göğüs pedi kullanımı

evet en iyisi lansinoh bende lansinoh kullanıyorum çok ince ve her biri kndi poşetinden daha hijyen valla aslında emzirme sütyenleri benim hiç bir işime yaramadı kullanışlı olur die aldım ama hiç kullanamadım kıyafette cidden kötü duruyor bide ben kullanamadım işte sevmedim

En başarılısı bebedor'un gündüz için jellisi.Hem büyük, hem ince, hem çok emici, dışardan da belli olmuyor, yapışkanlı ama ben bantlarını çıkarmadan kullanıyorum.Çok kullanışlı tavsiye ederim.

en iyisi bebedor bende bebedor kullanıyorum zaten arkadaş yazın açmış topiği şimdi hırkalarla filan belli olmuyodur birde emziren anneler ince ve yumuşak süngerli sütyenler tercih ederseniz ne göğüs pediniz nede meme ucunuz belli olmaz ve yumuşak sünger göğsünüzü rahatsız etmez ben le jardini 9700 kullanıyorum

çalışan bayanlar için lansinoh en iyisi bence. çünkü dışardan hiç belli olmuyor. ama çoğu zaman evdeyseniz benim gibi :(( bebedor kullanabilirisiniz

Emziren anneler bilirler, emzirilmeyen diğer göğüsten de süt akıntısı olur. Hatta ilk zamanlarda fışkırarak çıkış olur.Bu da giysilerimizi mahveder .Bizler de o yüzden bu sütlerimizi göğüs pedlerine hapseder ve çöpe atarız.

Her yönden zengin ve çok değerli olan kolostrum dahil akan her bir damla anne sütünü korumanın artık mümkün olduğunu söylemek istiyorum. Çünkü Milkies Milk-Saver adlı bir ürün Türkiye'ye geldi. Amerikalı bebek hemşireleri tarafından yaratılan Milk-Saver'ın kullanımı çok kolaydır.
Emzirilmeyen taraftaki sütyenin içine emzirmeye başlamadan önce ürün yerleştirilir. Milk-Saver,göğüsten serbestçe sızıp akan sütü saklayacaktır. Aynı biberonlar gibi bulaşık makinesinde yıkanabilir,hijyen amacıyla suda kaynatılabilir.Uzun ömürlü,dayanıklı ve ekonomiktir.

Göğüste emzirmekten oluşmuş yaraları bulunan hanımların meme uçlarının kuru kalmasına olanak tanımayan dolayısıyla iyileşme sürecini geciktiren göğüs pedleri yerine bu dönemde Milk-Saver kullanarak iyileşme süreci hızlandırılabilir.
Bunlar gibi anneleri emzirmeye teşvik etmek ve bu güzel süreci kolaylaştırmak için birçok yararı vardır.İşe başlayınca doğal olarak annelerin sütlerinde azalma görülmektedir.Pompalarla sağılan sütler saklanıp sonra bebeğe verilmektedir.Bu eşsiz ürün sayesinde hiç zahmetsiz anneler sütlerini depolayabilir,aksi halde göğüs pedleriyle atılıp gidecek olan extra süte sahip olurlar ve işe döndüklerinde yada emziremeyecekleri zamanlarda depolanmış olan sütlerinden kullanabilirler.

Sevgiler,
Esra

bende aventin kini kullandım benimde sütüm çok akardı 1 kutu bebdor 2 gün dayanmazdı evde özelikle emzirirken taktım ve akan sütü toplayıp sakladım .

ben de bebedor kullanıyorum sütümün çok akmasına rağmen çok memnunum.
emiciliği iyi ama tabi gece bebeğim vaktinde uyanmazsa ve uzun süre değiştirmezsem taşıyor normal olarak. hem diğer markalara göre çok daha uygun. diğer markalara gereksiz yere para vermek istemiyorum. dışarı çıktığımda da yanıma mutlaka yedek alıyorum kazaları engellemek için. kuplu bir sutyenle de belli olmuyor, ztn kış geldi emzirme sutyeniyle bile belli olmuyor ki.

kızlar bebedor ve lansinoh kullanan biri olarak kesinlikle lansinoh öneririm. ilk önce lansinoh u kullanmıştım. ama bitince eşim eczaneden bebedor bulmuş. sütüm çok olmamasına rağmen 1 günde 4-5 kere bebedoru değiştirmek zorunda kaldım. ama lansinoh da böyle bir sorunum yoktu. hem ince hem yapışkanı var hemde daha büyük. ama bebedor daha kalın, küçük ve yapışkanı yok.bian önce bitsede lansinoh alsam. evde olduğum zamanlar mecbur bebedor kullancam. işe giderken lansinoh kullanırım. yoksa rezil olurum heralde....

Ben Bebedordan memnun kalmadım maalesef, en ufacık akıntıda iğrenç koktu =(( Chicco'ya döndüm. Ondan çok memnum.

Bu güne kadar Wee, Nuk, Star Baby, Bebedor kullandım... Bebedorun hem normalini -yani pamuklu pedini- hem de jelli olanını kullandım. Pamuklusu kötü ama jellisi çok güzel.. Hem gece hem gündüz pedleri var aldığım kutuda, hem geniş hem de hiç sızdırmıyor... Çok uzun kalırsa ve terlersem koku oluyor tabi...

göğüs pedi kullanmak istemiyorum. sütün boşa akmasını önleyecek başka bi yol bilen arkadaşlar varsa bilgileri paylaşabilir misiniz?

bende hepsini denedim.. özellikle bebedordan hiç memnun kalmadım.. çok kalın ve sürekli dışarı çıkıodu süt.. chicco göğüs pedinden çok memnun kaldım.. hrm dışarıdan belli etmedi hemde bir damla bile dışarı sızdırdığını görmedim..şiddetle tavsiye ederimm

bebedor çok belli ediyor
chicco daha iyi.geniş ve ince bebedora göre.

ilk zamanlar akma olayı çok oluyor.sızladığı zaman elinle ucunu bastırırsan bir süre akmasını engellersin.

Back
X