• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gojane.com dan alışveriş yapan var mı?

Kızlar bende verdim sparişlerimi bakalım ne zaman gelecek... 6 çift ayakkabı 1 tane de far spari verim hepsi 131 dolar tuttu umarım gümrük sorunu yaşamam dua edin bana:2:

Kızlar bende verdim sparişlerimi bakalım ne zaman gelecek... 6 çift ayakkabı 1 tane de far spari verim hepsi 131 dolar tuttu umarım gümrük sorunu yaşamam dua edin bana:2:

şimdiden güle güle kullan canım biz de vericez arkadaşımla ama gümrüğe takılır diye korkuyoruz. gelince kaliteleri hakkında bilgilendirirsen sevinirim :61:

Merhaba kızlar, ayakkabılarım bugün geldi. Hepsini beğendim resimde nasıl görünüyorsa aynen o şekilde geldi. Hatta 1 tanesini resimdekinden daha çok beğendim :) ben normalde 37 numara giyiyorum nine west ayakkabılarda 6 numara (topuklularda) oluyor. Ama bazılarım 37 giyiyorsa 6 bazıları 7 numara olur diyordu bende ortası oldun fiye 6.5 spariş verdim :) sadece 2 tanesinde sorun yaşadım oda sorun sayılmaz 1 tanesi çok hafif büyük oda önü açık ve topuklu olduğu için ayaklarım fazla öne kayıyor o nedenle diğeri fazla topuklu 13 cm felan:1: o biraz büyük işte yarım numara hani nerdeyse 1 numara büyük gibi ama onunda topık kısmına taban yerleştireceğim halolu yani. Ama bir dahaki sefere fazla topukluları 6 numara alırım. biraz sıkma olsada büyütmesi kolay olur...

güle güle kullan spidicim :)))) peki farıda alabildinmi yeni yasalara göre kozmetik ürününü sokamıyorsun ülkeye :(((
resimlerinide eklersen çok sevinirim :)

Teşekkür ederim...
Evet canım farı aldım, hemde 3 $ bile değildi :) küçük birşey bekliyordum açıkcası ama gerçekten bütük ve güzeldi. Sürülümü felan gayet iyi yani aman allahım birşey değil tabi ama avon gibi markalarla denk diyebilirim... Resimleri eklerim canlarım tamam...

Kızlar size önce sitedeki resimleri ekliyorum, sonra kendi ayakkabılarımı böylece resimle gelen ürünler aynımı anlamış olursunuz. Fakat ben pc nin kamerasıyla çektiğim için pek net değiller gerçekte daha iyi gözüküyorlar.

$gojane_2154_2918142043.webp$gojane_2154_2030573228.webp$img-thing.webp$AAAADPw4YJEAAAAAATW1Zg.webp$gojane_2154_2226204905.webp$bamboo-coladatrece_03.webp

Bunlarda benim çektiklerim...

$Image546.webp$Image541.webp$Image544.webp$Image547.webp$Image545.webp

Bu kadar :16:

Bu konuyu beğendim hemen abonelerime ekliyorum :) Tecrübeleriniz ve paylaşımlarınız Çok iyi Çok yardımcı olucak yurt dışından alışveriş yapmaya çekinenlere ve bana :)

Kızlar size önce sitedeki resimleri ekliyorum, sonra kendi ayakkabılarımı böylece resimle gelen ürünler aynımı anlamış olursunuz. Fakat ben pc nin kamerasıyla çektiğim için pek net değiller gerçekte daha iyi gözüküyorlar.

Eki Görüntüle 186097 Eki Görüntüle 186098 Eki Görüntüle 186096 Eki Görüntüle 186099 Eki Görüntüle 186100 Eki Görüntüle 186101

Eki Görüntüle 186105 Eki Görüntüle 186107 Eki Görüntüle 186103 Eki Görüntüle 186102 Eki Görüntüle 186106

güle güle kullan süper görünüyorlar canım :)

Eki Görüntüle 186097 Eki Görüntüle 186098 Eki Görüntüle 186096 Eki Görüntüle 186099 Eki Görüntüle 186100 Eki Görüntüle 186101

Eki Görüntüle 186105 Eki Görüntüle 186107 Eki Görüntüle 186103 Eki Görüntüle 186102 Eki Görüntüle 186106

canım bana nasıl yardımcı oldun anlatamam çünkü beyaz platformu istiyodum ben de gerçek halini görmüş oldum sayende çok teşekkürler bilgilendirme için güzel günlerde kullan :52:

Rica ederim canım, ben 6.5 numara aldım normalde 37 giyiyorum ama 6 numarada alsam olumuş çünkü eri olduğu için esneme payı mutlaka olacak...

sitedeki ayakkabılar gerçekten hoş sizler gibi biraz cesaretli olsam sipariş verirdim ama ayakkabı numarasında kesin sorun yaşarım :68: ayakkabılar çok uygun fiyatlı ama elbiseler pahalı

Back
X