• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ekrem keskinle instagramdan yazıştım ortalama bi rfiyat verdi biraz uygun gibi ama ameliyat olan memnun olan varmı yazarsa sevinirim

aynen öyle aynı işlemi yapıpta bu kadar fark olması saçma

Aralik 2018 ile ocak 2019 arasi bile oyle degisken ki cogu doktorda. Bisey diyemiyorum.. ama benim tavsiyem doktorlarla yüzyüze görüşüp fiyat alin asistanlarinin verdigi rakamlarla baya farkli olabiliyor tecrubeyle sabit.. ben fiyatimi aldigimda doktor bey devlet hastanesindeydi. Son günüydü hatta daha öncede bahsettim hikayemden geriye dönük bakabilirsiniz.

Dr Ekrem keskine hem meme küçültme hemde karın bölgesine vaser liposuction yaptırdım çok memnunum ağrımda olmadı ameliyattan sonra bide en güzeli ameliyat olduktan sonra bile çok ilgili telefonlara mesajlara hemen dönüyor hep korkuyodum ameliyattan sonrası için ama sağolsun çok yardımcı oluyor doktorum
bende Ekrem keskine randevu aldım memnun olduğunu söylemişsin simdi nasılsın benide izlersen sevinirim

Aralik 2018 ile ocak 2019 arasi bile oyle degisken ki cogu doktorda. Bisey diyemiyorum.. ama benim tavsiyem doktorlarla yüzyüze görüşüp fiyat alin asistanlarinin verdigi rakamlarla baya farkli olabiliyor tecrubeyle sabit.. ben fiyatimi aldigimda doktor bey devlet hastanesindeydi. Son günüydü hatta daha öncede bahsettim hikayemden geriye dönük bakabilirsiniz.
doğru söyluyosun yüz yüze görüşmek lazım ben ilk defa yüz yüze görüşme sağlıcam oda ekrem beyle

Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata :KK200:

Guzel haberleri bekliyor olacagiz..dualarimiz seninle canim...

Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata :KK200:
Allah yardımcın olsun inşallah şimdiden gecmıs olsun ve umarım hersey istedigin gıbı olur :KK200:

Bekliyoruz heyecanlaaaaa:KK200:

Simdiden cok gecmis olsun. Sorunsuz iyilesmeler dilerim. Cok güzel geçecek insallah :)

Back
X