Evliyim ama henuz hamilelik ve doğum yaşamadım 2 gündür iki göğüsümdende süt geliyo fışkırırcasına 2 tane ilaç kullanıyorum muhtemelen onlardan kaynaklı hormonlarım bozulduu süt dolu olunca gögüsüm ağrıyo sıkıp boşaltınca rahatlıyorum ama 10 dk sonra yıne doluyo sıktıkça kanalların açılacağını soylediler sütü kesmek için ne yapabilirim
Hastaneye gitmelisiniz mutlaka. Prolaktin hormonu fazlalaştığı zaman kadının göğsünden süt gelir. Ayrıca Prolaktin hormonu yüksek olan kişilerin gebe kalmada sorun yaşadığı bilinir. Mutlaka hormon testinize baktırın, ayrıca göğsünüzü hususi sıkmayın süt geliyor diye.
süt değil o prolaktin hormonu yüksekliğinden olur çok tehlikeli hemen doktora gidin
ayırıca
testere dişli civan preşemi çayı alın adetinizin 3. günü günde bir barkdak için bu olay böyle 15 devam ettirin bır hafta ara verın tekrar devam ettırın bana dua edersınız doktorun verdıgı ılaclar cok agır ve omur boyu kullanmak gerekır ama bu ay düzene sokar sonrasında ara ara bıle ıcsenız fayda eder.
geçmiş olsun
soracağınız özel bir şey olursa mesaj yazabilirsiniz
Evliyim ama henuz hamilelik ve doğum yaşamadım 2 gündür iki göğüsümdende süt geliyo fışkırırcasına 2 tane ilaç kullanıyorum muhtemelen onlardan kaynaklı hormonlarım bozulduu süt dolu olunca gögüsüm ağrıyo sıkıp boşaltınca rahatlıyorum ama 10 dk sonra yıne doluyo sıktıkça kanalların açılacağını soylediler sütü kesmek için ne yapabilirim