Hicmi yok canin peki bebek tutamiyormu hicKızlar hamileyken göğüs uçlarım vardı, ama küçüktü! "Emzirince uçları daha da çıkar belki?" diyordum, fakat yeni Doğum yaptım ve bebeğimi plastik göğüs ucu ile emzirmek zorunda kaldım, çünkü küçük olan uçlar, Doğumdan sonra yok oldular?? Fakat sürekli bunu kullanmakta benim için sıkıntı. Ne yapmam lazım kızlar çok çaresiz durumdayım, bebeğimin buna alışmasını da istemiyorum!! Allah rızası için ne olur bana yardımcı olun
Canım lansinoh markasının ve bir çok markanın göğüs ucu çıkarıcı diye geçen bi aparatı var.. eczanelerde ebebekte bile satılıyor onu dene muhakkak memnun kalırsın çoğu arkadaşım onunla çare buldu bende aldım çünkü aynı sorun bendede var
Ben acilde ebeyim bize çok vaka geliyo göğüs ucu dümdüz olanlar var ve anneler ağlayarak başvuruyor çocuğum aç kalıyo diye biz on dakikada halledip gönderiyoruz. Enjektörle basit bi aparat hazırlayıp anneye uygulamalı gösterip gönderiyoruz birazdan bi tane hazırlayıp resmini atarım eczaneden enjektör alıp halledebilirsin tabi meme ucu da satılıyor ama onuda tutmayan bebişler varÇok çaresiz kaldım inanın ya
Çok çaresiz kaldım inanın ya
Ben acilde ebeyim bize çok vaka geliyo göğüs ucu dümdüz olanlar var ve anneler ağlayarak başvuruyor çocuğum aç kalıyo diye biz on dakikada halledip gönderiyoruz. Enjektörle basit bi aparat hazırlayıp anneye uygulamalı gösterip gönderiyoruz birazdan bi tane hazırlayıp resmini atarım eczaneden enjektör alıp halledebilirsin tabi meme ucu da satılıyor ama onuda tutmayan bebişler var
Kızlar hamileyken göğüs uçlarım vardı, ama küçüktü! "Emzirince uçları daha da çıkar belki?" diyordum, fakat yeni Doğum yaptım ve bebeğimi plastik göğüs ucu ile emzirmek zorunda kaldım, çünkü küçük olan uçlar, Doğumdan sonra yok oldular?? Fakat sürekli bunu kullanmakta benim için sıkıntı. Ne yapmam lazım kızlar çok çaresiz durumdayım, bebeğimin buna alışmasını da istemiyorum!! Allah rızası için ne olur bana yardımcı olun
Bunu ben de cok denedim zamaninda canimi cok yakti bi faydasi olmuyor ki.
Ben acilde ebeyim bize çok vaka geliyo göğüs ucu dümdüz olanlar var ve anneler ağlayarak başvuruyor çocuğum aç kalıyo diye biz on dakikada halledip gönderiyoruz. Enjektörle basit bi aparat hazırlayıp anneye uygulamalı gösterip gönderiyoruz birazdan bi tane hazırlayıp resmini atarım eczaneden enjektör alıp halledebilirsin tabi meme ucu da satılıyor ama onuda tutmayan bebişler var
Bebeğin ismini ne koydun :)
Bebegi emzirirken ucundan ziyada meme ucu ve çevresini kavraması gerekli diye düşünüyorum . Ki emzirme böyle gerçekleşiyor zaten .Ucunu emmiyor çünkü sadece.
Bir kaç denemeden sonra bebişinde alışır, nasıl kavrayacağını çözer.
Bizim meme ucumuz olduğu halde emzirmek için uğraşıyoruz 2 3 gün. Tutmaz diye düşünme yani.
Aklima eski gunlerim geldi. Aglicam simdi. Ben de kizimi hic emziremedim. Benim hic yok.
Canım emzirdikçe çıkar. Bende bir iki defa uç taktim ama bebek ona alışınca daha zor oluyor memeyi tanımasi. Yavas yavas onu bırak. Koyu halkanın tamamını ağzına alması lazım parmaklarinla sıkıştırarak yardımcı ol. Ilk başta cıkmiyor ama emdikce süt geldikce buyuyor ucu. Insallah biran öncr büyür :)
kaynananın adı oldu yani yine.Ben koymadım. Babası koydu. O yönden dertliydik zaten ama "Gülseren" oldu yine kuzucuğumun ismi :)
Bi yap dene umarım işe yarar ben hiç çıkmayan uca rastlamadımYa inanır mısınız gerçekten Allah gönderdi sizi galiba yaaa :) nasıl mutlu oldum şu an bi bilseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?