- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #33.841
Kizlar bi foto daha attim dikislerimin gözüktügü sizce nasil olmus
Canım dualarım seninle herşey gönlünce olsun :*
izledimBenide izlermisin canim
İzlermisin benideKizlar bi foto daha attim dikislerimin gözüktügü sizce nasil olmus
Sen kendi memişlerinden memnun musunBu arada seninkiler süper olmuş çok beğeniyorum
izledimİzlermisin benide
tsk ederim, izledimGeçmiş olsun kurtuldun görebilir miyim resimlerini izlermisin
Çok düzeltme olmuş ama inşallah hissiyat ta biran önce gelirIzliyorum bakin, renk degisikligi yok, ben cok mutsuzum
Renk değişikliği bende olmuştu öyle resimde görülecek gibi değil meme ucunun dibinde pişik gibi birazda cökük benim. Onun dışında memnunm çok rahatladım ağrılı bir ameliyat değil dikkatli olup pansumani ni yapıp mikrop kaptırmazsan rahat gecerBeni de takip eder misin haftaya ameliyat nasıl renk değişikliği bakabilir miyim?
Şaka beni izliyor galibaLily1990 diye bir hesap mesaj yoluyla size de takip isteği yolladı mı arkadaşlar. Hesap şüpheli geldi bana , erkek olabilir.
günaydın kızlar ben varım perşembe günü ordayım
benide izlermisinKizlar bi foto daha attim dikislerimin gözüktügü sizce nasil olmus
Çizim ameliyattan hemen önce yapılan birşey canım kafana takma, birden çok doktora gitmek bizim hakkımız bunu doktorlarda tercih ediyor rahatlıkla söyleyebilrsin ona da, kıyaslama yapıyoruz mecburen karar vermek için bunu biliyorlar. Yine de söylemek zorunda değilsin tabiki. Göğüslerini açacaksın bakacak nasıl bir işlem yapacağını anlatacak belki, çok kısa süren bişeykızlar ben size bişey sorucam ben ilk defa muayane olucam saat 4 de ekrem beyle olan randevuya gidicem ordan mustafa beye çizim falan bişey oluyo mu nasıl bir muayane oluyo sonra mustafa beye ayıp olmasın adama başka doktora gidip ordan gelmiş demesin acaba ekrem beye başka gün mü gitsem ne dersiniz
teşekkür ederim içimi rahatlattın çünkü ekrem beyinde fikrini merak edıyorum hazır izin almışken işyerinden ikisinide görüneyimÇizim ameliyattan hemen önce yapılan birşey canım kafana takma, birden çok doktora gitmek bizim hakkımız bunu doktorlarda tercih ediyor rahatlıkla söyleyebilrsin ona da, kıyaslama yapıyoruz mecburen karar vermek için bunu biliyorlar. Yine de söylemek zorunda değilsin tabiki. Göğüslerini açacaksın bakacak nasıl bir işlem yapacağını anlatacak belki, çok kısa süren bişey
izledimbenide izlermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?