Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba hoşgeldin ..kiloya takilma bian önce ol kurtul ,kiloyu dert edenler ameliyat oldukdan sonraa okadarda kilolu degilmisim diyo bu koca memeler bizi sisko ve yaşlı gosteriyoinsallah hepimiz kurtuluruz .:) sevgiler
Merhaba hos buldum canım Evet haklısın gercekten meme fazlalılığı gercekten fazlasıyla kilolu gösteriyor ancak zayıflamayı istememin nedenı karaciğer enzimlerim yüksek cıktı bi tanıdık doktor zayıfla enzimlerin düşsün bu sekil ameliyata girme dedı.. Hos kiloda veremiyorum ya o ayrı mesele :) olacam inşallah yakın zamanda nakit ve vakıt ayarlayabilirsem.

Hos buldum canım. Ya sizin boyunuz kemik yapınız nasıl bilmiyorum ama kendimden bahs edeyim iri yapılı bir kadınım dogum dan sonra kalan kiloları hıc veremedim üstelik memem ıkı kat sarktı ve kocaman Bu yüzden kilodan memeden kaynaklı afedersin hayvan gıbj derler ya oyle duruyorum :) zaten omuz agrılarım ve dogru sütyenı kıyafeti bulma derdı cabası.. Rabbım nasıp eder inşallah bana ve tüm isteyenlerede

Hakkinda hayirlisi ve gecmis olsun umarım hersey istedigin gibi ilerler ama ekmek ve sekeri kes birazda egzersiz 1 ayda farki goruceksin yaglar eriyo hızla insallah bian once olur bu yuklerden kurtuluruz ..

Çokkkk Aminnnnnn... benimde cok buyuk ve sarkik

Cok şükür canım onca agriya ragmen simsisen hissediyorum hafifligini . Sorunsuz iyilesirim umarım .. Insallah en kisa zamanda sizlerde olursunuz. Inan su 4 gundur cekmedigim omuz agrisi herseye deger :))
cok geçmiş olsun :) beni de izler misiniz?

Hakkinda hayirlisi ve gecmis olsun umarım hersey istedigin gibi ilerler ama ekmek ve sekeri kes birazda egzersiz 1 ayda farki goruceksin yaglar eriyo hızla insallah bian once olur bu yuklerden kurtuluruz ..
Şekeri coktan cıkardım hayatımdan pko var bende bide kılo vermem cok zor baya baya ac bırakınca kendimi gıdıo bişeyler :/ Vala artık oyke yada boyle illa ameliyat olmam lazım çünkü artık uyuyamaz oldum o kadar agır ..

Cook gecmıs olsun sevındım adınıza kurtuldunuz ne guzel darısı bize

Cok teşekkür ederim darisi basiniza.. aynen tarif ettigin gibi enine boyuna yapiliyim. Dogum yapmadim ama cok yüksek kilolara cikip indim.. 120den 95e dustum ameliyat oldum. Daha fazla dayanamadim.. hos burasi olmasa yine vazgecebilirdim. Suanda da yediklerime cok dikkat ediyorum.. kisa surede sende olur kurtulursun insallah

cok geçmiş olsun :) beni de izler misiniz?

Tesekkur ederim.. ediyorum

Bendede cikti pko cok nalet biseymiş insallah bende cokkkk istiyorum ..

riseros çok güzel olmuş güle güle kullanın böyle kücük memeler görünce kendim ameliyat olmuş kadar seviniyorum... hangi doktora ve ne kadara oldunuz ameliyatı

Ya kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım ((

Ya kızlar herkesin çok güzel olmuş ama bu fiyatlar benim icin çok fazla... 7000’den aza ameliyat olanı bulamadım napıcam ben yaa akıl verin memelerim için 2 ay çalışmam lazım ((
:)) haklısın canım, Bezmialem' de olacak olan vardı 4 bin liraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…