göğüs ucunun kaşınıp düşmesi :(

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
48
33
Merhaba kizlar ben 23 yaşında bekarim göğüs ucum normalde de pek belirgin degil zaten ama bugunlerde aşırı derecede kaşınıyor ve belli bir süre sonra kopup düşüyor bu neden olabilir ya acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen şimdiden teşekkürler.

ya zaten diger insanlar gibi benimki belirgin degil normal insanlarnki bazen belli olur mesela görürsünüz ama bnimki oyle degil hatta yok bile diyebilirz o derece kucuk kasinincada dusunuyr

ya zaten diger insanlar gibi benimki belirgin degil normal insanlarnki bazen belli olur mesela görürsünüz ama bnimki oyle degil hatta yok bile diyebilirz o derece kucuk kasinincada dusunuyr

Doktora gittin mi? Herkesin başına gelen bir durum değil ki sana cevap verelim. Anca sorarız.

yok hayir yeni olmaya basladi sayilir cok sık sık da olmuyor zaten ay da iki uc defa falan

Yani nasıl düşüyor?? Ucu böyle kum gibi pitir pitir mi dökülüyor?? Yoksa tümden koyu renkli alan mi kopup düşüyor, yara kabuğu gibi??

Mantar kapmış büyük ihtimalle.. egzama da olabilir.. sen zeytinyagi sür göğüs uçlarına ve ilk iş bir doktora git.. O da başka bir merhem verecek.. ama sakin kasıma o bölgeyi.. daha da kötü olur.. inşallah geçer tez zamanda..

Teşekkürler ama o kaşıntı geldigi an cok fena oluyor elimde değil

anlıyorum.. benim de başıma gelmişti bir dönem.. kasiya kasiya sisip dökülmüşler meğer.. çok feci kasindigi takdirde pamuğa alkol ya da elma sirkesi sürüp göğüs ucuma tampon yapıyordum.. rahatlatiyordu.. sonra geçti çok şükür..

evet sonra geri cikiyor belli bir zaman sonra bende anlamadim gitti pamuga kolonya surersemde ozamn aynı etkiyi gosterir sanırım

Bnm de oluyor ama kaşınmıyor ,yani tam ucusanki minik minik gozenekli gibi :(ve az bakim dedim geçen minicik parçalar bir iki tane elime geldi ...alamadım meme ucunun yapısı bu şekildemi sadece bendemi oluyor

ben yapısından kaynaklı diye düşünüyorum hatta özellikle duş aldigim da düşüyor yumuşuyor o yüzden galiba

Back
X