Bebek Beslenmesi Göğüs pompası?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sevdaozdemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
24
4
1
31
3 aylik kizim aşıri derece de emmeyi reddediyor gunde 1 ve ya 2 kere duzenli emiyor zaten sol gogus ucum neredeyde yok gibi sutum kesilmesin istiyyorrm elle sagmam zor oluyor bayanlar göğüs pompasi hangi marka daha iyi bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi ? Şimdiden teşekkürler

Ben kraft kullanıyorum memnunum canım. Hem elektrikle hem pille çalışıyor.

Ayrıca Sana tavsiyem 3 aylıkken her bebek emme reddi yasar. Pes etme canım, sen yine sakin sakin göğsünü vermeye devam et. Emme rutini oluştur. Ornegin loş bir odada bas basa emzirmeyi dene. Bir de göğüs ucu için aparat oluyor onu deneyebilirsin. Bir de pompayla biraz göğsünün ucunu çıkartıp öyle emzirmeyi deneyebilirsin. Biberonla alışırsa bir daha asla seni emmez. Sütünü vereceksen bile kaşıkla ver derim.

Arkadaş kraft demiş ama bende onu alma gafletinde bulundum pişmanım.lansinoh markanın hem kısa sürede hemde iyi çekerek sağdığını söylüyorlar.yoksa kraftla 1saat sağmak için uğraşırsın sonra yıka kurut falan derken tekrar sağma vakti gelir günlerin bununla uğraşarak geçer.

Birde emmeyi reddediyorsa alerjisi olabilir.yüzünde kızarıklık varmı çok kaka yapıyor mu?

Bende 3aydir lansinohun elektrikli 2li gogus pompasini kullaniyorum cok memnunum. Tutumluanne'den 2.el almistim sifir fiyati pahali diye, bir sikinti yasamadim.

aycan21 aycan21 yüzü ve vucudu hafif kızarıklık var ama kaka normal günde 1 2 günde 1 yapiyor
bağırsak tepkili değilde sadece cilt tepkili olabilir alerjisi.tabi varsa,4.ay kontrole gittiğinizde doktora özellikle gösterip emmek istemediğini anlatın ki dikkat etsin.yoksa fark etmiyorlar.genellikle süt ürünleri ve yumurtaya alerjileri oluyor.bunları yemeyi bıraksanız da hemen geçmiyor bir iki hafta yine yüzleri kızarık kalıyor.

Bende 3aydir lansinohun elektrikli 2li gogus pompasini kullaniyorum cok memnunum. Tutumluanne'den 2.el almistim sifir fiyati pahali diye, bir sikinti yasamadim.
zamanla çekım gücü azalıyor yorumları okudum 3 aydan 4.aydan sonra.... mutlaka kullanıma göre değişiyordur alıcaz ama kararsısız tekli çiftli ve marka konusunda:KK23:

3 aylik kizim aşıri derece de emmeyi reddediyor gunde 1 ve ya 2 kere duzenli emiyor zaten sol gogus ucum neredeyde yok gibi sutum kesilmesin istiyyorrm elle sagmam zor oluyor bayanlar göğüs pompasi hangi marka daha iyi bilmiyorum bilgisi olan yardım edebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
Bir cogunu kullandim ama medula var kiraliyorsun o cok iyi sutude arttiriyor hastanelerdede kullaniyor ℅35 daha fazla sut elde ediyosun

zamanla çekım gücü azalıyor yorumları okudum 3 aydan 4.aydan sonra.... mutlaka kullanıma göre değişiyordur alıcaz ama kararsısız tekli çiftli ve marka konusunda:KK23:
Çiftli olmasının artısı zaman tasarrufu. Ben ev hanımı olduğum halde zamanım çok kısıtlı oluyor. 2göğsü aynı anda 8dk sağıyorum tamamen boşalıyor ve beni rahatlatıyor. Tekli olsaydı 8dk birini, 8dk öbürünü sağıp 16dk harcardım. Üstelik bir göğsü sağarken öteki göğsüm zaten süt akıtmaya başlıyor, emzirirken olduğu gibi. Bazen bir göğsümden emzirmiş oluyorum, o zamanda pompanın tek göğsünün bağlantısını çıkartıp tek göğüs olarak sağıyorum.
Ben 2.el almıştım lansinohun pompasını. İlk sahibi ne kadar kullandı bilemem ama ben 3aydır hergün 1, nadiren 2 kez sağıyorum. Şimdilik bir performans düşüklüğü yaşamadım.

Bende aventin var memnunum. Diğerlerini bilmiyorum.
Meme reddi normal. Ama biberona alışmasın hep emzirmeyi deneyin. Uykuluyken, gezdirerek, ten tene temasla, altını açarak bile emzirenler oldu bu red döneminde. Kolay gelsin

Aynen canim 3 aylik bebeklerde bu oluyo sabirla nasil rahat ediyorsa nasil emiyorsa o sekilde emzirmeye devam et.

Çiftli olmasının artısı zaman tasarrufu. Ben ev hanımı olduğum halde zamanım çok kısıtlı oluyor. 2göğsü aynı anda 8dk sağıyorum tamamen boşalıyor ve beni rahatlatıyor. Tekli olsaydı 8dk birini, 8dk öbürünü sağıp 16dk harcardım. Üstelik bir göğsü sağarken öteki göğsüm zaten süt akıtmaya başlıyor, emzirirken olduğu gibi. Bazen bir göğsümden emzirmiş oluyorum, o zamanda pompanın tek göğsünün bağlantısını çıkartıp tek göğüs olarak sağıyorum.
Ben 2.el almıştım lansinohun pompasını. İlk sahibi ne kadar kullandı bilemem ama ben 3aydır hergün 1, nadiren 2 kez sağıyorum. Şimdilik bir performans düşüklüğü yaşamadım.
Önerini dikkate alıcam kullanıma bağlı olabilir günde 3 4 kez sağanları biliyorum çalıştıkları için sonucta elle sağılandan daha çok zaman tasarrufu olduğunu düşünürsek her türlü daha mantıklı :KK39:

Ben kraft kullanıyorum satıcı arkadaş en çok bunu satıyorum hiç şikayet almadım dedi güvendim aldım iyikide almışım.

Benim de sütüm hemen gelmemişti ve hastane tipi medikalden kiralamıştım ama şimdi powerbanklarla da çalışabilen hem de inanılmaz hafif çekiş gücü de hastane tipi gibi olan mamajoo markasının çıkarttığı pompa var..Deneyebilirsiniz.

Back
X