Gökten para yağsa......

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.856
57.551
798
Benim başıma hıyar falan düşer.

Evet bendeki talihsizlik tam olarak bu derece.
Buna yaşadığım bir kaç olaydan sonra karar vermedim.

Yıllardır olan bu.

Herkesin istemediği şeyi isteyecek olsam bile kıymete biner.
Öyle engeller, uzun bekleyişler yaşarım ki sonunda yılarım.
Türlü zorluklar sonrası bir şeye olan isteğim son bulur ve o zaman gerçekleşse bile tat alamam.
Çünkü burnumdan gelmiştir.

Oysa çevreme bakıyorum istiyor ve kolaylıkla ulaşıyor pek çok arkadaşım.
Sen bilmezsin o da türlü zorluklar yaşıyordur diyeceksiniz ama hayır çok yakın arkadaşım olduğu
için, o tarz detaylar hakkında bilgim olur.

Artık üzerimde bir lanet olduğuna inanmaya başladım.

İyi bir insan olduğumu sanıyorum, değil miyim yoksa diye düşünür oldum.

Ve evet bu akşam bu konuda çok üzgün hissediyorum.
Artık iyi şeylerin olacağına olan inancımı kaybettim.

İstemeyi, en önemlisi dua etmeyi bile bıraktım

Böyle olsun istemiyorum.

Her şeye rağmen umutlarımı korumak, Allah'tan ümidimi kesmemek...

Mümkün müdür?

Neden benim için her şey bu kadar zor?
Bu hayat gerçekten çok yorucu.

Benden çok daha zor durumda olanlar var biliyorum Allah herkesin yardımcısı olsun.
Biz ondan ümidi kessek de o bizden kesmesin inşallah

Öyle bir fazla doldum yine işte

konuna istinaden yazıyorum yalnız değilsin bahtsız bedevi olarak

Umursamadığın anda oluyor bazı güzel şeyler.

Uzun zamandır hayal kurmuyorum ve sadece "Hayırlısı amaan" deyip geçiyorum.
Olmayınca kırılacak bir hayalim olmuyor, olursa da "Şükür" dedirtiyor.
Yılların alışkanlığı, çünkü neyi çok istediysem ya olmadı, ya da oldu da moka sardı.

Akışına bırak...

kız angela benim kociş gibi konuştun resmen bende konu sahibinin kafasındayım o da hep bana bunları der

Bak sen daha dua etmeden karsiliginda bir sey vermeden allah sana bir ömür kas göz akil irade el ayak ve sayilamayacak cok nimet vermiş. Yazdigin konudan da anlasiliyor bunlarin farkinda oldugun.furkan suresi 77. Ayet te demiyor mu "dualariniz olmasa ne ehemmiyetiniz var" diye...
Sen iste rabbim hayirliysa versin...

Yorumları okumadım ama bende başlığı okuyunca bana taş düşer demiştim.Sorma canım ya bırak beni tüm aişem okadar şanssız ki artık gülüp dalga geçiyoruz o derece sıfır şans ya o derece.En son kuzenimin hiç olmadık şekilde şanslıdır en son memurluk yolu açıldı babamda sen olsaydın sana borç çıkardı dedi güldük bir işimiz rast gitmez varsa şans duası filan alırım bir dal bırak şanslı olmayı normal olsa yeter vala

İstediğim şeyler hep en son zamanda olur hatta zora düşmeden olan isteğim yoktur gibi bir şey başkasının kolaylıkla istediği ve olan şeyler bana uğramaz mutlaka bir sorun çıkar yalnız değilsin

Bende talihi kara kervanından olduğunu düşünenlerdenim. Hayat altın tepsilerle fırsat sunuyor kimilerine ben plastik tepsiye bile razıyım ama o da yok. İsyan değil üzülmemin sebebi hayal kırıklığı anlatılması güç üzüntü hisleri.. Bir gün inş.. bu kara günler geçer...

Ne zaman senin gibi mutsuz,şanssız, umutsuz vaka gibi hissetsem aynı şeyleri düşünürüm. Yahu bu milletin niye derdi yok bize çok diye... Neden diye çok sorgularım. Annem hep Allah sevdiği kullarını sınamak için dert verir der. Allah bunca dert arasında ona dua,şükür edip etmediğimizi sınarmış. Neden demek de günahmış... O yüzden sorgulamıyorum artık başıma gelenleri... Başıma dert gelirse seviniyorum hatta. Biliyorum ki Allah beni seviyor,görüyor ve çok şükür beni sınayacağı kullarından seçmiş... Dua et... Sadece dua. Güzel günlerin ne zaman geleceği belli olmaz. Hem yıldızlar karanlıkta parlar

Benim ailem de öyle hatta sülaleden gelen bir lanet olduğunu düşünüyorum.
Anlatsam inanmazsın..

Benim annem de hem kendini hem de beni böyle teselli eder ama artık etkisi olmuyor maalesef
İnan bir sorunu kaldıramadan yenisi geliyor ve daha zoru..
Ben bu dünyada hiç rahat edemeyecek miyim diye ister istemez sorguluyorum.
Allah affetsin

Vallaha bacım kendinde yazmışsın. Dert etme, dua et... Daha ötesi yok. Belki nazar mazar vardır üzerinizde. Herkese oku üfle bir bakalım. Senin dertlerine rağmen dua etmeni bile kıskanır millet. Böyle düşündüğün kişilere patlat bir dua çaktırmadan üzerlerine üfle.

universitedeyken ayni anda birkac yerden guzel burslar aldigimda arkadasim ne sanslisin demisti bana. babam cok erken yasta vefat etti, annem dul bir evhanimi olarak uc cocuguyla kalakaldi. ucumuzde universitede okuyorduk ve bir evimiz, malimiz hicbirseyimiz yoktu. bu nedenle o burslari alabiliyordum -ki burslarimi kardesimle paylasiyordum- ve cok zeki o arkadasim bunu sans olarak niteliyordu. keske senin baban olse bu burslari sen alsan da ben 5 krs burs almadan okumak zorunda kalsam demistim. ama cok koymustu bana. sans denen seyin bile hayatta ne kadar goreceli oldugunu o gun anladim. cok klise ama cok dogru birsey var; insanin sagligi yerinde oldumu gerisi gercekten bos.

Nefesime pek güvenmiyorum ama :)
Sağol canım..Ara ara böyle bir dibe çökerim ben..

Elbette sağlık olsun öncelikle.
Zaten inan hala hayatta kalmaya devam edebiliyorsam, kendimi eve kapatmadıysam sağlığıma olan
şükrümdendir.

Hangisini anlatayım bilmem sıralamaya kalksam sonu gelmez diye korkarım.
Allah rahmet eylesin. Ben de 6 yıl evvel kaybettim babamı.

O hayattayken de pek parlak günler görmedik..

Dediğim gibi hangisini diyeceğim bilemem öyle böyle talihsizlik değil.
Anlatamam..

Dua ne zaman kabul olur biliyor musun ? Tam umudunu kestiğin an sabrının son noktasına ulaştığın gün. Herkesin çok kötü günleri oluyor , ki ne diyor yaratıcı azcık varlıkla ve yoklukla sınayacağız. Asla ve asla umudunu kaybetme çünkü yaratıcı mutlaka ama mutlaka bir kapı açıyor. Bize düşen şükretmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…