Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Beni de takip eder misin haftaya ameliyat nasıl renk değişikliği bakabilir miyim?
Renk değişikliği bende olmuştu öyle resimde görülecek gibi değil meme ucunun dibinde pişik gibi birazda cökük benim. Onun dışında memnunm çok rahatladım ağrılı bir ameliyat değil dikkatli olup pansumani ni yapıp mikrop kaptırmazsan rahat gecer

Yahahahha heyecalandim gelmememi uca uca hemde persembe ve aksam olmasi harika hem okul aksamyacak hemde muayene saati olamdigidnadn çok rahat rahatt gorusebiliriz kızlar dünde dediiğim gibi telefonum kırıldı a
Tabletten girip okudum ay bir sevindim bir heyecanlandım ki serap nolur gel bak bir fırsat seni belki biz ikna ederiz kızlar ben varım
Gelirim ya valla gelin hep beraber olalım bana ulssmaknisteyenler intagram hesabı bercemcee iki e ile oradan yazın bulalim birbirimizi

Son düzenleme:
kızlar ben size bişey sorucam ben ilk defa muayane olucam saat 4 de ekrem beyle olan randevuya gidicem ordan mustafa beye çizim falan bişey oluyo mu nasıl bir muayane oluyo sonra mustafa beye ayıp olmasın adama başka doktora gidip ordan gelmiş demesin acaba ekrem beye başka gün mü gitsem ne dersiniz

Çizim ameliyattan hemen önce yapılan birşey canım kafana takma, birden çok doktora gitmek bizim hakkımız bunu doktorlarda tercih ediyor rahatlıkla söyleyebilrsin ona da, kıyaslama yapıyoruz mecburen karar vermek için bunu biliyorlar. Yine de söylemek zorunda değilsin tabiki. Göğüslerini açacaksın bakacak nasıl bir işlem yapacağını anlatacak belki, çok kısa süren bişey

teşekkür ederim içimi rahatlattın çünkü ekrem beyinde fikrini merak edıyorum hazır izin almışken işyerinden ikisinide görüneyim

Arkadaşlar merhaba, bende yıllardır bu konuyu okuyup takip ediyorum göğüs küçültme ameliyatı olmayı çok istiyorum ama bende de ameliyat korkusu var. 3 doğum yaptım sezeryanla ama epidural anestezi aldım . Oğlum şimdi 2 yaşında oldu ve emzirmeyi de 6 ay önce bıraktım. Şimdi tam sırası aslında sizin için uygunsa perşembe günü bende geleyim birlikten kuvvet doğar, beni de cesaretlendirin Lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…