Göğüs pompası kullananlar bi sorum var

Kartanesi19

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
10
3
6
33
Göğüs ucu yaram baya ilerledigi icin oglum artık alamıyor bende göğüs pompası almayi düşünüyorum ama doktor alırsan sütün zamanla biter zorla ver dedi. Cok denedim almadi. Sizin sütünüz bitti mi ben sadece iyilesene kadar kullanacam. Ne yapsam bilemedim hic vermesemde bitecek pompada olmaz diyor dr yardım edin lütfen :110:

Sen doktora bakma ya nasıl bitiyomus esas sağmazsan biter.bebegim 5.5 aylık hala ara ara bi gögsüm yara olur sagarım cok şükür kesilmedi arada süt azalıyor beslenmeye vs baglı en önemlisi psikoloji sen bebegini emzirmek istedikten sonra gerisi boş yaran gecene kadar sağ ver yanliz anne memesine uygun bir biberonla ver
Ne sorun olursa özelden de yazabilirsin canım

Tskr edrim Bende oyle düşünüyorum asıl vermezsem biter bide doldugu icinde taş gibi oluyor basit bi pompa aldim onla bosaltiyorum ama oda hem yorucu oluyor hem cok az sagabiliyorum

Tskr edrim Bende oyle düşünüyorum asıl vermezsem biter bide doldugu icinde taş gibi oluyor basit bi pompa aldim onla bosaltiyorum ama oda hem yorucu oluyor hem cok az sagabiliyorum
Onlarla tam boşalmıyor canım süt
Yine dolgun kalıyo , elektrikli bir pompa edin

Göğüs ucu yaram baya ilerledigi icin oglum artık alamıyor bende göğüs pompası almayi düşünüyorum ama doktor alırsan sütün zamanla biter zorla ver dedi. Cok denedim almadi. Sizin sütünüz bitti mi ben sadece iyilesene kadar kullanacam. Ne yapsam bilemedim hic vermesemde bitecek pompada olmaz diyor dr yardım edin lütfen :110:
Canim sana bi tavsiye ayva al cekirdeklerini su uzerlerine cikicak sekilde doldurup kaynat sabaha kadar beklet dibi jolelesiyo onu göğüs uçlarına sür emzirmeden once sil cok cabuk toparlio benimde yara olmustu ve acaip aciodu agliodum artik emzirirken ama gecti simdi rahatim tavsiye ederim belki kendin emzirebilmeye devam edersin bu sekilde

Back
X