Göğüslerimdeki ağrı neredeyse bitti :/

Leviosaa

Gül, güldür, güzelleştir 🪷
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
1.421
1.436
63
28
Kızlar merhaba, 9 aralık son adet bitiş tarihi ve nasip olmazsa bat 29 aralık. Yaklaşık 1 haftadır göğüslerim gergin ve ağrılıydı. Ama bugün ağrısı bitti gibi bir şey, ve gergin değil acaba hamilelik yok mu demek bu. Nolur yardımcı olun

Herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi ki ama ben acısı geçtikten 2 gün sonra regl oluyorum

Bat yaklaşmış test yaptınız mı hiç

Herkeste aynı olacak diye birşey yok tabi ki ama ben acısı geçtikten 2 gün sonra regl oluyorum
Balım işin tuhafı 27 yaşındayım, asla göğüs ağrısı çekmedim. Ne regl öncesi ne regl sonrası. Zaten en çok da içime bu şüphe düşürdü. Göğüs ağrısı nedir bilmezdim :/

2 gün önce aynı şeyi yaşadım ne yazık ki regl oldum

Bat yaklaşmış test yaptınız mı hiç
Evet 2 gün önce idrar testi yaptım ama gece 1 falandı, evde vardı dayanamayıp yaptım negatif çıktı. Aldım birtane daha yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım ama göğüslerim indi ağrı kesildi, kimyasaldı da acaba adetimle sonlanacak mı bilemiyorum üzülmeye başladım

Nasıl ya :))) hiç mi acımadı
Enteresan
Her zaman olmaz ama 3 ay ağrımasa 4.ay kesin ağrır benim.

Nasıl ya :))) hiç mi acımadı
Enteresan
Her zaman olmaz ama 3 ay ağrımasa 4.ay kesin ağrır benim.
Yok işte maşallahı var o konuda. Göğüslerim hayatım boyunca ilk kez bu ay ağrıdı, sallanıcaklar diye korkumdan yürümüyordum yani o kadar, sallandıkça acıyordu

Kimyasal olması için reglin gecikmesi lazım. Göğüs acıması illa gebelik anlamına gelmiyor. Benim bekarken de çok acırdı. Yumurtlamadan sonra vücudun gebeliğe hazırlanma aşamasında oluyor. Bakıyor ki bebiş yok. Acı diniyor,regl gelmeye hazırlanıyor. Ama durun bakalım belki sizde öyle olmaz

5 aralık başlangıç pamuğum
18 Aralık yumurtlama gününüz varsayabiliriz döngünüz 28 günde bir ise şayet. Yani varsa bir gebelik döllenme aşamasında olabilirsiniz benimde döllenme aşamasında (hiç göğüs ağrısı yaşamam adet öncesi yada adet içerisinde) göğüs ağrılarım başladı hamile olduğumu düşündüm bitmedikçe de hamileyim dedim ama geç yumurtlama sebebiyle rahme yerleşme de geç gerçekleştiği için bebişi geç öğrendim 2.5 ay boyunca da bu göğüs ağrısı bitmedi. Şuan gebelikte 3 ay 10 gün oldu artık daha az belki ağırlaştığı için artık ben ağrısını hissetmiyorum alıştım. Tavsiyem Ocak 1 yada 2.haftası idrar testi yapmanız.

Amin inşallah sağlıklı hayırlı gebelikler geçiririz :* geç olsun güç olmasın

O kadar sevindim ki <3 Allah analı babalı sağ salim büyümeyi nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına . İnşallah adet olmam da her türlü teste hazırım kan idrar hiç farketmez

Ama döngüm 24 günde bir, ayın 15 i yumurtlamam oldu, ovulasyon testiyle de kontrol ediyorum

Ama döngüm 24 günde bir, ayın 15 i yumurtlamam oldu, ovulasyon testiyle de kontrol ediyorum
Sorun yok gene dediğim tarihlerde idrar yapın net şekilde sonuç alacaksınız. Silik falan da çıkmayacak gebelik varsa kaset testte görünür ikinci çizgi bulursunuz.

Bir de mesajını tekrar okudum merak ettim, göğüs ağrın hep aynı şiddette miydi yoksa adete yakın daha fazla veya azalma oldu mu

İçime su serptin ya <3 B) çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…