- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Arkadaşlar merhaba nasılsınız benim biraz canım sıkkın oldum olası göğüslerimden aşırı huylanırım kendim bile dokunamam göğüslerimde birkaç tane fibroaodenal kist var düzenli kontrol de olurum zararsız olduğu için müdahale gerekmiyor. Bugün uzanırken göğüs ucum çok kaşındı ve baktığımda göğüs ucumda beyaz sıvı akmış ve kurumuş olduğunu fark ettim, doktor kuzenime fotoğrafını gönderdim ve sıkınca da geliyor mu diye sordu elimle korka korka bastırdım hani sivilce sıkarsın iltihap çıkar ya aynı o şekilde göğüs ucumdan beyaz sıvı geldi biraz değişik kokuyor. Enfeksiyon olmuş olabilir dedi yarın akşam doktora gideceğim bunun için ama tedirgin oldum internetten de bakmak istemiyorum malum internette her şeyin sonu kanserkuzenim antibiyotik kullanman lazım dedi ama gebelik düşünüyorum bat’ıma da daha var bir hafta oldu ki gebeysem antibiyotik kullanmak da zararlı olur. Yaşayan var mı böyle bi akıntıyı
Ben çok evhamlıyımdır bu konuda düzenli kontrollerimi yaptırırım kadın Doğuma da birkaç hafta önce gittim hatta dün smear testi sonuçlarımı aldım çok şükür her şey yolunda görünüyor. Ama böyle birşey görünce o an elim ayağım kesildi fışkırınca. Süt müdür iltihap mıdır bilemiyorum ağrım falan da yok tekrar dokunmaya da korkuyorum göğüslerimi ellemeye çekiniyorum tik oldu resmen. Teşekkür ederim cevap verdiğin içinKan degerlerine baktırmanı tavsiye ederim sanırım hersey yolundaki sut uretimi yapabiliyosun. Telaslanılacak bi durum degil ama bazı degerlerin yuksek cıkabilir kadın doguma gitmeni oneririm. Bendede gebelik olmadıgı halde gogus ucumda herzaman kurumus sut olur degerlerimde gayet normal cok sukur
Bir sorun oldugunu dusunmuyorum yinede kan testleri yaptırmadıysan yaptırmalısın. Rica ederimBen çok evhamlıyımdır bu konuda düzenli kontrollerimi yaptırırım kadın Doğuma da birkaç hafta önce gittim hatta dün smear testi sonuçlarımı aldım çok şükür her şey yolunda görünüyor. Ama böyle birşey görünce o an elim ayağım kesildi fışkırınca. Süt müdür iltihap mıdır bilemiyorum ağrım falan da yok tekrar dokunmaya da korkuyorum göğüslerimi ellemeye çekiniyorum tik oldu resmen. Teşekkür ederim cevap verdiğin için
Genel cerraha mı gitmeliyim yoksa kadın Doğuma mı peki ben göğüs için sürekli genel cerraha gidiyorum çünküBir sorun oldugunu dusunmuyorum yinede kan testleri yaptırmadıysan yaptırmalısın. Rica ederim
Genel cerraha mı gitmeliyim yoksa kadın Doğuma mı peki ben göğüs için sürekli genel cerraha gidiyorum çünkü
Birkaç hafta önce gittiğimde doktor daha yaşın çok genç hemen yapmayalım yeni denemeye başlamışsın birkaç ay daha dene dedi o yüzden kan testi falan almadı keşke yaptırsaydım yaKadın doguma gidin genel bir test ıstediginizi gebelik dusundugunuzu soyleyin gerekli islemleri yaparlar
Arastırma hastaneleri bu konuda cok ilgili ve onceden gitmeni oneririm. Rica ederimBirkaç hafta önce gittiğimde doktor daha yaşın çok genç hemen yapmayalım yeni denemeye başlamışsın birkaç ay daha dene dedi o yüzden kan testi falan almadı keşke yaptırsaydım yazaten adetin 3. Günü gitmek lazım diye biliyorum olmadı önümüzdeki adetimde giderim kan testleri için çok sağolun
Prolaktin hormonunuzun yuksek çıkabileceğini düşünüyorum.gogusle ilgili zaten sıkı takipteymissiniz.prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engel olabilir.eger öyleyse bir ilaç verir hemen düşer değer:) enfeksiyon olsa ağrılı sancılı bir durum olurdu benceBirkaç hafta önce gittiğimde doktor daha yaşın çok genç hemen yapmayalım yeni denemeye başlamışsın birkaç ay daha dene dedi o yüzden kan testi falan almadı keşke yaptırsaydım yazaten adetin 3. Günü gitmek lazım diye biliyorum olmadı önümüzdeki adetimde giderim kan testleri için çok sağolun
Birkaç hafta önce gittim doktor daha yaşım çok genç olduğu için aşırı aceleye gerek yok birkaç ay daha dene olmazsa öyle bakalım stres yapma diyip erteledi zaten adet dönemimde de değildim bakmadı o yüzden kana ama bu ay hamile değilsem adetin 3. Günü gideceğim içim rahatladı iyiki varsınızKadın doguma gidin genel bir test ıstediginizi gebelik dusundugunuzu soyleyin gerekli islemleri yaparlar
Birkaç hafta önce gittim doktor daha yaşım çok genç olduğu için aşırı aceleye gerek yok birkaç ay daha dene olmazsa öyle bakalım stres yapma diyip erteledi zaten adet dönemimde de değildim bakmadı o yüzden kana ama bu ay hamile değilsem adetin 3. Günü gideceğim içim rahatladı iyiki varsınızProlaktinin( süt hormonun) yukselmiş olabilir bir kadin doguma da ugramanizi tavsiye ederim.
Birkaç hafta önce gittim doktor daha yaşım çok genç olduğu için aşırı aceleye gerek yok birkaç ay daha dene olmazsa öyle bakalım stres yapma diyip erteledi zaten adet dönemimde de değildim bakmadı o yüzden kana ama bu ay hamile değilsem adetin 3. Günü gideceğim içim rahatladı iyiki varsınız
Çok sağolun içimi çok rahatlattınız önceki mesajlarda dediğim gibi birkaç önce kadın doğumdaydım ama hem adet dönemimde olmadığım için hem de doktor yaşım daha genç evham yapmayayım diye birkaç ay daha dene olmazsa öyle bakalım dedi ama hamile değilsem baktıracağım kan değerlerineProlaktin hormonunuzun yuksek çıkabileceğini düşünüyorum.gogusle ilgili zaten sıkı takipteymissiniz.prolaktin yüksekliği gebe kalmaya engel olabilir.eger öyleyse bir ilaç verir hemen düşer değer:) enfeksiyon olsa ağrılı sancılı bir durum olurdu bence
Gideceğim mutlaka adetime bir hafta var zaten olursam önümüzdeki hafta gideceğim adetin 3. Günü gel demişti çünküAma git mutlaka hamile kalmaya engel cunku yumurtlamayi da engelliyor.
Kan degerlerine baktırmanın aceleyle bi ilgisi yok canım genel kontrol yaptırmak istedigini belirt ben olumsuz yorum yapmak istemiyorum olumsuz bi durum oldugunuda dusunmuyorum en azından icin rahatlar sende iyiki varsın umarım gebis kalırsın kalırızBirkaç hafta önce gittim doktor daha yaşım çok genç olduğu için aşırı aceleye gerek yok birkaç ay daha dene olmazsa öyle bakalım stres yapma diyip erteledi zaten adet dönemimde de değildim bakmadı o yüzden kana ama bu ay hamile değilsem adetin 3. Günü gideceğim içim rahatladı iyiki varsınız
Rica ederim.evet normal şartlarda yaşınız genc oldugu için bakmaya gerek duymamış olabilir.ama şimdi elinizde bir veri var.gogsumden sivi geliyor dediğimizde yapacağı ilk iş ona baktırmak olacak.hayirli ve sağlıkla evlat diliyorum tez zamandaÇok sağolun içimi çok rahatlattınız önceki mesajlarda dediğim gibi birkaç önce kadın doğumdaydım ama hem adet dönemimde olmadığım için hem de doktor yaşım daha genç evham yapmayayım diye birkaç ay daha dene olmazsa öyle bakalım dedi ama hamile değilsem baktıracağım kan değerlerine
İnşallahKan degerlerine baktırmanın aceleyle bi ilgisi yok canım genel kontrol yaptırmak istedigini belirt ben olumsuz yorum yapmak istemiyorum olumsuz bi durum oldugunuda dusunmuyorum en azından icin rahatlar sende iyiki varsın umarım gebis kalırsın kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?