• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Gecmis olsun canım. Son fotoğrafında cok küçük duruyorlar aslında.. neden şiştiğini sordun mu peki doktora ?
Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazen :( Bununla ilgisi var mı bilmiyorm

Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazen :KK43: Bununla ilgisi var mı bilmiyorm

Ödemdir bence de oturmasi 6 ay sürüyormuş en az. insallah hemen gecer onemli bisey degildir..

Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata :KK200:
İnşallah hersey istediğin gibi olur canım

Cumartesi kontrolum var ama her kontrole gidişimde büyük olduklarını söylüyorm o da ödem diyor ahaha:)) kısır döngü. Bu hafta oğlumu kucagıma çok aldım kısa sürelide olsa mecbur kalıyorm bazen :KK43: Bununla ilgisi var mı bilmiyorm
Ölçülerini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, aradaki fark 10 cm ve bu ölçü gerçekten gayet iyi .

Kızlar ben de tahilillerimi yaptırdım.Kan değerim biraz yüksek çıktı sanırım sigara ile alakalı.Akciğer,kalp ve göğüs ultrasonu normal çıktı.Yarın sabah 8 ameliyat olacağım benim için dua eder misiniz ? İyi ki varsınız sayenizde daha rahat gireceğim ameliyata :KK200:
Masallah dualarim seninle sende girdiginde ameliyathaneye unutma lutfen Allah im serapada nasip et girmeyi de olurmu unutma lutfennn... ve kendini iyi hissttiginde bize yaz merakdan catliyoz sonra burda :) optummm cok guzel olucak cokkkk

Ölçülerini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, aradaki fark 10 cm ve bu ölçü gerçekten gayet iyi .
Öylemi diyorsun? Ben pek anlamıyorum bir sitede gmrmüştm aradaki fark 11 ise b cup tır yazıyordu. Ya çok yayvanlar öncedende öyleydi kabullenmeye çalışma süreci şuan yaşadıgm sanırım :)

Öylemi diyorsun? Ben pek anlamıyorum bir sitede gmrmüştm aradaki fark 11 ise b cup tır yazıyordu. Ya çok yayvanlar öncedende öyleydi kabullenmeye çalışma süreci şuan yaşadıgm sanırım :)
Benim aradaki fark 13 cm ve 80 b tam oluyor. O yayvanlik vücut yapımızdan kaynaklanıyor .şu an denedigin sutyenler tam olmayacak zaten . Ben daha yeni kullanmaya başladım mesela b cup sütyeni. Endişelenme daha çok sertler.

Back
X