göğüslerim kocaman oldu pişik oluyor yardım edin!

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.698
37.029
1.123
39
Kızlar merhaba,iyiki siz varsınız aklıma bişey takılsa hemen buraya soruyorum.göğüslerim hamilelik öncesinde de küçük değildi,85 beden kullanırdım,şu an 29 haftalık hamileyim 90 bedenden taşıyorlar.göğsümün tam ortasında kırmızı bir çizgi oluştu,kaşınıyor ve en kötüsü koku yapıyor.akşam duş alıyorum,sabaha göğüslerimin ortasından koku geldiğini hissediyorum.sizce ne yapabilirim ?çok rahatsız ediyor bu koku beni.:12:

Talk pudrası.Benim de zaten büyüktü iyice büyüdüler.Gece ben de özellikle yan yattığım için sıkışıp terliyolar.Bende öyle koku falan olmuyo ama pudra iyi gelecektir.

sağol canım,1-2 defa ddenedim pudrayı ama sanki yapış yapış oldu gibi geldi.devam ederim olmazsa artık.

Bir de karbonatı deneyin. Ben koltuk altımda kullanıyorum. Ter kokusuna kesin çözüm. Karbonat bir çok kokuyu dezefenkte ettiği için iyi gelecektir. Çöp kovalarının dibine bile döküyorlar kokmasın diye..

aynı dertten ben de muzdaribim. benim de göğüslerim aşırı büyüdü ve terleme sonucu koku oluyor. bundan çok rahatsız oluyorum. karonatı deneyim bari

sağolun kızlar yalnız karbonatı nasıl kullanacağım tam olarak anlayamadım.pudra gibi direkt sürerek mi?

aslında bende şuanda 85-90 takıyorum ama senin değiminle çok da büyük olduğunu düşünmüyorum canım yani normal bence arası terliyor ama ben pek rahatsız olmuyorum bebek kokusu gibi gelio bana:) sen rahatsız oluyosan pudra kullan ama pudra da sivilce yapıyor diye duydum kimisi siv,lceyi ömler diyor kimisi siivilce yapıyor diyor ben de anlamadım gitti

Son düzenleme:
aslında bende şuanda 85-90 takıyorum ama senin değiminle çok da büyük olduğunu düşünmüyorum canım yani normal bence arası terliyor ama ben pek rahatsız olmuyorum bebek kokusu gibi gelio bana:) sen rahatsız oluyosan pudra kullan ama pudra da sivilce yapıyor diye duydum kimisi siv,lceyi ömler diyor kimisi siivilce yapıyor diyor ben de anlamadım gitti

canım eskisine göre 2 beden kadar büyüdüğü için zorlanıyorum muhtemelen,dediğin gibi pudra rahatsız etti beni de ne yapmalı bilmiyorum.

canım eskisine göre 2 beden kadar büyüdüğü için zorlanıyorum muhtemelen,dediğin gibi pudra rahatsız etti beni de ne yapmalı bilmiyorum.

sivilcemi yaptı canımm...
valla en doğal yolu siliceksin canım bir temiz bezle falan ıslak alkolsüz ıslak mendil al oranın terlediğini hissedikçe sil yani

sivilce yapacak kadar kullanmadım ama yapışık yapışık,peçeteyi sürdüğümde uzun uzun sünen şeyler oldu.kalıntıları terle birleşince öyle oldu herhalde

sağol we_ra,en kısa zamanda deneyeceğim.
başka önrisi olan var mı,bepanten işe yarar mı acaba?

krem daha çok terletir. muhtemelen hamileliğin hassasiyetiyle koku kötü gibi geliyordur. karbonat doğal ve sağlıklı. bir de en azından yatarken göğüslerin arasına yumuşak, tülbent kumaşı gibi bir kumaş koyun ki teması,sürtünmeyi kessin,pişik olmasın.

bende pişikten çok çektim yazın. çok acı veriyor. benimkiler zaten 90 numaraydı doğum sonrası 110 falan olmuştur rahat. meme arasını sürekli kuru tutmak zorundasınız yoksa kaçınılmaz sonuç pişik oluyo.

evet glupglup,bendeki de kaçınılmaz son malesef...

benimde 85 ti şuan 95 oldu çok şükür pişik yok ama iri gögüs çokkkk zorrrr Allah yardımcımız olsun şimdi göbekle pek ilgi çekmiyor zayıflayınca(doğum sonrası) napcam bilmiyorum :(

ya benim göğüslerim 75numara büyük geliyorduu hala birazda olsa büyük henüz tık yok büyümüyorlar 24 haftalık hamileyim ne zamn büyürr:((

ya benim göğüslerim 75numara büyük geliyorduu hala birazda olsa büyük henüz tık yok büyümüyorlar 24 haftalık hamileyim ne zamn büyürr:((

Allah Allah,demek ki fark ediyor kişiye göre..benim 3. ayda dev gibi oldular,beyaz gömleklerimi falan giymedim baya baya belli oluyordu dar gömlerin üstünden..bişey diyemeyeceğim canım sana,belki yapıyla alakalıdır,adet zamanlarında falan da büyüme olmuyor mu?

benimde büyüdüler çarşamba doğum yapıcam ama felaket büyüdüler benimde leke oldu göğüsümün arası birleştiğinden koku inanılmaz derecede siliyorum devamlı arasına peçete koyuyorum artık bişi sorucam bu karbonat dediğiniz yemek sodası demiii

evet derya yemek sodasından bahsediyor arkadaşlar

Back
X