göğüslerimmmm

nio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.523
1.611
198
Hanımlar 36+0 gebeyim.
gebelikten önce göğüslerim 90 bedendi dolgundu...
şu an sanırım 100 filan :18:
son 1 ayımdayım acaba göğüslerim daha da büyür mü?
emzirme sütyeni aldım, bir iki daha edinmek istiyorum yıkayıp bavuluma koyucam ama acaba büyüme son aya kadar devam eder mi??
emzirme sütyeni almak için son 2 haftayı mı bekleyim şu an elimde 2 tane var eski sütyenlerim zaten zor oluyor ne yapsm ki :44:

emzirme sütyenini yanı sıra bu penye sütyenler oluyor ya onlardan çok kullandım ben süt dolar memişler bi beden büyük almanı tavsiye ederim.
emzirme sütyenleri daha pahalı oluyor onlara göre
penyeler hem fiyat olarak uygun hem de aynı işi görüyor

:92:

malesef oldukça fiyat farkı var, ama burada bir gebe mağazası yarı yarıya fiyat indirimi yapmış
40 tl den 20 e düşmüş, o penye sütyenler beni kesmiyor ne yazık ki sarkma olmasından endişe ediyorum :18:
göğüslerim büyük sarkarsa hiç hoş olmaz o nedenle canım burnuma gelsede hep taktım sütyen 8 ay boyunca
yalnız son 2 ay gece çıkardım
bakalım inşallah işe yarar..o penyelerden belki yatarken takarım sadece
ha bu arada bu indirimde ki sütyenler alttan desdekli filan penye değil

alıntılamayı unutmuşum pardon

hamilelikte daha da büyümez ama ilk aylar emzirirken kesin büyür.Hemen alma

Ablam bi büyüğünden 2 kendi bedeninden iki tane almıştı. Biraz daha büyür sanırım seninkiler hatta emzirirken de büyür ama bi kaç ay sonra biraz daha küçülür sanıyorum. O zaman küçükleri kullanırsın. Sonuçta 2 seneye kadar yolu var emzirmenin hep kocaman kalacak değiller.

Son hafta falan deilde ilk emzirdikten sonra, amanııııınn kocaman oluyolar.. Süt iniyo işte o zaman.. Bence iki tane yeter.. Hastaneden çıkınca al.. Bebeğin hayırlı ömürlü olsun şimdiden.. Rabbim bir nefeste kurtarsın senide..

ben 75 b kullanıyorum normalde. yani 85e falan denk geliyor. doğuma kadar 75 c ve 75 d ye kadar çıktım. daha buyugu de yoktu kalıplı olarak. emzirme sutyenini ve atletini de en buyuk beden olan 100 aldım çüş dedim kendime, yani o kadar da büyük değildi önce, normali daha büyük olanlar napacak dedim
karnım çıkana kadar ve doğumdan sonra Hollanda ineği gibi dolaştım aylarca. çok kötü görünüyordum. eski haline dönecek mi en korkunç soruydu kafamdaki. şükürler olsun döndü. şimdi 4. buçuk aylığım yine, gardrobun en dibindeki 75 d yle birlikteyiz tekrardan. bu sefer endişeli değilim

haklısın bak buda çok mantıklı hep büyük kalmıycak yaaa..en azından aldıklarım çöpe gitmez

bende bir zamanlar 75 dim kilo aldım 85 -90 oldum şimdi hamileyim 100 - 110 mu alayım bende oyyyy ne olacak bu koca memişller 75 li günlerimi özledim.

ben küçük bir ilçede yaşıyorum ancak şehre gidince alışveriş imkanım oluyor
o nedenle alışveriş için 1 ay bekliyorum

Allah razı olsun dileklerin için teşekkür ederim
bunu hiç bilmiyordum herkes aynı şeyi söylüyor emzirince büyüyor diye bakalım

90 bedenden memnundum göğüslerim dolgundu güzeldi ama şimdi 100 oldular
ha gayret 1 ay kaldı derken birde emzirirken büyüyeceğini öğrendim
en azından eski haline dönüyormuş
içim bi nebze ferahladı
bir beden büyük alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…