Göğüslerimdeki ağrı neredeyse bitti :/

Bir de mesajını tekrar okudum merak ettim, göğüs ağrın hep aynı şiddette miydi yoksa adete yakın daha fazla veya azalma oldu mu
İlk 1 hafta hafif seyretti buda tahminimce döllenmenin ilk haftasıydı. 2.hafta daha acı verici olmaya başladı. Meme ucum yoktur benim o çıktı, kenar halkalarım genişlemeye memelerim büyümeye başladı. 2.haftanın sonunda idrar testi ile gebelik öğrendim. Ben adet gecikmesi yaşadım adet öncesi hiç bir belirtim yoktu.

Adet olacağınız anlamına gelir. Adetten bir iki gün önce, bazen de adet günü göğüs ağrılarım geçer benim.

Adet olacağınız anlamına gelir. Adetten bir iki gün önce, bazen de adet günü göğüs ağrılarım geçer benim.
Ama siz sanırım her ay olmasada göğüs ağrısı yaşıyorsunuz, ben ömrümde ilk kez göğüs ağrısı yaşadım, dokunamıyordum bile ve sütyenlerimin içine giremedim çok büyümüşlerdi

Evet öyle olup adetten bir iki gün önce geçiyor. Gebelik olunca geçmiyor hiç. Daha önceki iki gebeligimde de hep devam etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…