Doğuma Hazırlık gökçe isminin yanına yakışacak bir isim yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gokcekuzu84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
105
2
46
İstanbul
33. haftamdayım, inşallah bir kızım olacak isminin Gökçe olmasına karar verdik fakat ben hep iki isim özenmişimdir. Gökçe isminin başına hangi ismi önerirsiniz?
Aklımda Naz Gökçe, Nida Gökçe, Eda Gökçe gibi isimler var ama eşim kolay isim beğenmiyor :(

benim ismim gökçee =) güzel bi isim bn begeniorum ismimi =)
zaten dikkat cekici bi isim tek basına kullanılabilir :97:
kendi ismim oldgu için yanına isim bulamadm yaa =))

Cicek...

Gokcecicek diye bir film vardi, eski bir turk ask hikayesinin kahramaniymis, tanidigim pek cok gokcenin ikinci ismi cicek:)))

deniz gökçe,ama bence tek isim daha iyi,okuduğun bir araştırmaya göre birden çok isim olanların psikolojik açısından iyi değilmiş,iki karakter olmaya tetikliyormuş

deniz gökçe benim de aklıma geldi, fakat sanki o isimde bir yazar vardı. İsmi deniz soyadı gökçe idi :))
Hanzade de asil isimmiş
Çiçek kuzenimin ismi...

Az önce eşim Ilgaz Gökçe olsun dedi... Ilgaz da fazla erkeksi sanki. Bu gidişle sadece gökçe olacak kızımın ismi galiba

deniz gökçe benim de aklıma geldi, fakat sanki o isimde bir yazar vardı. İsmi deniz soyadı gökçe idi :))
Hanzade de asil isimmiş
Çiçek kuzenimin ismi...

Az önce eşim Ilgaz Gökçe olsun dedi... Ilgaz da fazla erkeksi sanki. Bu gidişle sadece gökçe olacak kızımın ismi galiba

Ben de Gökçe Zeren ismini beğeniyorum.

deniz gökçe güzelimiş.ılgın a ne dersin ılgaz dan daha kibar anlamı da güzel.sakin akan su demekmiş

gökçe güzel isim yanına bir isim yakıştıramadım yani gökçe diyince ilk başta Ada geldi aklıma
Gökçe Ada, geçenlerde tanıştığımız bir bayanın kızı vardı adı Ilgın gökçe idi... Gökçe Nur da olabilir.

Ilgın ismini ben de baştan beri çok istedim ama eşim beğenmedi bir türlü, Ilgaz ismini istemesinin nedeni kendisinin Ilgazlı olması ama bana kaba geliyor Ilgaz ismi. Zeynep Gökçe söylenişi hoşuma gitti bakalım babamız beğenecek mi:)

Back
X