Göğüsten süt gelmesi

Cakiltasi18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2022
258
64
48
28
Merhaba hanımlar biz bir senedir çocuk için uğraşıyoruz. Dün göğsümü sıkınca sütümsü bişey geldiğini gördüm ve araştırma yaptım prolaktin hormonunun yüksekliği ile ilgiliymis buda gebeliğe engelmis. Fakat geçen adetimin dördüncü gününde hormon testi yaptırdım ve prolaktin 17 çıktı. Sizce neden olabilir çok ufak bı damla geldi tekrar test yaptırmalı mıyım lütfen yardimci olun. Hormon testi sonuclarimida ekliyorum

Eklentiler

• IMG_20230207_090815.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20230207_090724.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 108
Canim gecen ayla bu ay bir olmaz bebek olsun diye sitrese girdiysen zaten o hormon hemen yukseliyor sut geldiyse bence birkez daha test ver net olsn o hormon yuksekse cocuk olmuyor zaten suan bende budurumdayim adetin ucuncu gunu git sen yine

Sağol canım bende onu merak ediyordum aydan aya değişiyor mu diye bugün de baktım gelmedi zaten çok çok azdi bi damla bile yoktu aslında ama geldi yani. Cevabın için çok teşekkür ederim diğer hormon değerlerinden anlıyorsan bi yorum yapabilir misin

Canim valla okadr arasdirdim ki inan az kaldi doktor olmama at bildimi soylerim ama sut geliyorsa testini yapdit mutlaka

LH hormonuna bakmadilar mi

adetin 3. gunu bu hormona da bakilmali. Testesterona nicij bakildi ben de onu anlayamadim size soylediler mi
Hayır henüz gidip göstermedim. Evet bende bakıyorum insanlarınkine amh bakılmış lh bakılmış benimkinde yok. Özelde yaptırdım belki tekrar para almak için ikinciye isteyecek o yüzden olabilir aklıma öyle geldi

Prolaktin sonucunu düşüren var mi . prolaktin yüksekliği yumurtalari da etkiliyomus diye duydum .

Nasıl bir kür yaptınız acaba .bende dostinex aldm daha önce de kullanmistim .peki yumurta rezervi artar mi sizce veya yanlış çıkabilir mi hiç duydunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…