Saç Bakım Ürünleri Gojibery şampuan losyon kullanan var mı?

ege12

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
12
0
16
Bursa
bayanlar saçlarımda dökülme sorunum var 3 seneden bu yana döküle döküle iyive seyreldi hamilelik dogumda olduktan sonra iyice kaybettim saçlarımı kullanmadıgım saç şampuan losyon kalmadı analiz yaptırıyorum sürekli saç dipleriniz tıkalı diyorlar şimdi arkadaşımdan gojibery adında bir ürün duydum kullanan varmı ayrıca saçlarım döküldügü için saçlarımı boyamayıda korkuyorum artık, kullandıgınız bitkisel zararsız boya varmı

Canım vichynin sermunu kullandım demişsin. Ben de babe diye bir markanın losyonunu kullandım. Dediğin gibi kullandığım sürece çok etkili. Ama bırakınca etkisi azalıyor. Kan değerlerine baktırmanı ve içeriden beslemeni tavsiye ederim.

bayanlar saçlarımda dökülme sorunum var 3 seneden bu yana döküle döküle iyive seyreldi hamilelik dogumda olduktan sonra iyice kaybettim saçlarımı kullanmadıgım saç şampuan losyon kalmadı analiz yaptırıyorum sürekli saç dipleriniz tıkalı diyorlar şimdi arkadaşımdan gojibery adında bir ürün duydum kullanan varmı ayrıca saçlarım döküldügü için saçlarımı boyamayıda korkuyorum artık, kullandıgınız bitkisel zararsız boya varmı

mrb ben de gojiberyi yeni duydum bi tanıdıktan geçenlerde benim asıl sorun daha çabuk uzatmak ve onarmak dökülme aşırı değil merak ettim acaba siz kullandınız mı kullanan kişi baya memnun kalmış ama k.k de kesin vardır kullanan bi bakıyım dedim de pek yok sanırım

Back
X