Göğüs sıkışması yaşıyorum. Neden olabilir?

santefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
183
0
116
Merhaba

8. ayımdayım. en son nst'ye girdiğimde uzanırken göğsüm sıkışmaya başladı, sanki bir şey sıkışıp kalmış gibi hissettim ve ardından soğuk soğuk terlemeye başladım. 3 4 dakika kadar sürdü. zemin kattaydı nst odası, zemin kat, dar alan, havasızlıktandır diye önemsemedim, doktoruma söylemedim. o günden beri 2 gündür göğüs kafesim sıkışıyor özellikle gece uyumadan önce, uyumakta zorlanıyorum. bunlar neden olabilir acaba? aynı sorunu yaşayan oldu mu hiç ?

bende 34. haftamdayım aynı seylerı yasıyorum.normaldır ddıye dusunmek ıstıyorum

8. aydasın göbüşler büyüyo sonuçta, belki kilodandır. bi ihtimalde panik atakta olabilir. en kısa sürede doktorunla görüş :nazar:

Bebeğin büyüyüp akciger ve mide ye yapdığı baskıdan oluyormuş.büyüdükce akcigerler mideyi yukarı itiyormuş.buda nefes darlığı çarpıntı gibi seylere sebep oluyormuş.yatarken 2 sattık kullanılmasını öneriyor doktorlar..

Bebeğin büyüyüp akciger ve mide ye yapdığı baskıdan oluyormuş.büyüdükce akcigerler mideyi yukarı itiyormuş.buda nefes darlığı çarpıntı gibi seylere sebep oluyormuş.yatarken 2 sattık kullanılmasını öneriyor doktorlar..

hmm anladım, teşekkür ederim. gün içinde de olması çok rahatsız edici.

Back
X