- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Bulaşık makinası istiyorum eşimde alalım dedi romatizmal rahatsız lıgım var gelenim gidenimde çok oluyor bulaşık da yıgılıp kalıyo dogal olarak geçen kaynanam da eltim de görümcem de ne gerek var boşa masraf eviniz kötü bir kere kiracısınız falan dediler eşimin tarafından bunlar a alışıgım ama annem le kardeşim gelinimizde aynını dediler bu arada hepsinin makinesi var :/bu en basitiydi ne zaman bişeyler için heves etsem kursagımda kalır
Eşim hanıma makine alacagım demiş sagolsun onlarda lafı koydularKaynanan eltin annen kardeşin ne karışıyor senin evine alınacak bulaşık makinesine ya!!!! Nasıl bu kadar yüz veriyorsunuzne demek bulaşık makinesi almamak cebinizdeki telefonla 5 tane makine alınıyor Servet mi sanki! 500 liraya aldım makinemi ve 3 senede 3 kere taşındım ne oldu yani kendi evimiz değil diye. Ee kocam polis benim ne olacak ömür billah tayinciyiz emekli olana kadar yere yatak serip mi yatacaktım evim kira mobilyalar yıpranır diye.
Hayır uygunundan al taşınınca kötü olmasın deseler yine neyse. Siz niye anlatıyorsunuz ayrıca evinizin özel ihtiyaçlarını?
Nasıl diyeyim :/eşim çiçek alır dı eskiden kaynana çöpe atsa o parayı daha iyi derdi ama aynı anda kaynıma tembih ederdi kız arkadaşına çiçek al diye ben ne zaman bişeye hecea etsem hemen kursagıma dizerler[QUOTEdiyeyimunomuchua, post: 46219641, member: 408887"]:) Canım yaa bir fikrim var bunu diyenlere gelip gitmeyin de bulaşık derdim olmasın
madem, çok biliyorsunuz de
Nasıl diyeyim :/eşim çiçek alır dı eskiden kaynana çöpe atsa o parayı daha iyi derdi ama aynı anda kaynıma tembih ederdi kız arkadaşına çiçek al diye ben ne zaman bişeye hecea etsem hemen kursagıma dizerler
Nişanlıyken bişey isteyecek oldum ailem istetmedi gerek yok diye ama kardeşlerimin hanımları daha isterken yapıldı
Bi dışarı çıksak babamın lafı etiniz kemiğiniz ne boşa masraf der ama felinimiz ger hafta dışarıda üstelik ailem de yardımcı
Kaynanam eltim e özel dogum gunu hazırlığı yaptı bana 6 7 yıl geçti bir mesaj bile atmış degil
Gelinimiz katalog işi yapıyor bende elime para geçsin dedim ama annem bi krem aldı o da zor la aynı dönemde gelinimizden sadece 3 tane duş jeli almış
Kaynanam la eltimse görümcemden aynı anda 200 300 tl lik kozmetik ürünleri almış benden tek çöp almazlar
Ahh canım güzel söylüyorsun ama sorun şu ki çok birikmiş her şey aşamıyorum.
Afedersin ama aptal gibi hissediyorum.
Evet etrafımda hep neredeyse 4 ayak üstüne düşen yakınlarım çok.
Hani vermeden mutlu oldular, ben ver ver olamadım bekle bekle nereye kadar.
Beklemekten de usandım, avuçlarımda mutsuzluk.
Gerçekten artık çok kara bahtlıyım ya da bahta suç atmayayım çok aptalım başka açıklaması yok..
Aptallığı da bir parça kabul etsem de bu derece aptallığı kendime yakıştıramıyorum heralde yükün birazını atıyorum kara bahta
Mesela ben fazlaca tok gözlü biriyim, kimseyi zorda bırakmayı sevmem.
Aileme bile yük olmak istemediğim için okurken iş hayatına atılmış biriyim.
Haliyle evlenirken eşim ve ailesinden hiç bir beklentim olmadı.
Ailesinde vermeye gönül yoktu ben de eşimi bunlarla üzmedim kısacası.
Ama zerre kadar kıymetim olmadı. Karşılaşabileceğim en beter insanlarla muhattap oldum.
Ve çok sıkıntılar yaşadım. Onlarla sıkıntım bitti sağolsun eşim dert çıkardı.. :S
Yani iyiliklerimin karşısında bile hep bir vefasızlık görüyorum..
Bunlar bana ne kara bahtlıymışsın be dedirtiyor.
Ama benim bu tok gözlülüğüme anlam veremeyen, hatta salak mısın diyen arkadaşlarım
açık açık istediler. Yoksa da istediler, zorda bıraktılar. Ve zorda bıraktıkları kadar da kıymetli oldular.
Güzel insanlarla muhattap oldular, yıpranmadılar.
Bu en basit meselelerden biri.
Şartlar falan değil yani, olayı insanlara iyiliğin yaramayışı, bencillikle yürümesi diye adlandırıyorum artık.
En azından iyi niyetle çıktığım yollarda kazık yemeyeyim çok şey mi istiyorum anlamıyorum gerçekten..
İyi halt etmişEşim hanıma makine alacagım demiş sagolsun onlarda lafı koydular
Eşim ailesi görmezse yaşayamazİyi halt etmişbirazcık ailelerle iletişiminizi azaltın ikinizde. Belli ki destek değil köstekler size aileniz içinde yaşananlar aileniz içinde kalsın. Anlatmayın, yakın ilişkiler kurmayın iki tarafla da
Mesela kuzenim eşine ilk seninle konuşuyorum ilk senin elini tutuyorum gibi milyon yalam söyledi şimdi kocası el üstünde gezdiriyor birde görseniz acırsınız adama azarlar durur kocasını bense sırf ilkim olsun diye herşeyimi anlattım ilk onun elini tuttum ama kıymetim yok denecek kadar az
Eltim kaçarak evlendi ama evine giremezsin ayak basamazsın o kadar kaliteli ve iui eşyalar ı aldı kp der ama bana tek çöp almadı komşuları m falan sen kaçtın mı diye soruyor
Kp der de ben layık değil mişim ondan almamış bişey düğünü de ondan yapmamış
Liseyi okumak için tam 10gün agladıgımı bilirim kız kardeşi m istemeden babam okutuyor sırf diploması olsun diye
Ben evlenirken birçok şeyim eksikti evin içinde oturacak diye alınmadı vs
Mesela görümcem herşeyi çatır çatır aldırdı ona ragmen laf çarpar kaynanaya
Ben kursa gideceğim desem ne işin var derler bişey giysem hiç olmuşmu bu derler
Eşim 7 24 çalışır ama bişey yok başkaları ise hayatını yaşıyor galiba imtihanı mız bu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?