Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladığım kadarıyla henüz hiçkimse kullanmamış ben bugün sipariş ettim kullanıp sonuçlarını sizlere bildireceğim umarım olumlu sonuç alırım reklamlarında Japon mucizesi yazıyor ama ben sipariş ettikten sonra aradılar beni ve kremin Alman yapımı olduğunu söylediler ben reklamda Japon ürünü olduğu belirtiliyor dedim ama pek inandırıcı yanıt alamadım.Biraz midem bulandı ama bakalım göreceğiz sonucu
Canim kullanmaya basladinmi?? Ilk günden itibaren gergin his oluyomus, sendede oldumu?? Bilgi verirsen sevinirimAnladığım kadarıyla henüz hiçkimse kullanmamış ben bugün sipariş ettim kullanıp sonuçlarını sizlere bildireceğim umarım olumlu sonuç alırım reklamlarında Japon mucizesi yazıyor ama ben sipariş ettikten sonra aradılar beni ve kremin Alman yapımı olduğunu söylediler ben reklamda Japon ürünü olduğu belirtiliyor dedim ama pek inandırıcı yanıt alamadım.Biraz midem bulandı ama bakalım göreceğiz sonucu
Merhabalar 10 gündür kulalanıyorum hiçbir etkisi yok iki kutu aldım biri bitmek üzere digerini iade edetmeyi düşünüyorum kesinlikle tavsiye etmiyorumArkadaşlar Goji krem kullanan varmı? Reklamlarını gördüm inanılmayacak kadar etkili ve mucize olarak gösteriliyor.14 günde kırısıklıgı tamamen yok etmeyi vadediyor.Çok inandırıcı gelmedi bana eğer kullanıp tecrübe eden varsa paylaşabilirmi acaba?
Kremini nasıl yaptın pekiBen kendim yaptım ve sonuçtan memnunum. Asla hazır krem ya da herhangi pahalı marka ürün kullanmıyorum. Unutmayın ki yiyemiyeceğimiz hiçbir şeyi yüzümüze,cildimize sürmeyelim...
biraz erken oldu ama kusura bakma bir avuç dolusu goji berry robotta veyahut kahve öğütücüde parçaladım, bu aşama biraz sıkıntılı çünkü gojiler yapışkan oldugundan birbirine yapışıyor, ben pirinç yağı kullandım( pirinç kepeği yağı) küçük bir kavanoza öğütülmüş gojileri aktarıp üzerini iki parmak geçene kadar yağ. zeytinyagi da olabilir ama ben kokusundan dolayı kokusuz olan pirinc kepek yağı kullaniyorum. Yurt dışında yemeklik olarak satıldığı icin bulunmasi kolay, siz fındık yağı da tercih edebilirsiniz. 2 hafta ışık alacağı bir yerde bekletiyorsun ara sıra kavanozu salayarak çalkalayabilirsiniz. yüzünüze yağı sürmeden evvel mutlaka yüzünüzü su yada gülsuyu ile ıslattın böylece yağ yüzünüzde kolayca emilecek ve cıvıklık birakmayacak... Belki tam olarak krem değil ama ben bütün yağlarımı hep böyle yaptım. Tarçın yağı, papatya yağı, gül yağı hepsini yaptım.. Kolay gelsinKremini nasıl yaptın peki![]()
biraz erken oldu ama kusura bakma bir avuç dolusu goji berry robotta veyahut kahve öğütücüde parçaladım, bu aşama biraz sıkıntılı çünkü gojiler yapışkan oldugundan birbirine yapışıyor, ben pirinç yağı kullandım( pirinç kepeği yağı) küçük bir kavanoza öğütülmüş gojileri aktarıp üzerini iki parmak geçene kadar yağ. zeytinyagi da olabilir ama ben kokusundan dolayı kokusuz olan pirinc kepek yağı kullaniyorum. Yurt dışında yemeklik olarak satıldığı icin bulunmasi kolay, siz fındık yağı da tercih edebilirsiniz. 2 hafta ışık alacağı bir yerde bekletiyorsun ara sıra kavanozu salayarak çalkalayabilirsiniz. yüzünüze yağı sürmeden evvel mutlaka yüzünüzü su yada gülsuyu ile ıslattın böylece yağ yüzünüzde kolayca emilecek ve cıvıklık birakmayacak... Belki tam olarak krem değil ama ben bütün yağlarımı hep böyle yaptım. Tarçın yağı, papatya yağı, gül yağı hepsini yaptım.. Kolay gelsin