik memem ıkı kat sarktı ve kocaman Bu yüzden kilodan memeden kaynaklı afedersin hayvan gıbj derler ya oyle duruyorum :) zaten omuz agrılarım ve dogru sütyenı kıyafeti bulma derdı cabası.. Rabbım nasıp eder inşallah bana ve tüm isteyenleredeK Kahvelikahve oncelikle hosgeldin canim aramiza. Kesinlikle katiliyorum. Surda kiloya en takintili bendim sanırım.. yillarca erteledim bir suru bahaneyle. Bu bahanelerin buyuk kısmı kiloydu.. tabi ki gobek biraz cikiyor ama korktugum kadar degil. Ben sadece gobek olarak kalicam sanıyordum.. Bu sayede o da gider en azindan.
Hos buldum tatlım :)Aramiza hosgeldin canim..
Cook gecmıs olsun sevındım adınıza kurtuldunuz ne guzel darısı bizeCok şükür canım onca agriya ragmen simsisen hissediyorum hafifligini . Sorunsuz iyilesirim umarım .. Insallah en kisa zamanda sizlerde olursunuz. Inan su 4 gundur cekmedigim omuz agrisi herseye deger :))
Hakkinda hayirlisi ve gecmis olsun umarım hersey istedigin gibi ilerler ama ekmek ve sekeri kes birazda egzersiz 1 ayda farki goruceksin yaglar eriyo hızla insallah bian once olur bu yuklerden kurtuluruz ..Merhaba hos buldum canım Evet haklısın gercekten meme fazlalılığı gercekten fazlasıyla kilolu gösteriyor ancak zayıflamayı istememin nedenı karaciğer enzimlerim yüksek cıktı bi tanıdık doktor zayıfla enzimlerin düşsün bu sekil ameliyata girme dedı.. Hos kiloda veremiyorum ya o ayrı mesele :) olacam inşallah yakın zamanda nakit ve vakıt ayarlayabilirsem.
Çokkkk Aminnnnnn... benimde cok buyuk ve sarkikHos buldum canım. Ya sizin boyunuz kemik yapınız nasıl bilmiyorum ama kendimden bahs edeyim iri yapılı bir kadınım dogum dan sonra kalan kiloları hıc veremedim üstelik memem ıkı kat sarktı ve kocaman Bu yüzden kilodan memeden kaynaklı afedersin hayvan gıbj derler ya oyle duruyorum :) zaten omuz agrılarım ve dogru sütyenı kıyafeti bulma derdı cabası.. Rabbım nasıp eder inşallah bana ve tüm isteyenlerede
cok geçmiş olsun :) beni de izler misiniz?Cok şükür canım onca agriya ragmen simsisen hissediyorum hafifligini . Sorunsuz iyilesirim umarım .. Insallah en kisa zamanda sizlerde olursunuz. Inan su 4 gundur cekmedigim omuz agrisi herseye deger :))
Şekeri coktan cıkardım hayatımdan pko var bende bide kılo vermem cok zor baya baya ac bırakınca kendimi gıdıo bişeyler :/ Vala artık oyke yada boyle illa ameliyat olmam lazım çünkü artık uyuyamaz oldum o kadar agır ..Hakkinda hayirlisi ve gecmis olsun umarım hersey istedigin gibi ilerler ama ekmek ve sekeri kes birazda egzersiz 1 ayda farki goruceksin yaglar eriyo hızla insallah bian once olur bu yuklerden kurtuluruz ..
Fotoğrafınızda ki kadının göğüsleri bile benimkinden daha dik  100 c bile tasıra tasıra okuyorÇokkkk Aminnnnnn... benimde cok buyuk ve sarkik
Resimlerinizi bende gorebilirmiyimCok şükür canım onca agriya ragmen simsisen hissediyorum hafifligini . Sorunsuz iyilesirim umarım .. Insallah en kisa zamanda sizlerde olursunuz. Inan su 4 gundur cekmedigim omuz agrisi herseye deger :))
Hos buldum canım. Ya sizin boyunuz kemik yapınız nasıl bilmiyorum ama kendimden bahs edeyim iri yapılı bir kadınım dogum dan sonra kalan kiloları hıc veremedim üstelik memem ıkı kat sarktı ve kocaman Bu yüzden kilodan memeden kaynaklı afedersin hayvan gıbj derler ya oyle duruyorum :) zaten omuz agrılarım ve dogru sütyenı kıyafeti bulma derdı cabası.. Rabbım nasıp eder inşallah bana ve tüm isteyenlerede
Cook gecmıs olsun sevındım adınıza kurtuldunuz ne guzel darısı bize
cok geçmiş olsun :) beni de izler misiniz?
Benim F :)Fotoğrafınızda ki kadının göğüsleri bile benimkinden daha dik  100 c bile tasıra tasıra okuyord
Bendede cikti pko cok nalet biseymişŞekeri coktan cıkardım hayatımdan pko var bende bide kılo vermem cok zor baya baya ac bırakınca kendimi gıdıo bişeyler :/ Vala artık oyke yada boyle illa ameliyat olmam lazım çünkü artık uyuyamaz oldum o kadar agır ..
:)) haklısın canım, Bezmialem' de olacak olan vardı 4 bin lirayaYa kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?