Göğüs ucu kalkanı için acil yardım

zeynepsrnoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
11
2
1
22
Arkadaşlar yeni doğum yaptım 3 hafta oluyor göğüs ucum çok kötü durumda artık baş edemiyorum o yüzden göğüs ucu kalkanı Alacam ama kullanırken tekrardan ağrı yapıyor mu biliyor musunuz ?

Konuyu takibe alalım şimdiden. Deneyimli yorumları bende okuyayım da aynı şeyleri yaşarım belki.

Bu arada ben gümüş kapaklardan aldım doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başla dediler.

3 dogumdan ikisinde mastit olmayi basarip son dogumda manyak gibi sut sagarak kurtuldum. Ama sanirim mastit degil yara sizinki. Göğüs kalkani harika bir sey ben philips avent kullandim. Cift basligi vardi birinin delikleri kapali digerininki acik. Hangi marka olursa olsun delikleri acik olanlardan alin ve rahat edin. Hava alarak iyilesiyor. Ebebekteki bqby me ya da wee baby gibimsrkalwr vardi sanirim. Internetten de bakabilirsiniz

Konuyu takibe alalım şimdiden. Deneyimli yorumları bende okuyayım da aynı şeyleri yaşarım belki.

Bu arada ben gümüş kapaklardan aldım doğumdan 1 hafta önce kullanmaya başla dediler.
Kesinlikle kullan ihmal etme resmen eziyet oldu benim için hem emzirmek istiyorsun hem istemiyorsun çok kötü bı ikilem

Kesinlikle kullan ihmal etme resmen eziyet oldu benim için hem emzirmek istiyorsun hem istemiyorsun çok kötü bı ikilem
Emzirmeden önce ve hatta sonrasinda her defasinda da silmeden emzirdim anestol disinda hixbir sey rahatlatmadi beni

3 dogumdan ikisinde mastit olmayi basarip son dogumda manyak gibi sut sagarak kurtuldum. Ama sanirim mastit degil yara sizinki. Göğüs kalkani harika bir sey ben philips avent kullandim. Cift basligi vardi birinin delikleri kapali digerininki acik. Hangi marka olursa olsun delikleri acik olanlardan alin ve rahat edin. Hava alarak iyilesiyor. Ebebekteki bqby me ya da wee baby gibimsrkalwr vardi sanirim. Internetten de bakabilirsiniz
Mastit değil çok kötü şekilde yara hatta yarık diyebilirim

Anladim cok gecmis olsun. Anestol pomadı doktor tavsiyesiyle kullandim. Isterseniz deneyin. Ustune diger kremlerden de surebilirsiniz. Garmastan ve diger kremler bende hic ise yaramadi. Emzirirken agliyordum koltuklari tirmaliyordum. Nasil canim yaniyordu ah o gunlerrr

Back
X