- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #1.821
çil_lek arkadasım özel mesaj atmışsın cevap yazdım ama özel mesaj yazma hakkım yokmuşş(( okursan bu mesajı burdan yaz bana sana bilgi verebilirim ama nasıl ve nereye yazıcam bilemiyorum canım (((
inşallah yaa..,bende sizin gibi rahatlayabilecekmiyim acaba? cumartesi sabah 09:00da hastanede olucam.heyecan,korku,mutluluk,sevinç hepsi bir arada bende şusıralar:)))
Bacım s.a. korkmak yok yola devam :))))). Çok azkaldı arkadaşım sende çok sooraya almışsın randevuyu bayramdan sonra olmıycakmıydın sen. Böyle insan biraz sıkıntıdan tırmalıyor ama az daha sabır 3 gecen kalmış sonuçta. Merakla bekliyeceğiz bakalım seninde üzerinden bayağı bir yük kalkacak sonuçta.:1hug:
a.s arkadaşım,ewet durmak yok yola devam=))bayramdan sonra diye düşünmüşdüm fakat ertelenemeyecek başka işler vardı,oyüzden buhaftaya kaldı.kalbim çok çarpıyor duygularım karmakarışık:) kendimi iyi hissedince yazarım hemen,olmazsa anneme bile yazdırırım haber veririm size=))opuyorumnanaktan
Hayırlısı ile kurtulursun inşaALLAH..:1hug: hep duamdasın zaten
Çok sevindim mutlu olmana bademkız senin ters T mi yapıldı, lolipopmu izlerin?
Surisuri tatlım dualarımız seninle şu anda heyecandan çıldırıyor olmalısın ama her heyecanai mide kasılmasına değecek canım. Öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Surisuri bacım yarın önce Allah(C.C.)' a sonra Aylin hanıma emanetsin. Hayırlı haberlerini bekliyeceğim kardeşim. Dualarım seninle. :Saruboceq: Kaçmaya çalışma yoksakaydirigubbakcemile
,aylin hanım diyoki arkana yazıcam''dikkat kaçabilir''diye=))):
merhaba kızlaarrr,öncelikle dua ettiğiniz için hepine teşekkür ederim.ben ameliyat oldum:))sonunda endişelerden sıkıntılardan bende kurtuldum .daha sonra tekrar yazıcam şimdi dinlenmem lazım...baybay..:)))
Çok geçmiş olsun Susurı.En kısa zamanda toparlaman dileğiyle.....
Geçmiş olsun bacım, senin stresin banada bulaştı aradım sordum Aylin hanıma bizim arkadaşın ameliyatı hayırlısıyla bittimi diye, ama sen yazınca iyi olduğuna iyice emin olduk. Hadi bakalım sıradaki kurban kim olacak :)))) Geçmiş olsun çok çok. Umarım çabuk iyileşirsin opuyorumnanaktana.s.
çok sağol canım benim,benimde aklıma geldi acaba doktora sormuşmudur beni diye:)) birbirimizi tanımıyoruz ama yinede düşündüm.duaların için ayrıca allah razı olsun.çok küçüldüler ya:)))) dimdik oldular valla şimdiye kadar niye korkdum,niye taşımışım bu yükleri diye düşünüyorum...ya yanlız şu bandajlar varya acayip alerji yaptı yapışan yerler su topladı hep( doktorum bile şaşırdı cildin çok hassasmış dedi..neyse onlarada antibiyotikli krem kullanıyorum bunlarda geçecek inşallah.valla aylin hanım süper bir doktor iyiki tanımışım sizler bu doktoru tanımama vesile oldunuz çoookkk sağolun..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?