gögüs yarası ve sıcak hava :(

ayza52

❤zuzu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
228
195
23
Merhaba kızlar ,doğum yapalı 8 gün oldu ve gogus uçlarım yara olduğu için bebeğim kan içiyor badem yağı merhem yapmadığım şey kalmadı sadece yumuşadı :( bunun dışında havalar malum sıcak buna rağmen annem ve kv. Sürekli çocuğu sarıp sarmalıyorlar polar battaniyede. Zor vazgeçirdim ,arkamı dönmeye gelmiyor cam pencere kapanıyor hemen zaten doğum sonrası gergin ve hissizim haklılar mı ben mi abartıyorum bilemedim :(:(

Merhaba kızlar ,doğum yapalı 8 gün oldu ve gogus uçlarım yara olduğu için bebeğim kan içiyor badem yağı merhem yapmadığım şey kalmadı sadece yumuşadı :KK43: bunun dışında havalar malum sıcak buna rağmen annem ve kv. Sürekli çocuğu sarıp sarmalıyorlar polar battaniyede. Zor vazgeçirdim ,arkamı dönmeye gelmiyor cam pencere kapanıyor hemen zaten doğum sonrası gergin ve hissizim haklılar mı ben mi abartıyorum bilemedim :KK43::KK43:
Canim cok gecmis olsun. Gogus yarasi bend3 cektim cok iyi bilirim. Cok sey denedim ama hametan krem ve ayva cekirdeginden fayda gordum bitek. Ve korkma Allah in izniyle iyilesiyor dahada olmuyor. Ilk xamanlar gercekten cok zor ben doktora gitmeyi dusunuyodum artik psikolojim cok bozulmustu. Ne zaman 2 aylik olduk o zaman kendime tam manasiyla geldim.
Kv ne gelince sen ne desende bos. Doktora kontrole goturdugunde onuda gotur polar battaniyeye sariyoruz vs anlat iyimi gibilerinden dr. Zaten yapmayin dicektir o zaman belki vazgecer. Bu havalarda cocuk mahvolur.

Canim bende pamugu zeytinyagina batiriyodum ama pamuk baya cekene kadar sonra gogus ucuma koyuyodum pamugu sutyenimin icine emzirmedigim surelerdr bu sekilde duruyodum bi dene istersen ayni senin gibiydi goguslerim bu sekilde iyilesti krem falan ise yaramadi bende

Herşeyi yapıyorum sürekli nemli tutuyorum ,çocuk kan kusunca aklım çıktı birşey oldu die :'(herkes aynı dertten muzdarip sanırım :( kv gelince annemde ona uyuyor doktor ebe herkes aynı şeyi söylüyor da anlamıyorlar anneme laf söylerim ama kv hemen triplere giriyor .kv ikide bir kundak yapıyor ben yüzüne dokunsun dedikçe eldiven takıyor 2 ağlasa hemen üşüttün yok gazını çıkarmadın bıd bıd tepemde çocukluğumdan beri bakmadığım kuzenim kalmadı kara cahil değiliz ki ,yonacağım artık :(

Herşeyi yapıyorum sürekli nemli tutuyorum ,çocuk kan kusunca aklım çıktı birşey oldu die :'(herkes aynı dertten muzdarip sanırım :KK43: kv gelince annemde ona uyuyor doktor ebe herkes aynı şeyi söylüyor da anlamıyorlar anneme laf söylerim ama kv hemen triplere giriyor .kv ikide bir kundak yapıyor ben yüzüne dokunsun dedikçe eldiven takıyor 2 ağlasa hemen üşüttün yok gazını çıkarmadın bıd bıd tepemde çocukluğumdan beri bakmadığım kuzenim kalmadı kara cahil değiliz ki ,yonacağım artık :KK43:

Allah yardımcın olsun çok zor zamanlar, benim denemediğim şey kalmadı tek çare zaman oldu malesef :( yaralı bir göğüsle emzirmek doğumdan daha zor, seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bu günler geçiyor yani açık tutmaya çalış göğsünü

Allah yardımcın olsun çok zor zamanlar, benim denemediğim şey kalmadı tek çare zaman oldu malesef :( yaralı bir göğüsle emzirmek doğumdan daha zor, seni çok iyi anlıyorum ama geçecek bu günler geçiyor yani açık tutmaya çalış göğsünü
Sürekli badem yağı sürüp nemli tutuyorum yara değil nasır oldu neredeyse mosmor geziyorum ama yapacak birşeyde yok emmeden uyumuyor küçük mamun

Sürekli badem yağı sürüp nemli tutuyorum yara değil nasır oldu neredeyse mosmor geziyorum ama yapacak birşeyde yok emmeden uyumuyor küçük mamun

Ben sana duyduklarımı yazayım deneyebildiğini dene, ben birçoğunu denedim fayda görmedim belki sen görürsün. Tabiki ayrı ayrı denemen gerekiyor :) :)
  1. Zeytinyağını ısıtıp soğuyunca sürmek
  2. Soğan sürmek
  3. Ayva çekirdeğini gülsuyunda bekletip kremsi olunca sürmek
  4. Lansinoh krem
  5. Tahinın üstünde biriken yağı sürmek
  6. Aleovera bitkisinin ( çiçekçilerde varmış) ucunu kırarak içinden çıkan sıvıyı sürmek
  7. Sarı kantaron yağı sürmek
  8. Fucidin krem, travazol krem, hametan krem, fito krem ( Dr'a danışarak kullanmak gerek, bana hametan fito ve travazol vermişti ama benim mastit de olmuştu fayda etmemişti de zaten ama fayda gördüm diyen de çok)
  9. Zaman ( bu en etkilisi :)) ( en geç 2,5 aya geçiyor )
Allah yardımcın olsun

Ben
Ben sana duyduklarımı yazayım deneyebildiğini dene, ben birçoğunu denedim fayda görmedim belki sen görürsün. Tabiki ayrı ayrı denemen gerekiyor :) :)
  1. Zeytinyağını ısıtıp soğuyunca sürmek
  2. Soğan sürmek
  3. Ayva çekirdeğini gülsuyunda bekletip kremsi olunca sürmek
  4. Lansinoh krem
  5. Tahinın üstünde biriken yağı sürmek
  6. Aleovera bitkisinin ( çiçekçilerde varmış) ucunu kırarak içinden çıkan sıvıyı sürmek
  7. Sarı kantaron yağı sürmek
  8. Fucidin krem, travazol krem, hametan krem, fito krem ( Dr'a danışarak kullanmak gerek, bana hametan fito ve travazol vermişti ama benim mastit de olmuştu fayda etmemişti de zaten ama fayda gördüm diyen de çok)
  9. Zaman ( bu en etkilisi :)) ( en geç 2,5 aya geçiyor )
Allah yardımcın olsun
bunları almaya kalkana kadar sömürsün çocuk beni :Dbadem yağı iyi geldi biraz ,ilk hafta bepanthol,badem yağı,pomat karıştırdım biraz düzelince badem yağına devam ettim:)gece uyku sersemi ilacı silmeyi unutuyordum da:D

Back
X