Göğüs ucunda hassaslık acı

Hayatt123

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
120
25
13
26
Kızlar adetim cuma günü ama bugün göğüs ucumda aşırı bir hassaslık ve acı var aynı zamanda aşırı tuvalete gidiyorum böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba şimdiden teşekkürler

merhaba canım
yalnızca göğüs ucundaki hafif karıncalanma ve acıyı ben de hissediyorum birkaç gündür ama bugün adet oldum
inşallah seninki gebelik belirtisidir
çünkü adet ve gebelik belirtileri birbirine benzer

Canım benim üzülme sakın strese sokma kendini bu ay kendini mutlu edicek şeyler yap çünkü stres üzüntüde etkilermis en önemlisi sensin unutma yılmak yok yola devam Rabbim en kısa zamanda hayırla Nasib etsin inşallah bebişi insallah canım ya ama ilk defa böyle oluyor daha önce hiç olmamıştı adetlerimi sadece karın ağrısıyla olurdum uclarimda pembe pembe oldu koyu kızarık değişik sabahtan beri acıyor sudyen bile acıtıyor ama adetim cuma günü sabretmem lazım

Normalde adet goreceginiz zaman hassaslasmiyorsa kesin hamilesinizdir. Benim adetim bitmisti.15 gun sonra goguslerim sizliyordu herkes bana dedi ki adet olacaksindir. Adetim yeni bitti dedim gorun bakin kesin hamileyim dedim ve 2 hafta sonrada hamile oldugumu ogrendim.

Yaaa maşallah canım rabbim hayırlı evlat eylesin Rabbim size bağışlasın evladını yok canım hiç böyle olmamıştı adetimi kasık ağrısıyla geçirirdim geçen haftada sık idrara çıkma şikayetiyle doktora gittim ama enfeksiyon veya başka bir sorun cikmadi inşallah hamileyimdir ya adetim cuma günü test yapsam erken olur herhalde değil mi

duacınım canım hadi inşallah hamilesindir
haber ver mutlaka :)

Aminn tsk ederim. Benim normalde adet zamani sag baldirim ve kasiklarim agrir. Pazartesiyi bekleyin bence.

Belirti olsa da hamile olunca daha bir sıkışıyor o göğüsler ve sıkışma ile cok aciyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…