- 18 Kasım 2016
- 156
- 74
- 48
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #34.401
Evet yapiyor hemde fazlasiyla heyete girerseniz bedava girmezseniz eger 3000 4000 tl arasi bir fiyati var ben 90 e takoyordum simdi 90 b takmaya basladim hemde ne hafifleme anlatamam
verdiğiniz habere çok sevindim.Bişey daha sormak istiyorum. muayeneyi özel mi oldunuz yoksa genel polikliniktemi. Beni yönlendirirseniz sevinirim.Evet yapiyor hemde fazlasiyla heyete girerseniz bedava girmezseniz eger 3000 4000 tl arasi bir fiyati var ben 90 e takoyordum simdi 90 b takmaya basladim hemde ne hafifleme anlatamam
Oncelikle normel bankodan hocaya sira aliyorsun ordan sonra hocaya gozukum özel ameliyat olmak istiyorum diyorsun birgun testlerun suruyor kan testi anestesi testi sonra ozel muaynenkismindan ucereti yatiriyorsun hoca yonlendiriyor seni sonra hop bi bakmissin ameliyat gunun gelmis ben karsa pazartesi gittim ogun hocayla gorustum sonra ogun kanlatumi verdim ama anestezi yetismedi sali gunude anestezi testim yapildi odememi yapti carsamba saat 2 de ameliyata girdimverdiğiniz habere çok sevindim.Bişey daha sormak istiyorum. muayeneyi özel mi oldunuz yoksa genel polikliniktemi. Beni yönlendirirseniz sevinirim.
ameliyat kaç saat sürdüOncelikle normel bankodan hocaya sira aliyorsun ordan sonra hocaya gozukum özel ameliyat olmak istiyorum diyorsun birgun testlerun suruyor kan testi anestesi testi sonra ozel muaynenkismindan ucereti yatiriyorsun hoca yonlendiriyor seni sonra hop bi bakmissin ameliyat gunun gelmis ben karsa pazartesi gittim ogun hocayla gorustum sonra ogun kanlatumi verdim ama anestezi yetismedi sali gunude anestezi testim yapildi odememi yapti carsamba saat 2 de ameliyata girdim
Evet heyet rapotu olsa hic para odemiycektim ama o surec uzun biraz sanirimyani heyet raporu almadan mı oldunuz
Uc bucuk saatameliyat kaç saat sürdü
Srp ne oldu kaçırdım galiba. AmeliyatZiyarete geliyim cok yakin bana :)
Tam olarak adı ne kremin. Ya da fotosu var mı.Kızlar bir krem keşvettim harika bişey yara izi yanık izi dikiş izi vs için ameliyat olmadan önce kaş bıyık alayımdedim bıyığıma ağda yaptım yandı çok kötü yanık izi oldu eczaneye koşturdum hemen yanık kremı aldım eczacı laroc' un bir ürününü verdi yarnık olan yere iki hün sürdüm iz olan yer kabuk landı attan yeni deri çıktı dikişlerdede çok işe yarıyormuş ameliyat olan arkadaşlar haberiniz olsun
Bende de sağ memede akıntı var sürekli dört inenn cigude. Damla damla akıyor başka bir cerrah gittim sorun yok dedi antibiyotik başladım baticonliyirim ancak temiz çamaşır yetistremiyorum süt veren annelerin onu gibi ıslak ve lekeli sağ gogsum yarın yine pansumanim var bakalim ne diyecek doktorumben 16 şubatta ters t biçiminde ameliyat oldum ancak sol memede aşağıya inen çizgi dikiş yerim yara oldu iyileşmiyor apse olmuş, antibiyotik başladı dr kazıdı dikiş yerlerini bir yere tek dikiş attı tekrar üç günde bir pansumana gidiyorum böyle bir durum yaşayan var mı
Bana da da sorun yok akması iyi bişey akmasaa enfeskiyon oluşur dikisi biz açar içini bosaltridik dedi valla kafam karışık beklemedeyim ha bu arada burasi biraz daha geç iyileşecek dedisigara kullanıyordum ama ameliyattan 18 gün önce bıraktım 71 gündür içmiyorum bugün dr gittim apse azalmış dedi tekrar pansuman yaptı bakalım düzelecek bende hayret ediyorum diyor normalde şeker hastalarının yaraları geç iyileşirmiş sanırım ben sağ tarafımı kullanmakta acele ettim bakalım artık hayırlısı geç olsun yeterki iyi olsun bunada şükür
merhaba bende 14 günlüğüm hergun Baticinlayin ve bantları artık kaldırın hava aksın dikişler benimde şuan sağ memede akıntı var cerrah gittim sorun yok biraz daha geç iyilesecek dedi ayrıca antibiyotiktir başladım sizde bir cerrahaa gidip gösterin zaman kaybetmeden bu arada bende Kars Ardahan liyim İstanbul'u bırakıp iyi cesaret gidip taaa oralarda ameliyat olmakHerkeze merhaba araniza yeni katildimben kucultme ameliyatimi 10 nisan da oldum istanbuldayim ama ameliyat kars da oldu teyzem o hastanede çakıştığı icin uzun araştırmalar sonrasi oraya karar verdik toplam 2 kilo cikarildi suan hala pansuman yapiyorum olculerden cok memnunum agrim sizim da ilk gunden beri yok gibi birsey 10 gun sonra ise dondum araba kullaniyorum gunluk islerimi yapiyorum ama tek sorunum kasiniyorum inanilmaz derece ve doktorum cok rahat sutyen takayimmi istedigini tak merhem sureyimmi gerek yok bandajlari acayimmi ac hep boyle rahat sanki sol gosumunn altindan ufak bir akinti geldi burda pansuman yapan hemsire dikislerden birini kabul etmiyor bunye disari atmaya calisiyor cok problem degil dedi ama kafayi takiyorum iste hep sirt ustu yatamiyorum yan yattiginda oliyor arada birde meme ucu dikislerim damla gibi bi garip duruyo bilmiyorum 14 gundur arastirmaktan bi hal oldum dikislerin uzerindeki pansumani kaldırmaya korkuyorum bu saatten sonra mikrop kaparmi birde iki meme ucumuda kesinlikle hissetmiyorum cok karistirdim ortaligi 14 gun cokmu erken bir surec kaygilanmam icin
Ah ah ah bende karsliyim zavallı bizim oralrain insaninin en büyük derdi koca memeli olmak sanırsamGenel cerrah yapti kars da cok fazla kucultmw ameliyati yapiyor
Özelden resim atabilirsiniz karar vermemde çok yardımcı olursunuz mümkünseHerkeze merhaba araniza yeni katildimben kucultme ameliyatimi 10 nisan da oldum istanbuldayim ama ameliyat kars da oldu teyzem o hastanede çakıştığı icin uzun araştırmalar sonrasi oraya karar verdik toplam 2 kilo cikarildi suan hala pansuman yapiyorum olculerden cok memnunum agrim sizim da ilk gunden beri yok gibi birsey 10 gun sonra ise dondum araba kullaniyorum gunluk islerimi yapiyorum ama tek sorunum kasiniyorum inanilmaz derece ve doktorum cok rahat sutyen takayimmi istedigini tak merhem sureyimmi gerek yok bandajlari acayimmi ac hep boyle rahat sanki sol gosumunn altindan ufak bir akinti geldi burda pansuman yapan hemsire dikislerden birini kabul etmiyor bunye disari atmaya calisiyor cok problem degil dedi ama kafayi takiyorum iste hep sirt ustu yatamiyorum yan yattiginda oliyor arada birde meme ucu dikislerim damla gibi bi garip duruyo bilmiyorum 14 gundur arastirmaktan bi hal oldum dikislerin uzerindeki pansumani kaldırmaya korkuyorum bu saatten sonra mikrop kaparmi birde iki meme ucumuda kesinlikle hissetmiyorum cok karistirdim ortaligi 14 gun cokmu erken bir surec kaygilanmam icin
Benim de fazla küçülmemiş. Moralim bozuk. Eski halimi düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.Valla canım iyi geçti.agrim hafif.hafif.sadece arada giriyor ama.insanoglu nankör.derler ya simdide bunlar büyükmüş gibi geliyor bazı arkadaşların fark yok çok dedi morelim Bozuldu umarım 6 içinde biraz daha küçülür senin nasıl peki
Geçmiş olsun ne kadar ücret ödediniz acaba?Benim de fazla küçülmemiş. Moralim bozuk. Eski halimi düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.
Ameliyat ters t mi oldu.Cok soru soruyorum sanırım hakkınızı helal edinGenel cerrah yapti kars da cok fazla kucultmw ameliyati yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?