Göğüste kalan süt bozulur mu

alya3357

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2025
7
4
1
26
Merhaba anneler acil yardiminiza ihtiyacım var kızım 15 aylık süt içiyor normalde gece çok sık kalkmaya başladı gün içinde sürekli süt içmek istiyordu bende sütten kesmek istedim ilk birkaç gün göğsümdeki sütü şağdim en fazla 1 hafta olmuştur dün gece çok şiddetli bir şekilde meme meme diye galdi bende dayanadim verdim süt bozulurmus bende yeni öğreniyorum gayet güzel içti bu arada sizce bozulmuudur süt birde sütten kesmek için aceleme ettim çok kararsızım sürekli süt istediği için yaptım aslında yemeğini daha güzel yesin diye aklım çok karışık lütfen yardımcı olun

1000072598.webp

Yani sağsaydınız iyi olurdu ama kusma olmadıysa bir sıkıntı olacağını sanmıyorym. Ben de bir gece meme acısına dayanamayıp oğlanın ağzına vermiştim😂
Tadına baktım bu arada acılık falan yoktu birde acaba sütten kesmek için acele falan mı ediyorum gerçekten çok zorluyordu beni gece sürekli süt için kalkıyordu şuanda da kalkıyor ama sallıyorum geri yatıyor

Tadına baktım bu arada acılık falan yoktu birde acaba sütten kesmek için acele falan mı ediyorum gerçekten çok zorluyordu beni gece sürekli süt için kalkıyordu şuanda da kalkıyor ama sallıyorum geri yatıyor
Bir şey olmaz ya :) alışır 1-2 hafta en fazla zorlanırsın. Yemesi güzelse gece emmesini tatlı niyetine yapıyordur bıcırık. Sağlıkla büyüsün❤

Gece emzirmesini kesseniz bir süre gündüz vermeye devam etseniz daha iyi olurdu. Yine de baya büyütmüşsünüz minnoşu, siz daha iyi bilirsimiz annesi olarak.

Gerçekten çok zorlanıyorum zaten bu sürecte süt olunca yemek istemiyor fazla bende sütten kesince daha güzel yer diye düsündum
Bir anne olarak çocuğun için en iyisini düşüneceğinden eminim. Hiç emziremeyenler, meme reddi yaşayanlar bile var. Sen 15 ay uygun görürsün başkası 3 yıl bu size bağlı.

Back
X