Off üzerine bir soğuk su içilir yani diyorsunuzBeyaz çatlakların tedavisi yok maalesef
Aslında trendyolda falan bunun için serumlar vs var. Ben denemedim ve deneyen kimseyi tanımıyorum ama belki işe yarar. Bu kadar rahatsızsanız bence bir bakın derim. Yorumları da çok güzel olan ürünler mevcut. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.Off üzerine bir soğuk su içilir yani diyorsunuz
kırmızı, morlar için var mı?Beyaz çatlakların tedavisi yok maalesef
Evet,çatlaklar beyaza dönmeden tedavisi mümkün ☺kırmızı, morlar için var mı?
Bence sağlık olsun diyelimOff üzerine bir soğuk su içilir yani diyorsunuz
aa nasıl? gebelik dolayısıyla karnımda ve iç bacaklarımda çok çatlağım varEvet,çatlaklar beyaza dönmeden tedavisi mümkün ☺
Yüzde yüz silinmesini beklemeyin ama
Tamam ben bir bakayım, teşekkürlerAslında trendyolda falan bunun için serumlar vs var. Ben denemedim ve deneyen kimseyi tanımıyorum ama belki işe yarar. Bu kadar rahatsızsanız bence bir bakın derim. Yorumları da çok güzel olan ürünler mevcut. Hemen umutsuzluğa kapılmayın.
Aslında beyaz olanların da tedavisi var, etki veriyor ama yeni olmuş kırmızı çatlaklar kadar değil. Benim de göğüslerimde çatlak var, beni de aşırı rahatsız ediyor, çatlak tedavisi olmayı düşünüyorum zaten. %60-70 arasında sonuç veriyormuş, o bile yeter bana. Çok derin değilse çatlaklar emin olun ki başarılı bir sonuç alınıyor.Off üzerine bir soğuk su içilir yani diyorsunuz
Önerebileceğiniz sayfalar vs. varmı?Aslında beyaz olanların da tedavisi var, etki veriyor ama yeni olmuş kırmızı çatlaklar kadar değil. Benim de göğüslerimde çatlak var, beni de aşırı rahatsız ediyor, çatlak tedavisi olmayı düşünüyorum zaten. %60-70 arasında sonuç veriyormuş, o bile yeter bana. Çok derin değilse çatlaklar emin olun ki başarılı bir sonuç alınıyor.
Sayfa derken bu işi yapanlar mi? Güzellik salonlarından uzak durun, dermatolog doktorların kliniğine gidin.Önerebileceğiniz sayfalar vs. varmı?
Evet bende de %60 bile olsa çok memnun kalırım. Başka birde goğüs dekolte bakımı nasıl olur diye araştırıyorum bu aralar.
Ha birde yeni kırmızı çatlaklarım da oluşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?