Gold country parkta düğün yapan yada oraya giden var mı?

cfirat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
15
0
0
İstanbul

Selam Kızlar,
Maltepe başıbüyük yolundaki gold country parkla anlaşmak üzereyiz. Ama bahçe düzenlemeleri tamamlanmadığından tereddüte düştük. daha önce buraya giden, düğün yapan var mıdır aranızda? Uykularım kaçıyor ya adamlar yetiştiremezse düzenlemeleri diye , ama istediğimiz tarihe de mekan bulamıyoruz :( burası olmak zorunda gibi şu anda... Lütfen cevaplarınızı yazın.

merhaba .
biz 2 ay önce gidip konştuk bizede işte çevre düzenlemesinin yapılacağını kapalı alan yapılacağını kır düğünü alanının üzerinin kapatılacağı söylendi. 2 ay oldu her akşam önünden geçiyoruz hala bir hareket yok.. yağmur yağdı kar yağdı ustalar çalışamadı deniliyor tamam haklılarda ama hiç profesyonelce değil !!!!böyle bir yer bu tadilatlar için kesin tarih belirtmeli. biz biraz şanslıyız şuan başka bir yeri tuttuk çok az bi miktarda kaparo verdik. bakalım eğer gold country sözünü tutarsa kaparomuzu yakıp oraya geçicez.:44:

2 temmuzda benimde düğünüm var gold country'de,bende aynı kaygıları taşıyordum ama geçen hafta bi düğün vardı ve gidip baktığımda gayet şık ve güzeldi,tabiiki ufak tefek eksiklikler var tadilat devam ediyordu.umarım herşey dilediğiniz gibi olur kızlarr:71:

Arkadaşlar burada düğün yapmayı düşünmeyin bile ne bir ilgilenen var ne de sizi haberdar eden biri. Son güne kadar düğünü iptal etmeyi düşündüm. Bunun yanında süslemecinin (melekler organizasyon) talep ettiği fahiş fiyatlar da cabası.Yemekli içkili düğün 20000tl iken sadece masa örtüsü ve sandalye giydirmeye 7500 tl istemesi ile beni benden almıştır(ek olarak gelin masası+gelin yolu+mor runer eklerseniz fiyat 12000tl mertebesinde) . Merak eden olursa neler yaşadığımı ayrıntılı bir biçimde anlatırım. Ama sakın ola burada düğün yapmayın!!!

Arkadaşlar burada düğün yapmayı düşünmeyin bile ne bir ilgilenen var ne de sizi haberdar eden biri. Son güne kadar düğünü iptal etmeyi düşündüm. Bunun yanında süslemecinin (melekler organizasyon) talep ettiği fahiş fiyatlar da cabası.Yemekli içkili düğün 20000tl iken sadece masa örtüsü ve sandalye giydirmeye 7500 tl istemesi ile beni benden almıştır(ek olarak gelin masası+gelin yolu+mor runer eklerseniz fiyat 12000tl mertebesinde) . Merak eden olursa neler yaşadığımı ayrıntılı bir biçimde anlatırım. Ama sakın ola burada düğün yapmayın!!!

canım bızde on rezvarsyon yaptırdık nasıl yanı :(( neler oldu yazarsan sevınırım oldumu senın duğunun

Liste halinde yazmaya çalışacağım sana olan ve halen olmakta olan şeyleri:

1) Düğün yerim bnm haberim olmadan 2 kere değiştirildi. Dün karar verip konuştuk kesin olarak yer belirlendi!!!
2) Melekler organizasyon denen firmayla mayıs ayında konuştum bana gerçekten fahiş fiyatlar söylediler (7200 tl) ve bu fiyatın içinde süs yok gelin yolu gelin masası yok. Sadece sandelye giydirme ve masa örtüsü bu fiyatın içinde.(Sandalye ve masa platik)
3) Melekler Organizasyon beni haziran ayında davet edip yaptıkları bir düğünü gösterecekti. Şuan 2 ağustos ve halen arıyacaklar.(Düğünüme 1 ay var)
4) Hal böyle olunca bende çok cüzi bir paket fiyata içinde her türlü süs, ahşap sandalye, ahşap masa,canlı çiçek olan dışarıdan bir firmayla anlaştım.Ödememi yaptım.
5) Bu anlaşmamı Gold Country ye söyleyince beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Sadece melekler organizasyonla anlaşabilirmişim! (Sadece Melekler organizasyonla anlaşabiliceğimi söyleyen bir madde düğün sözleşmemde yok.)
6) En özel gününüz olan düğününüzde plastik sandelye ve masalarda oturmanızı önerecek kadar kendilerine güveniyorlar!
7) Açtığınız telefonlara Gold Country den kimse çıkmıyor.Telefonlar nedense hiç açılmıyor.
8) En büyük sorun burada malesef muhattap bulamıyorsunuz. Her gittiğinizde en baştan birilerine derdinizi anlatıyorsunuz.Kimsenin hiç birşeyden haberi yok.
9) Düğün yerim olan şelale de çim yok olduğu gibi balçık. Bunu söylediğimde gece ambiyansının farklı olacağını söylediler.

Her şeyi yaşadığım gibi objektif olarak yazdım. Halen görüşmelerim devam ediyor isteyen olursa paylaşırım.

Merhabalar, oncelikle size kolaylik diliyorum ve hayirlisiyla dugununuzun gecmesini dilerim.
Bende Ekimde olacak kina gecem icin tutmayi dusunuyodum ama cok yuksek fiyat verdiler. 100 kisilik bi gece olacak ve sadece mekana 1.500 tl dediler. Biraz pazarlik yapip fiyati indirtirim diyodum ama simdi cok celiskiye dustum, mekani cok begenmistim cunku :(

Liste halinde yazmaya çalışacağım sana olan ve halen olmakta olan şeyleri:

1) Düğün yerim bnm haberim olmadan 2 kere değiştirildi. Dün karar verip konuştuk kesin olarak yer belirlendi!!!
2) Melekler organizasyon denen firmayla mayıs ayında konuştum bana gerçekten fahiş fiyatlar söylediler (7200 tl) ve bu fiyatın içinde süs yok gelin yolu gelin masası yok. Sadece sandelye giydirme ve masa örtüsü bu fiyatın içinde.(Sandalye ve masa platik)
3) Melekler Organizasyon beni haziran ayında davet edip yaptıkları bir düğünü gösterecekti. Şuan 2 ağustos ve halen arıyacaklar.(Düğünüme 1 ay var)
4) Hal böyle olunca bende çok cüzi bir paket fiyata içinde her türlü süs, ahşap sandalye, ahşap masa,canlı çiçek olan dışarıdan bir firmayla anlaştım.Ödememi yaptım.
5) Bu anlaşmamı Gold Country ye söyleyince beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Sadece melekler organizasyonla anlaşabilirmişim! (Sadece Melekler organizasyonla anlaşabiliceğimi söyleyen bir madde düğün sözleşmemde yok.)
6) En özel gününüz olan düğününüzde plastik sandelye ve masalarda oturmanızı önerecek kadar kendilerine güveniyorlar!
7) Açtığınız telefonlara Gold Country den kimse çıkmıyor.Telefonlar nedense hiç açılmıyor.
8) En büyük sorun burada malesef muhattap bulamıyorsunuz. Her gittiğinizde en baştan birilerine derdinizi anlatıyorsunuz.Kimsenin hiç birşeyden haberi yok.
9) Düğün yerim olan şelale de çim yok olduğu gibi balçık. Bunu söylediğimde gece ambiyansının farklı olacağını söylediler.

Her şeyi yaşadığım gibi objektif olarak yazdım. Halen görüşmelerim devam ediyor isteyen olursa paylaşırım.

caım senın adına cok uzuldum bu ne yaaa abartmış melekler organızasyon bu ısı kafam karsıtı cok yaaa

Biz de buraya bakmıştık. ve ilgilenen beyin tavırlarını hiç beğenmediğimiz için hemen vazgeçtik. sanki Cemile Sultan Korusu ymuş da orası, biz de bize bedava düğün yapın dermişiz gibi davrandı adam. sitesinde fotoğraflarla hiç alakası olmayan bir yer. fotoğraflarda mekanın etrafında beyaz çitler falan var, yerler yeşillik ama oraya gittiğimizde hiç böyle şeyler göremedik. daha güzelini yaptıracağız dediler ama bilmiyorum ne yaptılar. hiç güven veren bir yer değildi yani :19:

Merhaba ,

Benimde 16 Haziran 2013 tarihinde düğünüm orda olacak 2012 yazında evlenenen var ise lüften olumlu ve olumsuz taraflarını bildirsin .

Şimdiden Teşekkürler

2 temmuzda benimde düğünüm var gold country'de,bende aynı kaygıları taşıyordum ama geçen hafta bi düğün vardı ve gidip baktığımda gayet şık ve güzeldi,tabiiki ufak tefek eksiklikler var tadilat devam ediyordu.umarım herşey dilediğiniz gibi olur kızlarr:71:

Merhaba ,

Düğünün nasıl geçti herhangi bir aksaklık ile karşılaştın mı ?

merhaba,
bizde 4 -5 ay öncesinden mekan arayışına başladık. ve ben maltepede oturduğum için çok yakındı bize. oraya görüşmeye gittiğimizde. doğru düzgün ilgilenmiyorlar. tesadüf orda düğünde vardı gittiğimizde. çok vasattı. yerler hep toz toprak.çimenden eser yok. çok ruhsuz bir düğündü. inşallah sizinkinde öyle olmaz. anlaşma yapmadıysanızda yapmayın derim ben.

Back
X